Hüzün_lü'yü daha yakından tanımak isteyen!

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Hüzünlü ile röportajımızı gerçekleştirdik. Lafı hiç uzatmıyorum.. :D

Bize kendini tanıtır mısın? Kimdir Hüzünlü?

Adım Eda.Sakarya'da yaşıyorum.Kendi çabamla bir yerlere gelmeye çalışıyorum.Hayatın bana çok acımasız davrandığını düşünüyorum.Aslında kendimden bahsetmeyi sevmem ama girdik bir kere bu işe

Nick'in hakkında merak edilen çok şey var Mesela neden hüzünlü?, Gerçek hayatta da Hüzünlü müdür?

Mutlu olmam için ne kadar etken varsa mutsuz olmam için de bi o kadar şey var.Her şeyi üst üste yaşadım.Biraz da duygusalım o yüzden hüzün adım

Hüzün perdesinin arkasındaki eda, nasıl biridir? neler yapar, nelerden hoşlanır?

Neşeli yanlarımda var tabi.Aslında tamamen içe kapanık değilim.Arkadaşlarım onları çok güldürdüğümü söylerler.Tamamen ortama bağlı.Çok takıntı yapmam ama.Taktım mı da fena oluyor.Hüzün beni bırakmıyor

Bi espri yapsana bize, merak ettim şimdi :D

Kıtap okumayı çok severim,onun haricinde müzik dinlerim.Hele de iş yaparken müzik mutlaka açıktır.Bazı hedeflerim var gec kalmış hayallerimin peşindeyim
Öyle sorunca gelmez aklıma.Konuşurken bi acığını yakalarsam kaçırmam :D

Tamamdır :D SDN ile nasıl tanıştın, nasıl kesişti yolların?

Çakma bi iphone almıştım.Wirelesten bağlanamıyodum araştırırken buraya rastladım.Sorularıma anında cevap gelmesi,sıcak dostluk ortamı hoşuma gitti kopamadım bir daha

SDN'in sana faydası oldu mu hiç? İlk geldiğin zamanlardan beri dostun olarak, sanki eskiden Eda daha hüzünlüydü değil mi?

Kesinlikle çok faydası oldu.Çok şey öğrendim.Nette pek vakit geçirmezdim yapacak bir şey bulamazdım ama SDN'e üye olunca sadece burada olmak bile çok şeyden haberdar olmamı sağladı.En güncel haberleri takip etme imkanı buldum.Evet kesinlıkle haklısın eskisi kadar hüzünlü değilim

Sana bir espri yapma fırsatı sunuyorum Eda, iyi kullan :D

:D

Kendini 350 Yıl Sonra nerde Görüyorsun? :D

Senin gideceğin yerde:D

Unutturma, görüşelim orada :P Hüzün_lü yemek yapmayı sever mi? Bize anlattığı kadar hamarat mıdır? En sevdiği, ve en iyi yaptığı yemek hangisidir?

Sen beni bulursun:P
Evet çok severim.Yeni tarifleri denerim hep.En iyi yaptığım yemek patlıcan musakka

Hiç sevmem :D
En sevdiğin yemek ne peki?

Sen yeme o zaman:D
Arnavut ciğeri

Bunu severim işte :D Dünyanın En Zengini Olsan Bu Dünyada Para İle Neyi Değiştirmek İsterdin ?

Böyle bi şeyi hiç düşünmedim.Ama eğer parayla her şey yapılabilecek olsaydı zamanı geri alıp bi 6 sene geri giderdim.Başka bir şey gelmiyor aklıma.Paraya pek deger vermem zaten.Köpeğe atsan yemez derler hani.Fazlası sapıttırıyor.Yeterli miktarda olsun başım ağrımaz

Şu güne kadar yapmayı hayal edip de yapamadığı birşey var mıdır ? Var ise birgün yapabileceğine gerçekten inanıyor musun?

Kesinlikle var.Yaşım ne olursa olsun mutlaka bir gün bende hedefime ulaşacağım.En büyük hayalim okuyup bir yerlere gelebilmekti.Bir yerden başladık artık hayırlısı diyelim

Senin bir de edebi yönün var. Şiir yazıyor musun? En sevdiğin yazar veya şair kimdir?

Bir şeyler karalıyorum iste yeni yeni.En sevdiğim şair Ümıt Yaşar Oğuzcan.En sevdiğim şiir başka bir şairden Cemal Safi Hadi Git. Yazar olarak da Emine Şenlikoğlu ve Halit Ertuğrul

Bize zaman ayırdığın için teşekkür ederim. Son olarak söylemek istediğin bir şey var mı?
Ben teşekkür ederim.Zaman ayırdığın için uğraştırdım biraz.İyi forumlar..

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
güzel sohbet olmuş :)

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Güzel bir sohbet olmuş:)
Eda Senin şu cici sindinin bi fotosunu koysana şuraya :D Boncuk özlemiş :D

Nemre

Profesör
Reaksiyon puanı
29
Güzel Sohbet, Sırada Kim Var :)

MCITP

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
asık suratımda biraz tebessüm oluşturdu :D

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Çok güzel olmuş, ikinizinde eline sağlık arkadaşlar. :)

hüzün_

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
523

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Bu kadar kısamıydı yahu neyse güzel bir röportaj olmuş..:)

Quickly

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Karnım da acıkmaya başlamıştı yavaş yavaş, musakka dediniz beni bitirdiniz. Musakkaya bayılırım. Arnavut ciğerini de çok severim. Gözümün önünde tabaklar dans ediyor. Acıktırdınız beni bu saatte :mad: :laugh:

zatura

Profesör
Reaksiyon puanı
0
ben kadıköy_rap 'ı bekliyorum..

Quickly

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Bu arada benden önceki mesaj yazan arkadaşın mesaj sayısı 41839 mu yoksa açlık benim başıma mı vurdu? O nasıl bir mesaj atmaktır? Ben 3 yılda 300 mesajı zor attım :laugh:

Rom.

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
177
Güzel bir röportaj olmuş, hedeflerine ulaşman dileğiyle :)

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
Eğer toplam 10 soru sorulduysa, 6'sı neden hüzünlü? :D Daha fazla uzatamadım valla ben.

muratflash

Rektör
Reaksiyon puanı
510
Güzel röportaj 350 yıl sorusunun cevabıda muhteşemdi...:D İnsan 100 yıl der bari 350 yıl diye:D

100 yıl sonra kendinizi nerde görüyorsunuz??.

Kandilli Huzurevinde:D

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
kısa olmuş ama öz olmamış :) kısa olmuş:mellow: anladık kısa olmuş:sleep:

hüzün_

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
523
100 yıl yaşayanda az artık yine aynı yerde görürdüm:) kısa mı?Uzun bile geldi bana.Bir çırpıda okudunuz işte:D

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
Güzel bir röportaj olmuş , ne zamandır bekliyorduk bu röportajı :)
Ellerinize sağlık arkadaşlar.. :)

jonjon

Profesör
Reaksiyon puanı
54
Senin olduğun yerde :) güsel cevap memnun olduk hüzünlü .. ;)

preferst

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
30
Röportaj yapılan arkadaşın bir tane de fotoğrafı konulsa daha iyi olur en azından kimi yakından tanıdığımızı biliriz.

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
Fotoğraf işi özel (kişisel) bir konu.Herkes istemeyebilir.O yüzden isim olarak tanımak da yeterli bence..