İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu 40 Bin Adet Tablet Dağıtacak

  • Konuyu başlatan SDN Anonim 608469
  • Başlangıç tarihi

Bu konuyu okuyanlar

S

SDN Anonim 608469

SDN Okuru
İBB başkanı Ekrem İmamoğlu, tablete ihtiyacı olan öğrencilere 40 bin adet tablet dağıtacağını açıkladı.

Et7-xEMXcAAAp2C


İBB başkanı Ekrem İmamoğlu, YouTube üzerinden yaptığı canlı yayında tablete ihtiyacı olan öğrencilere 40 bin adet tablet dağıtılacağını açıkladı. İBB başkanı Ekrem İmamoğlu yaptığı açıklamada "Sosyal incelemesi net olarak yapılmış, tespit edilmiş ailelerde eğitim gören çocuk sayısı 3’e kadar olan ailelere 1, fazla olan ailelere ise 2 tablet dağıtılacak" dedi.


 

HÜDHÜD

Müdavim
Katılım
5 Mayıs 2017
Mesajlar
10,093
Reaksiyon puanı
6,555
Puanları
113
"Biz özenle dağıtırız" ifadesi ilginç geldi çünkü böyle bir kampanya da vardı:
1613053155249.png

Mesaj otomatik birleştirildi:

Eğitimde adalet anlayışı üzerine, çok başarılı ve durumu olmayan öğrencilere önceden yapıldığı gibi çok dandik göstermelik tablet ve bilgisayarlar değil de bu yardımı yapanların çoluk çocuklarına bile vermeye korkmayacakları, seve seve verecekleri cihazlar olmalı. Kendi çoluk çocuklarına hem de özel okullarda okutup da yine de benim memleketimin fakir ama başarılı öğrencileri kadar çalışkan olamayanlara her türlü imkanı bahşedeceksin öbür yanda anadolunun sahipsiz evlatlarına, öğrencilerine dandik cihazlar vereceksin sonra da ADALET diyeceksin, böyle bir durumu içime sindiremiyorum. Birine her türlü imkan ama diğerine dandik bir tablet, olmaz değil mi bu adalet?
 
Son düzenleme:

OzkanK.

Müdavim
Katılım
3 Eylül 2019
Mesajlar
10,692
Reaksiyon puanı
13,059
Puanları
113
Güzel bir hareket açıkçası.

İhtiyaç sahibi öğrencilere bu tarz ürünler verilmesini parti gözetmeksizin desteklerim. Mesela daha önceleri muhtarlara 3 bin TL değerinde telefon dağıtmıştı İBB o tarz işlere karşıyım ama.

Gördüğüm kadarıyla verilen tablet vestel V tab Z1 modeli genel anlamda orta halli ilk okul öğrencilerinin ihtiyaçlarını karşıyacaktır. Piyasa fiyat 1250 TL flan toplu alımda 1000 TL ye flan alınmıştır. Hiç yoktan güzel bir uygulama darısı diğer belediyelere ve siyasilere. Ülkede Tableti olmayan uzaktan eğitime erişemeyen öğrenci kalmaması dileği ile.

 
Üst