İlk aldığındanızda kaç saat şarj etmiştiniz acaba?
Android telefonlarda 3G ile görüntülü görüşme yapılamıyor (şimdilik) arkadaşlar. Hangisini alırsanız alın. Bu arada IPhone da da 3G ile görüntülü görüşme yapılamıyor. Bilginize.
firma sağlam ve iyi bir donanım üreticisi olabilir ama son kullanıcı için ürettiği
cihazlar çok alımlı diil....
tavsiye etmezdim ama snırım almışsın.....
inşallah umduğun gibi olur.....
@aliitemel merhaba. Siz bu telefonu Turkcell bayisinden mi aldınız ? Sizin telefonun içinde Turkcell logosu falan var mı ? Bir de kaça aldınız nerden aldınız..
Merhaba, ben telefonu hepsiburada.com'dan aldım. Türkcell logosu yok, fiyatı 569 tl
Büyük hata yapmışsın
Hepsiburada.com dan bu ilk alışverişim değil. Bundan önce 4-5 defa alışveriş yaptım bir sıkıntı yaşamadım Sorun yaşayan arkadaşlar var ama şükür şansımdan mıdır nedirhepsiburada.com alışveriş yapılmz ordan dua etki sorun çıkmasın cihazda
Nasıl bir beyazlık var sizde? merak ettim doğrusu. Resmini çekme şansınız var mı acaba?Bende aldım kurcalamaktan alet ateş gibi oluyor yahu.
Bir tek canımı sıkan şey ekranında bi beyazlık var,Kvk ya mail attım hemen gönderin dediler ama,kıyıpta gönderemedim yani.
Değişim yapacaklarını bilsem gönderecem ama tamir olursa bunu hiiç istemiyorum doğrusu.