i5 işlemcili Dizüstü Bilgisayar

Fatih Bakal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
2.53Ghz i5 işlemcili 4GB DDR3 Ram 1GB ekran kartı 1600 TL yi geçmeyen performansı yüksek olan bir dizüstü bilgisayar almak istiyorum.Arzu edersiniz ki bu laptop işinden pek anlamam kavunda değil koklayıp alayım.Onun için işin erbablarına yani sizlere sormak istedim.Bana yardımcı olursanız çok memnun olurum.

fubuonur

Öğrenci
Reaksiyon puanı
19
asus markasını tavsiye ederim. dünyada en az servise giden laptop markasıdır. ana kartını kendi üreten tek laptop markası ayrıca

yer6

Profesör
Reaksiyon puanı
54
bu bilgisayarı almanı tavsiye ederim.dell markasını sorup soruşturabilirsin.yani kullanıcı yorumlarından nasıl bir marka olduğuna bakabilirsin.sana hp,acer,casper gibi markalardan bir bilgisayar önerirdim ama sorun çıkarma yüzdeleri oldukça yüksek dell den.

bilgisayarın genel özelliklerine gelince ; ram i 1333 mhz.yani alabileceğinin en iyisi.hdd 7200 rpm.buda bulabileceğinin en iyisi :) ekran kartı hd5650.oyunlar için biçilmiş kaftan.tabii sen yinede araştır.ben arkadaşıma aldım bunu.hd wled ekranıda oldukça kullanışlı vs vs

http://www.vatanbilgisayar.com/dell...0-bt-cam-w7bas/productdetails.aspx?I_ID=48704

Fatih Bakal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Asus genel olarak dayanıklı ve iyi bilgisayarlar yapıyor ve ASUS markasını düşünüyorum aslında bir kıyaslama yaparsak DELL ve ASUS un artıları ve eksileri nelerdir?

Dipnot:Asus olarak almayı planladıgım dizüstü Asus K52JT

Hsayathiya

Asistan
Reaksiyon puanı
0
2.53Ghz i5 işlemcili 4GB DDR3 Ram 1GB ekran kartı 1600 TL yi geçmeyen performansı yüksek olan bir dizüstü bilgisayar almak istiyorum.Arzu edersiniz ki bu laptop işinden pek anlamam kavunda değil koklayıp alayım.Onun için işin erbablarına yani sizlere sormak istedim.Bana yardımcı olursanız çok memnun olurum.

Çok iyi yapmışsın. Bende bir laptop almayı düşünüyorum şu sıralar ve zaman ayırıp araştırdım.
Hp yi öneriyorum sana. Benim alacağım makina Hp Dv6. Sanada öneriyorum.

Özellikleri Senin arzu ettiğin özellikleri tamamen karşılıyor, senin için upload ettim, Özelliklere aşağıdan bakabilirsin.

hpdv6.png

Ürüne ulaşabileceğin adres;

http://www.vatanbilgisayar.com/hp-x...50-cam-bt-w7pr/productdetails.aspx?I_ID=48882

Worldcard'a Vatan Computer'da 6 Taksit'e %25 İndirim var.
Böylelikle Ürün 1.797 TL'ye Maal oluyor. 1600 lira'ya 200 lira daha eklersen alabilirsin.
İmkanım yok diyorsan, Vermiş olduğum linkte diğer ürünlerde mevcut araştırabilirsin.

Not: Bu ürünü önümüzdeki ay bende almayı düşünüyorum. :)

Alacağın ürün her ne olursa olsun Şimdiden hayırlı olsun dostum ;)

uSuLca

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Sana harika bir laptp önereyim Lenovo y550 istediğinden fazlasını bulursun.Ürün Özellikleri

Marka: Lenovo
Model: Y550 59-028170

İŞLEMCİ
Intel Montevina 1066 MHz. 2.13 GHz. 3 MB Cache Bellek P7450

RAM
4 GB DDR3 1066 Mhz (Max.8 GB) Ram

SABIT DISK
HDD 320 GB SATA (5400rpm) HDD

İŞLETİM SİSTEMİ

İşletim Sistemi
Microsoft Windows 7 Home Premıum İng-Tr.

OPTİK SÜRÜCÜ
DVD+R DL WRITE DVD±R/RW with Double Layer

SES ÇIKIŞI
Stereo...

Fatih Bakal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çok iyi yapmışsın. Bende bir laptop almayı düşünüyorum şu sıralar ve zaman ayırıp araştırdım.
Hp yi öneriyorum sana. Benim alacağım makina Hp Dv6. Sanada öneriyorum.

Özellikleri Senin arzu ettiğin özellikleri tamamen karşılıyor, senin için upload ettim, Özelliklere aşağıdan bakabilirsin.

hpdv6.png

Ürüne ulaşabileceğin adres;

http://www.vatanbilgisayar.com/hp-x...50-cam-bt-w7pr/productdetails.aspx?I_ID=48882

Worldcard'a Vatan Computer'da 6 Taksit'e %25 İndirim var.
Böylelikle Ürün 1.797 TL'ye Maal oluyor. 1600 lira'ya 200 lira daha eklersen alabilirsin.
İmkanım yok diyorsan, Vermiş olduğum linkte diğer ürünlerde mevcut araştırabilirsin.

Not: Bu ürünü önümüzdeki ay bende almayı düşünüyorum. :)

Alacağın ürün her ne olursa olsun Şimdiden hayırlı olsun dostum ;)
Aslında şuan alınabilecek bir laptop sunmussun güzel bide WorldCard olsaydı 1600TL ye kapatırdık bu işi.Ama yani makina güzel iyi dileklerin içinde sağolasın dostum :)

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
Peckard Bell markası oldukça güzel. İstediğin donanım özelliklerinden en uygun fiyata alabilirsin.

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
NE alırsan al güle gülle kullanmayı nasip etsin Allah.Yakın zaman önce ben de snein istediğin özelliklerde bir laptop aldım ve yine forumda arkadaşlara danışarak aldım.

en güvendiğim ve tecrübeli kişiler ASUS markasını tavsiye ettiler.asus u45j serisinden aldım güzel bir özelliği var batarya süresi ortalama 5 saat.eğer yoğun kullanmazsan ve uygun batarya modunu seçersen çok rahat 6 saate de çıkıyor.4-6 saat arası pil ömrü harika bence..gün gelir lazım olur:)

CZC

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşların önerdiği markalar güzel.
Ben de Toshiba markasını öneriyorum.. 2 ayrı makinem var bu markada.. Kablosuz kullanımda batarya süresi biraz az ama kalan artıları bunu fazlasıyla dengeliyor.
Aşağıdaki linkler sana fikir verir bir şekilde. Tercih senin elbette...

Son olarak ZorhaK'ın cümlelerine katılıyorum. İnsan özenip satın aldığı ve bir sürü para verdiği teknolojik oyuncaklar zamansız sorun çıkarınca çok üzülüyor. İnşallah kazasız belasız kullanırsın alacağın bilgisayarı..

http://www.akillifiyat.com/Marka/notebook/toshiba/1-2-1/1-677/en_ucuz

http://www.cimri.com/toshiba-dizustu-bilgisayar_7099

TBM

Dekan
Reaksiyon puanı
358
ilk defa ati kullandım laptop ta,memnun değilim oyun açısından dell 5010