katılıyorum. p9 un kameradaki tek sıkıntısı 4k video çekememe ve OIS özelliğinin olmamasıdır.P9 derim ben. S6 edge batarya yönünden pek iyi bir cihaz değil. Kamerası iyi olabilir fakat p9 kadar değil(dir). Hız konusunda.. Ben kesinlikle p9 diyorum
P9Kamera, batarya, hız olarak hangisi daha iyi sizce? Fiyatları birbirine çok yakın. Veya 2000 lira fiyatı geçmeyecek başka önerileriniz var mı tavsiyelerinizi bekliyorum.
P9 S7nin tırnağı olamaz kamerada söylenenlere bakmaVideo ile pek işim olmaz, önemli olan kamera fakat @Mustafa Kiraz senin dediğin kamera puanlamasında nasıl S6 Edge daha iyi çıkıyor anlamadım P9 Galaxy S7 Edge ile kıyaslanıyor kamera konusunda. Pek gerçekçi gelmedi bana. Yazdan sonra almayı düşünüyorum eğer S7 2000 e falan düşerse onu düşünürüm ama olmadı bu iki modelden biri.[/USER]
Kesinlikle katılıyorum. Fanatiklere aldırmayınız..Bugün P9 ve P10 modelini inceledim. Ayriyetten S7 Edge ve Xperia XZ baktım. Arkadaşlar çıplak gözle yanlış görmek imkansız gibi yani kamera sıralaması yapsam 1. P10 2. P9 derim. Ama S7 Edge ile P9 kafa kafaya fakat P9 odaklanması falan çok iyi çok beğendim hatta örnek foto atıyorum. Açık alanda çok daha iyi çekecektir. Özellikle Huawei Nougat ile Emui 5.1 arayüzü süper birşey olmuş ayarlar kısmı İphone gibi sade olmuş aynı zamanda çok akıcı ve stabil. Hoparlör beklediğimden çok daha iyi. Bence kusuruma bakmayın ama bu S7 Edge nin yanına yaklaşamaz lafı falan tamamen fancılık. Donanım olarak biraz daha iyi ama gözle görülür bir performans farkı yok. Dostum sende huawei P9 kullanıyorsun uzun süredir görüşün nedir ve benim yazdıklarıma katılıyor musun, @Bloother
Her konuda p9 biraz daha önce batarya ve kamera da bariz önde.Kamera, batarya, hız olarak hangisi daha iyi sizce? Fiyatları birbirine çok yakın. Veya 2000 lira fiyatı geçmeyecek başka önerileriniz var mı tavsiyelerinizi bekliyorum.
Bence de Kamera da kesinlikle daha önde ama arkadaşın söylediği bu puanlama da nasıl geri kalmış onu anlamadım. @Mustafa KirazHer konuda p9 biraz daha önce batarya ve kamera da bariz önde.
karistirdim galiba kamera olayini dogru p9 gecen sene telefonuydu. kamera konusunda da ikisi tatmin eder p9 daha onde diyerek duzeltiyorum pardon@cengover05 Dostum kamera konusunda nasıl S6 daha iyi saçma geldi. Yanlış biliyorsun, P9 kamera konusunda S7 ile kıyaslanıyor. Gece çekimi S7 daha iyi diyafram falan ama gündüz çekiminde hemen hemen S7 ile P9 denk gibi hatta odaklama konusunda P9 daha iyi. Abarttın biraz S6 yı.