- Konuyu başlatan
Yardım12357
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 74
Size 1000-1500 arası fiyat biçildi,alır mıydınız??
Dayın sana satıyor mu sen mi satacaksın ben olsam almazdımSize 1000-1500 arası fiyat biçildi,alır mıydınız??
Hem rahat ol ben hd 6350 ve intel pentium e6500 ve 4gb ram ile 150 fps civarı aldıysam sende alırsınSize 1000-1500 arası fiyat biçildi,alır mıydınız??
Ben İ3 5005 U entegre grafik ile en düşük ayarlarda 30 fps düşük ayarlarda 10 fps alıyordum galbia en düşük sandın sen10 fps mi ciddi misin aşırı abartıyorsun akıcı oynatır diye düşünüyorum lol valorant gibi oyunları
Kardeşim o arkadaşın dediği sistem benimkinden daha iyiydi ve bende eski sistemle 150 fps civarı alıyordumBen İ3 5005 U entegre grafik ile en düşük ayarlarda 30 fps düşük ayarlarda 10 fps alıyordum galbia en düşük sandın sen
Yok satmıyor direk vericek ben sadece fiyat bazında ne kadar olur diye merak ettimDayın sana satıyor mu sen mi satacaksın ben olsam almazdım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hem rahat ol ben hd 6350 ve intel pentium e6500 ve 4gb ram ile 150 fps civarı aldıysam sende alırsın
Merak etme sistemi verdikten sonra bana söyle ALLAHIN izniyle sana bir video atarım 40 fpsden 150 ye çıkarttığım videoyuYok satmıyor direk vericek ben sadece fiyat bazında ne kadar olur diye merak ettim
40 fpsde oynarım benim için sıkıntı yok,zaten ikincil olarak kullanacağım laptobum var yeni almıştımMerak etme sistemi verdikten sonra bana söyle ALLAHIN izniyle sana bir video atarım 40 fpsden 150 ye çıkarttığım videoyu
Üstelik sadece LoL cs go gibi oyunlar oynuyorum hikayeli oyun sadece GTA oynarım onunda story modunuMerak etme sistemi verdikten sonra bana söyle ALLAHIN izniyle sana bir video atarım 40 fpsden 150 ye çıkarttığım videoyu
Hocam LoL felan çok rahat oynarsınız. CS:GO,Valorantta nispeten oynanır. GTA 5 te 30-40 fps oynabilirsiniz düşük ayarlarda. Ama bedava ise bilgisayar iyi yine en azından İnternette takılırsınız en kötü ihtimal.Herkese merhaba. Sistemin resmini atacağım sizce bu sistem CS go GTA 5 LoL valorant'ta kaç FPS alır.cok mu eski sistem
Fiyat olarak ne derdiniz?Hocam LoL felan çok rahat oynarsınız. CS:GO,Valorantta nispeten oynanır. GTA 5 te 30-40 fps oynabilirsiniz düşük ayarlarda. Ama bedava ise bilgisayar iyi yine en azından İnternette takılırsınız en kötü ihtimal.
Siz satsaydiniz,belki çok kötü ise satarimda hangi fiyata koyacağımi bilmiyorumHocam LoL felan çok rahat oynarsınız. CS:GO,Valorantta nispeten oynanır. GTA 5 te 30-40 fps oynabilirsiniz düşük ayarlarda. Ama bedava ise bilgisayar iyi yine en azından İnternette takılırsınız en kötü ihtimal.