Huawei U8850 Vision Ses sorunu

enesx86

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ses sorunundan muzdaripim. Arama geldiğinde cebimde veya çantadan hiç duyulmuyor. Ne yapmak gerekir. Düzelir mi düzelmezse 7 gün içinde koşulsuz iade hakkım var iade mi edeyim ? HB'den 350 tl ye ladım.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aynen iade edin bence, bu konuda (ses) sizin gibi birçok muzdarip olan var... telefonun ses düzeyi oldukça düşük !!!

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bence hiç iade etmeye gerek yok o telefonu bende kullanıyorum o paraya daha iyisini bulamassın androidden ekolayzır müzigi indir ses artışını fark edersin kullandıgın telefon iyi sadece ses sorunu var takma onuda

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben bu ürünü HB'den 2 kez sipariş ettim 2 side bozuk çıktı . HB nin kusuru yok. Kapalı ambalajlı ürünün 2 kez bozuk çıkması beni üretici markanın güvenilirliği konusunda düşündürüyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
telefonu bir haftadır kullanıyorum zil sesi biraz az ve tiz çıkıyor aşırı yüklenmelerde donma oluyor vifi bağlantısı güzel dokunmatiği idare eder görüntülü görüşmesi yok bataryası sökülmüyor yinede pahallı telefonlara göre idareeder

mecnun24

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende de aynı telefon var ama şuanda telefondan hiçbir şekilde ses gelmiyor ne konuşma ne müzik ne bildirim sesi hiçbir ses yok acil yardım!!