Huawei U8850 Vision Hakkındaki Görüşleriniz Nedir?

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
kesin nokia'nın tasarımcısını işe almışlar ondan öyle nokia 6125 de öyle müzmin toz manyağı bir telefon ekranı tozlanır durur temizlersin gene toz olur cepte taşıyınca daha hızlı tozlanıyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
slm arkadaşlar benm telefonum huawei u8850 vision ve içine toz girdi ve hayret ediyorum nasl girdine :) napmam gerk sizce ve sizde de oldu mu böyle bi sorun ?? Alalı 2 ay oldu ve ekranının sag üst tarafı boşladı bastırdığımda girio fakat tekrar çıkıo bu hata neden olmuştur garantiye girer mi göstermeli miyim ??

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya arkadaşlar benim huawei u8850 telefonum var ve ekran siyah beyaz oldu ne kadar ayarlarıyla uğraşsamda düzeltemedim. Ama sadece ana ekran siyah beyaz. herhangi bir uygulamaya yada bir resim açtığımda normal ve renkli. Bilen varsa bana yardımcı olursa sevinirim. tşk

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Huawei Ideos x5 i 2 yıl kullandim içine hiç toz girmedi. Kardeşime verdim o da halen kullanıyor, sorun yok.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya arkadaşlar nolur yanıtlıyın sunu huaweı u8850nın dokunmatıgı hassasmıdır

S

SDN Okuru

SDN Okuru
tamam abi 8. sınıfa gidiyorum ve telefonu sipariş ettim eger soracagım bişe olursa ben sana sorarım eger facen varsa daha ii olur eger varsa adını yaz sana istek gönderim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
selam arkadaşlar bende huawei u8850 vision telefonu var. ve önde bulunan led lerı nasıl calştrablrım bana yardımcı olurmusunuz? :helpsmilie:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ece
bende huawei U8850 kullanıyorum ve memnun değilim durup dururken kapanıyor tuşları bazen basmıyor ve donuyor yağmurlu havalarda da kullanmıyorum ve alalı da 3 ay bile olmadı :(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bataryası vidasını sökünce çıkıyor demişsin böyle sorun olmuyor mu?
almayı düşünüyorum da

S

SDN Okuru

SDN Okuru
8850 güzel telefon amam resim çekme özelligini soracaktım cok hassas resim çekiyor çok az kıpırdamaya dahi resmi silik çekiyor ayarlardan düzeltemedim bildiginiz bir ayarı varmı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Almayın çok yavaş her uygulamada kasıyor, arama yaparken bile kasıyor, arama ortasında ses gidiyor, blue ve wifi doğru düzgün açılamıyor, blue win7 ile uyumsuz, oyunlar zaten hep kasıyor, sesi çok az ve tiz çıkıyor, açılıp kapanması ölüm, internete girip çıkması fena değil ama, fotoğraf çok kasıyor video kasmıyor, bataryası androide göre iyi 1,5 gün gidiyor(face+internet+oyun (8 saat aralıklı olarak takılıyorum)), sürümü eski, flaş çok kötü, sonuç olarak arama yaparım cebimde dursun alıyım diyosun tel aramada bile kasıyor, pişman oldum ALMAYIN !

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Tam bir fiyat/performans ürünü, sorunu fazla olmayan bir telefon. Android sürümünün eski olması ve kamera flaşının güçsüz olması dışında önemli sıkıntısı yok. Bu telefona kötü diyebilmek için ürünü 500-600 tl ye almış olmak lazım ki 300 liraya bu özelliklere sahip bir telefonu zor bulursunuz...

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
yanlış F/P ürünü dark evo E40 gerisi yalan.

Sansar667

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
526
Aman diyorum evo felan almayın çok kolay bozulan , servise yollayabilseniz bile aylar yıllar sonra geri gelen bir ürün :) telefon 3.cü gününde bir kapandı kapanış o kapanış...

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
Aman diyorum evo felan almayın çok kolay bozulan , servise yollayabilseniz bile aylar yıllar sonra geri gelen bir ürün :) telefon 3.cü gününde bir kapandı kapanış o kapanış...

modelne? kaç yılında aldın? dark evopad m7200 3g aldık bunda sorun yok şimdilik kardeşim seçmiş.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
o farklı dark evo başka benim dediğim bu:
http://www.hepsiburada.com/liste/da....aspx?productId=telcepdke40&categoryId=371946
dkevoe40hbresim1.jpg
Telefon_3378637.jpg
Telefon_3378716.jpg

Sansar667

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
526
pek farkı olacagını sanmıyorum :)

sword88

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefon_3378716.jpg

çok fark var bu başka o başka bu dark evo bu daha iyi kardeşim aynı marka değil diyor evo olanı dandik dark evo iyi.

Bu telefonu kullandınız mı?Tavsiye etmişsiniz.Ben almayı düşünüyorum.Şu anda n11 de babalar gününe özel kampanyalarla(400 tl - 44 tl sepet indirimi - 33 tl kart bonusu) bana 323 tl ye gelecek.Kamera ve dokunmatik hassasiyetini ve dlna özelliği olup olmadığını merak ediyorum.Bu telefonla ilgili tecrübeleriniz varsa paylaşmanız benim için çok önemli.Telefonu kullanan sayısı gerçekten çok az,yorum çok az.Umarım siz yardımcı olursunuz.Şimdiden teşekkür ederim.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
Bu telefonu kullandınız mı?Tavsiye etmişsiniz.Ben almayı düşünüyorum.Şu anda n11 de babalar gününe özel kampanyalarla(400 tl - 44 tl sepet indirimi - 33 tl kart bonusu) bana 323 tl ye gelecek.Kamera ve dokunmatik hassasiyetini ve dlna özelliği olup olmadığını merak ediyorum.Bu telefonla ilgili tecrübeleriniz varsa paylaşmanız benim için çok önemli.Telefonu kullanan sayısı gerçekten çok az,yorum çok az.Umarım siz yardımcı olursunuz.Şimdiden teşekkür ederim.
bu markanın tableti var m7200 3g dokunmatiği iyi sesi filan iyi 3g görüntülü konuşma var daha e40'ı alamadık her an alabiliriz belki alırsan pişman olmazsı iyi telefon.