I Phone 6S Plusa 2.1 Amp Adaptör?

SaydanS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Başlıkta belirttiğim gibi 6s plus a kendi şarj adaptörü yerine 2.1 amp şarj adaptörü kullansam telefona zarar verirmiyim.?

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
Başlıkta belirttiğim gibi 6s plus a kendi şarj adaptörü yerine 2.1 amp şarj adaptörü kullansam telefona zarar verirmiyim.?

verir diyen var zaten bi telefona ne akdar yüksek amperle şarj edersen et alabiliceği amper kadar alır diyen var. Bende 6s plus kullanıcısıyım en büyük sorunum şarj süresi malasef ipad adaptörü de var evde ama şarj etmiyorum kararsızım senin gibi

konuyu açtığın iyi olmuş bende cevap bulurum umarım

SaydanS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
SDN yetkili biri yok mu bu konu hakkında düşüncelerini yazsın.

SaydanS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu forum dan bi ..... olmaz. Boşuna açmışsınız.

SaydanS

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
+++++++++++++++++++++++++

DerAppleist

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
12w ipad adaptörü kullanıyordum ben 6 plus kullanırken, çok daha hızlı şarj ediyor, fakat batarya ömrünü daha hızlı tüketir onu söylim, geceden geceye takan biriyseniz 1 amperle devam edin ama benim gibi plusı bile bazen günde 2 kere şarj etmeniz gereken durumlar oluyorsa, hızlı şarj için 12w tavsiye ederim Apple 12W USB Priz Adaptörü MD836ZM/A (Kutusuz) Fiyatı

Bahadir06ANK

Asistan
Reaksiyon puanı
76
12w ipad adaptörü kullanıyordum ben 6 plus kullanırken, çok daha hızlı şarj ediyor, fakat batarya ömrünü daha hızlı tüketir onu söylim, geceden geceye takan biriyseniz 1 amperle devam edin ama benim gibi plusı bile bazen günde 2 kere şarj etmeniz gereken durumlar oluyorsa, hızlı şarj için 12w tavsiye ederim Apple 12W USB Priz Adaptörü MD836ZM/A (Kutusuz) Fiyatı
Ben de sizin gibi acelem olduğu zaman ipad adaptörü kullanıyorum sorun yok.

Bahadir06ANK

Asistan
Reaksiyon puanı
76
hep kullanılsa da sorun yok bana sorarsanız, 13 ay falan kullandım normal kaybını yaşadı batarya
Benim tek kablom vardı o yüzden değiştirmeye üşendiğim için ve hızlı şarj ettiği için kullanıyorum. İlk 6 plus ımı epey bi ipad adaptörüyle kullandım sonra cihaz değişti iki ay kullandım daha yeni iphone adaptörü kullanmaya başladım hiç kayıp yok 2,5-3 aylık cihaz