Ibanez GRX70DX JU Jumpstart Pack sizce nasıl?

mekanrock

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşıma hediye olarak almayı düşünüyorum sizce nasıl?

Ibanez GRX70DX JU Jumpstart Pack - Elektro Gitar seti

Ibanez GRX70 BK Elektro gitar (Siyah)
Ibanez IBZ10 10 Watt amfi
Ibanez GU20 Elektronik akort aleti
Taşıma kılıfı
Gitar askısı
Penalar
Aksesuar çantası
ibanez_grx70dxju.jpg

Müzik Market :: Ibanez GRX70DX JU Jumpstart Pack :: Elektro Gitar seti

ledzeppelinfan

Profesör
Reaksiyon puanı
0
özelliklerinin olduğu bi site olsa güzel olurmuş.nette baktım hep paket olarak var ve gitar hakkında fazla bilgi yok.manyetik filan.resimden görüğüm kadarıyla 2 humbucker ve 1 single manyetik var.yeni başlayan biri için fazla diyebilirim ama uzunca bir süre götürür.peki ben alır mıyım.ibanez almam.ağaçları pek iyi değilmiş.sıkıştırılmış kağıt benzetmesi yapıyorlar.bende yeniyim gerçi gitar konusunda ama çok araştırdım bilenlerden dinledim.paket içeriği güzelmiş.tuner filan koymuşlar.amfi olması çok daha iyi fakat amfinin parasını yansıtmışlar gibime geliyor.kilit sistemi varmı bilmiyorum.varsa iyi.akor kaçmasını önler.bide floyd rose unu bileydik daha iyi olurdu.floydlarda tel değiştirme ve akor zor oluyor.
arakdaşın ne kadar biliyor gitar?

son olarak: ibanez pahalıdır :D

Fox.

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Onun yerine Epiphone Les Paul al :) yada IBANEZ ICT700 ICEMAN yada 400 ICEMAN olabilir sesi güzel yakalayabilir + uzun sürede kullanılabilir.
Profesyonel bi Elektro Gitar.

ledzeppelinfan

Profesör
Reaksiyon puanı
0
bana lespaul demeyin :D
hem lespaul alınacaksa gibson alınır.fiyatları yakar o ayrı.birgün benimde olacak ama nezman :D
sözlükte epiphone için züğürt tesellisi demişlerdi.bende oda yok ya neyse :D
cort x2 yle geçiniyoz :)

Fox.

Doçent
Reaksiyon puanı
4
O sözlüktekiler hayatlarında hiç, Epiphone Les Paul 1956 Goldtop kullanmışmıki ?
Bende Cort EVL-Z6 kullanıyorum çok memnunum beni daha hiç hayal kırıklığına uğratmadı :)
Arkadaşım sen eğer bilgin varsa Elektro Gitarını kendin yap çok güzel hoş bi hediye olur :)