Yardım12357
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 74
Herkese merhaba. Sistemin resmini atacağım sizce bu sistem CS go GTA 5 LoL valorant'ta kaç FPS alır.cok mu eski sistem
O kadar mi kötüŞu Anda Bile Götürmüyor.
A oyunları oynayamassın csgo filan işte anca.O kadar mi kötü
Pa oyun sadece GTA 5 oynarım,pcyi genellikle ofis ve LoL csgo gibi oyunlar için kullanirimA oyunları oynayamassın csgo filan işte anca.
Pa oyun sadece GTA 5 oynarım,pcyi genellikle ofis ve LoL csgo gibi oyunlar için kullanirim
Yok dayım vericekte bana,eski pcPcyi yeni mi aldın?
GTA 5 bilmem ama Valorant ve CS:GO oynatır. Benim yaver de 2007'den kalma ATI Radeon HD 3450 ekran kartı var GTA 5 hariç hepsini oynadım. Uygun kullanım ve ayarda 3-4 yıl götürür. Benimki bile oyunlar hariç gündelik işleri yapmak için idealdi.Herkese merhaba. Sistemin resmini atacağım sizce bu sistem CS go GTA 5 LoL valorant'ta kaç FPS alır.cok mu eski sistem
Hayır kötü değil. Türkiye'deyiz. Çokta aldanmayın millete. Millete göre iyi bilgisayar adı sanı çıkmış markalar ile oluyor.O kadar mi kötü
Cs ve valorant rahat oynatır da gta 5 zorHerkese merhaba. Sistemin resmini atacağım sizce bu sistem CS go GTA 5 LoL valorant'ta kaç FPS alır.cok mu eski sistem
İşlemci olarak sizinki mi daha iyi yoksa dayiminki mi i3 4160GTA 5 bilmem ama Valorant ve CS:GO oynatır. Benim yaver de 2007'den kalma ATI Radeon HD 3450 ekran kartı var GTA 5 hariç hepsini oynadım. Uygun kullanım ve ayarda 3-4 yıl götürür. Benimki bile oyunlar hariç gündelik işleri yapmak için idealdi.
Intel Pentium E2200 GHz.
4 GB Ram
ATI Radeon HD 3450
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hayır kötü değil. Türkiye'deyiz. Çokta aldanmayın millete. Millete göre iyi bilgisayar adı sanı çıkmış markalar ile oluyor.
Dayının ki. Benimki diyorum ya çok eski 2007'den kalma ekran kartı kullaniyor. Belki forumda en kotu pcler arasında ilk 10'a girer sizinki iyi ama.İşlemci olarak sizinki mi daha iyi yoksa dayiminki mi i3 4160
Ücretsiz vericekse güzel benceYok dayım vericekte bana,eski pc
Teşekkür ederim,zaten ofis uygulamaları + LoL çok oynarım o kadar birde canlı derslere falan gormemnlazim bunları yapsa PC yeterDayının ki. Benimki diyorum ya çok eski 2007'den kalma ekran kartı kullaniyor. Belki forumda en kotu pcler arasında ilk 10'a girer sizinki iyi ama.
Peki size 1000 lira dense alır mıydınız?Ekran kartı değiştirmeyi düşünürseniz 1050 Ti veya 1060 besleyebilir en fazla. O şekilde 2-3 sene idare edebilir. Ama bu ekran kartıyla oyunları nasıl oynatır bilmem. LoL, Valorant ve cs go düşük ayarlarda oynatabilir ama GTA 5 düşük ayarlarda bile oynanabilir seviyede olacağını düşünmüyorum.
Peki size 1000 lira dense alır mıydınız?
Yada şöyle diyim fiyatı ne kadardırEkran kartı değiştirmeyi düşünürseniz 1050 Ti veya 1060 besleyebilir en fazla. O şekilde 2-3 sene idare edebilir. Ama bu ekran kartıyla oyunları nasıl oynatır bilmem. LoL, Valorant ve cs go düşük ayarlarda oynatabilir ama GTA 5 düşük ayarlarda bile oynanabilir seviyede olacağını düşünmüyorum.
Lol valorant cs go açarHerkese merhaba. Sistemin resmini atacağım sizce bu sistem CS go GTA 5 LoL valorant'ta kaç FPS alır.cok mu eski sistem
Abartmayın lütfen.Şu Anda Bile Götürmüyor.
Ekran kartı nedir? İşlemciye R7 370 ya da GTX 1050 takın derim. Onun dışında 2-3 yıl daha gider. Tabi ne yapacağınıza da bağlı sistemde.Herkese merhaba. Sistemin resmini atacağım sizce bu sistem CS go GTA 5 LoL valorant'ta kaç FPS alır.cok mu eski sistem
AMD Radeon 6570 2gbAbartmayın lütfen.
Ekran kartı nedir? İşlemciye R7 370 ya da GTX 1050 takın derim. Onun dışında 2-3 yıl daha gider. Tabi ne yapacağınıza da bağlı sistemde.
O ekran kartı ile pek birşey olmaz. Onu yükseltmeden oyunlarda performans alamazsınız.AMD Radeon 6570 2gb
DDR3 8gb ram 240 GB ssd
O sistem ölü bir sistem 1 yıl sonra komple bozulursa demedi deme. Bu sistemle CS düşük ayarlarda 10 fps falan alırsın.Herkese merhaba. Sistemin resmini atacağım sizce bu sistem CS go GTA 5 LoL valorant'ta kaç FPS alır.cok mu eski sistem
Sizce fiyatı kaç olabilir?? Fiyat konulsaydi kaç koyarsınız sizAbartmayın lütfen.
Ekran kartı nedir? İşlemciye R7 370 ya da GTX 1050 takın derim. Onun dışında 2-3 yıl daha gider. Tabi ne yapacağınıza da bağlı sistemde.
OynatırAMD Radeon 6570 2gb
DDR3 8gb ram 240 GB ssd
Zaten oynayacağım oyunlar LoL cs go belki GTA 5 oda story modO ekran kartı ile pek birşey olmaz. Onu yükseltmeden oyunlarda performans alamazsınız.
10 fps mi ciddi misin aşırı abartıyorsun akıcı oynatır diye düşünüyorum lol valorant gibi oyunlarıO sistem ölü bir sistem 1 yıl sonra komple bozulursa demedi deme. Bu sistemle CS düşük ayarlarda 10 fps falan alırsın.
YouTube dan baktım 40-50 FPS alıyor bana da biraz abartı geldi çünkü bizim eski celeron 2 GB ramli pcde (Intel HD Graphics) ile vade 20 FPS aliyordun10 fps mi ciddi misin aşırı abartıyorsun akıcı oynatır diye düşünüyorum lol valorant gibi oyunları
Evet 10 FPS biraz abartmış arkadaş. 45-50 FPS olur gibi.10 fps mi ciddi misin aşırı abartıyorsun akıcı oynatır diye düşünüyorum lol valorant gibi oyunları
O zaman 1-2 yıl iş görür.Zaten oynayacağım oyunlar LoL cs go belki GTA 5 oda story mod