I can football

tahaburak

Asistan
Reaksiyon puanı
2
I Can Football, internet üzerinden oynanan ve oyunculara birbirlerine karşı, 11 kişilik takımlar oluşturarak maç yapma imkanını sağlayan, tamamı Türk tasarımcı ve programcılardan oluşan bir ekibin hazırladığı, 3 boyutlu bir futbol oyunudur. Ücretsiz üyelik sistemiyle katılabileceğiniz I Can Football dünyasında, futbolda kullanılan hemen hemen bütün hareketler mevcuttur ve tüm futbol kuralları doğru bir şekilde oyuna eklenmiştir.
Düşük konfigürasyonlu bilgisayarlarda bile rahatlıkla çalışacak şekilde hazırlanan I Can Football dünyasına adım atmak ve daha fazla bilgiye sahip olmak için tıklayın!
www.icanfootball.com
icf_devam_big.png

S_T_A_L_K_E_R

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Haxball yerine maçları bunda oynayamaz mıyız? Yani kendimiz bir maç ayarlayıp istediğimiz oyuncularla maç yapabilir miyiz?

tahaburak

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Ben 53 K yım takım kurabilir ama 9 tl gerekli oyunda teknik direktör genel menejer kaptan falan var çok sarar oynayabiliriz
takım kurmadan da oynarız ama takım kurarsak çok ii sarar. Haxball bu oyunun yanında 0 dan daha düşük ;)

MasterFather

Profesör
Reaksiyon puanı
59
hiç güzel değil.para tuzağı bir oyun.çalım atmak için bile para veriyorsun.o parayla fifa 11 orjinal alırım.online oynarım.

cobra11

Profesör
Reaksiyon puanı
16
ben oynadımda bunu epey önce kimse pas vermiyor herkes kendi kafasından alıyo gidiyo defans alıyo gidiyo. herkez forvette oluyo bi zevki çıkmıyo o zmnda. 11-11 burda oynamak ver herkezin görevini yapacağını sanmıyorum. Haxball da top kontolü olmadığı için herkez ya pes verecek yada vuracak rasgele o yüzden onda tartışma çıkmıyo

tahaburak

Asistan
Reaksiyon puanı
2
eğer ciddi takımlarda oynarsan zevkli ama sadece oyun oynamak için oynayanlara kötü :)

way_be

Dekan
Reaksiyon puanı
12
para alıyorlarsa her şeye berbattır