Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ses sorunundan muzdaripim. Arama geldiğinde cebimde veya çantadan hiç duyulmuyor. Ne yapmak gerekir. Düzelir mi düzelmezse 7 gün içinde koşulsuz iade hakkım var iade mi edeyim ? HB'den 350 tl ye ladım.
Bence hiç iade etmeye gerek yok o telefonu bende kullanıyorum o paraya daha iyisini bulamassın androidden ekolayzır müzigi indir ses artışını fark edersin kullandıgın telefon iyi sadece ses sorunu var takma onuda
ben bu ürünü HB'den 2 kez sipariş ettim 2 side bozuk çıktı . HB nin kusuru yok. Kapalı ambalajlı ürünün 2 kez bozuk çıkması beni üretici markanın güvenilirliği konusunda düşündürüyor.
telefonu bir haftadır kullanıyorum zil sesi biraz az ve tiz çıkıyor aşırı yüklenmelerde donma oluyor vifi bağlantısı güzel dokunmatiği idare eder görüntülü görüşmesi yok bataryası sökülmüyor yinede pahallı telefonlara göre idareeder