Başlıkta belirttiğim gibi 6s plus a kendi şarj adaptörü yerine 2.1 amp şarj adaptörü kullansam telefona zarar verirmiyim.?
Ben de sizin gibi acelem olduğu zaman ipad adaptörü kullanıyorum sorun yok.12w ipad adaptörü kullanıyordum ben 6 plus kullanırken, çok daha hızlı şarj ediyor, fakat batarya ömrünü daha hızlı tüketir onu söylim, geceden geceye takan biriyseniz 1 amperle devam edin ama benim gibi plusı bile bazen günde 2 kere şarj etmeniz gereken durumlar oluyorsa, hızlı şarj için 12w tavsiye ederim Apple 12W USB Priz Adaptörü MD836ZM/A (Kutusuz) Fiyatı
hep kullanılsa da sorun yok bana sorarsanız, 13 ay falan kullandım normal kaybını yaşadı bataryaBen de sizin gibi acelem olduğu zaman ipad adaptörü kullanıyorum sorun yok.
Benim tek kablom vardı o yüzden değiştirmeye üşendiğim için ve hızlı şarj ettiği için kullanıyorum. İlk 6 plus ımı epey bi ipad adaptörüyle kullandım sonra cihaz değişti iki ay kullandım daha yeni iphone adaptörü kullanmaya başladım hiç kayıp yok 2,5-3 aylık cihazhep kullanılsa da sorun yok bana sorarsanız, 13 ay falan kullandım normal kaybını yaşadı batarya
Bu forum dan bi ..... olmaz. Boşuna açmışsınız.
oo reis 2 sene sonra da olsa yakasını bırakmıyorsun, adaamne utanmaz adamsın. sana insan gibi yanıt vermişler. illa yetkili birisine ne gerek var. bu üniforma fantezisinden vazgeç![]()