Huawei P9 Kullanıcılar Kulübü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
yani 720p'ye alınca ekranı feneri çalıştıramıyoruz ve flash açıkken gece flashlı foto çekemiyor muyuz? eğer böyleyse bu kötü ve saçma olmuş. ben pil performansı için 720p kullanıcam ama feneri açamıcam. bunu niye kısıtlarsın ki
Hayır, öyle bir şey yok. Arkadaşın cihazında bir sorun var belli ki. Ben 720P'de kullanıyorum cihazı.

ekran çözünürlüğünü 720pye indirmeyi iptal edince düzeldi .

Bunun çözünürlükle alakası yok yalnız. Ben de 720P'de kullanıyorum ve flash, el feneri güzel çalışıyor.

Telefonu deneyimledikçe farklı şeyler çıkıyor ortaya.
Genel olarak, başta kamerası olmak üzere aşırı memnunum ama canımı azıcık da olsa sıkan şey zil seslerinin düşüklüğü. Hoparlörler yetersiz olmuş gibi.. Bir de (belki operator kaynaklıdır, yeni geçtim ve aşırı memnun değilim) konuşurken ses az geliyor gibi.

Deneyimledikçe yazmaya devam ederim zaten.

Ses ayarlarını kurcalayın, gerek görüşme sesi, gerek hoparlör sesi oldukça yüksek bende. Az duyan kulaklarıma rağmen kısıyorum sesi bazen.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Tüm uygulamaları bir ikon içinde nasıl görebilirim?
Şundan bahsediyorum: Capture.JPG - Click to see more photos
Nova Launcher tarzı başlatıcı kurmalısın. Veya bir tane klasör oluştur, uygulamaları içine doldur.
a4d83f110a970012edd3fd9d733442f6.jpg

DeadlyPower

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Hayır, öyle bir şey yok. Arkadaşın cihazında bir sorun var belli ki. Ben 720P'de kullanıyorum cihazı.

Bunun çözünürlükle alakası yok yalnız. Ben de 720P'de kullanıyorum ve flash, el feneri güzel çalışıyor.

şimdi tekrar 720pye aldım çalıştı el feneri

sax105d7243

Asistan
Reaksiyon puanı
1
yani 720p'ye alınca ekranı feneri çalıştıramıyoruz ve flash açıkken gece flashlı foto çekemiyor muyuz? eğer böyleyse bu kötü ve saçma olmuş. ben pil performansı için 720p kullanıcam ama feneri açamıcam. bunu niye kısıtlarsın ki
Benimki 720p de duruyir ama flasi ve feneri çalışıyor

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327

neyalansoyliyim

Asistan
Reaksiyon puanı
27
Hocam aranıza katıldım :) tek hatlı titanyum gri model renk ile. Hayırlısıyla kullanalım inşallah [emoji4]

neyalansoyliyim

Asistan
Reaksiyon puanı
27
Telefon geldiğinde ℅66 şarjı vardı ve kullandığım uygulamaları oyunları vs yükleyip biraz karıştırdım üstün körü şarjı öyle yedim ve sonra fulledim şarjı. Şarjdan çıkardığımdan beri kullanıyorum. Twitter, watsap, sms, facebook, bir sürü snap izledim attım, instagram, tapatalk, foto çektim bir sürü pro mod otomatik mod gece çekimi vs, chromeda gezdim, oyun oynadım, pokemonu kurdum açtım biraz onda takıldım. Kısacası şarjdan çıkardığımdan beri her şeyi yapıyorum. ℅50 şarj bittiği anda ekran süresi aldım ℅49 a indi. Ekran parlaklığı otomatikte ve haliyle kısık biraz evdeyim ekran baya iyi olduğu için göz de alıyor o yüzden. Ve full wifi kullanımı. Durum bu;
5a60f41302852fd57803d35e091101d0.jpg

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Telefon geldiğinde ℅66 şarjı vardı ve kullandığım uygulamaları oyunları vs yükleyip biraz karıştırdım üstün körü şarjı öyle yedim ve sonra fulledim şarjı. Şarjdan çıkardığımdan beri kullanıyorum. Twitter, watsap, sms, facebook, bir sürü snap izledim attım, instagram, tapatalk, foto çektim bir sürü pro mod otomatik mod gece çekimi vs, chromeda gezdim, oyun oynadım, pokemonu kurdum açtım biraz onda takıldım. Kısacası şarjdan çıkardığımdan beri her şeyi yapıyorum. ℅50 şarj bittiği anda ekran süresi aldım ℅49 a indi. Ekran parlaklığı otomatikte ve haliyle kısık biraz evdeyim ekran baya iyi olduğu için göz de alıyor o yüzden. Ve full wifi kullanımı. Durum bu;
5a60f41302852fd57803d35e091101d0.jpg
Evet, güzel gidiyor. Düzenli şarj ettikçe bir miktar daha artar bu süre.

Bu arada Snapchat'ten memnun musun?

neyalansoyliyim

Asistan
Reaksiyon puanı
27
Evet, güzel gidiyor. Düzenli şarj ettikçe bir miktar daha artar bu süre.

Bu arada Snapchat'ten memnun musun?
Fotoğraf çekerken sıkıntı yok fakat videoda uygulamada problem var sanırım. İşlemciyle uyum sorunu var galiba. Bakalım güncelleme bekleyeceğiz

brnbrs

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Fotoğraf çekerken sıkıntı yok fakat videoda uygulamada problem var sanırım. İşlemciyle uyum sorunu var galiba. Bakalım güncelleme bekleyeceğiz

Aslına bakarsanız tüm android cihazlarda Snapchat fps atlaması yapıyor en iyisinden en kötüsüne kadar. Amacım androidi kötülemek değil burada Apple fanı olarak da konuşmuyorum P9 benimde çok beğendiğim ve almak istediğim bi cihaz ama Snapchat maalesef ki sadece iPhone'da video konusunda sıkıntı çıkartmıyor.

neyalansoyliyim

Asistan
Reaksiyon puanı
27
Aslına bakarsanız tüm android cihazlarda Snapchat fps atlaması yapıyor en iyisinden en kötüsüne kadar. Amacım androidi kötülemek değil burada Apple fanı olarak da konuşmuyorum P9 benimde çok beğendiğim ve almak istediğim bi cihaz ama Snapchat maalesef ki sadece iPhone'da video konusunda sıkıntı çıkartmıyor.
Katılıyorum hocam ne yazık ki öyle

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Bu fanlık değil, bizim de bahsettiğimiz bir şey. Snapchat'in android'le ilgili sıkıntıları var. Ancak sorun android'de mi, yoksa Snapchat geliştiricilerinde mi? Oradaki ince çizgiyi ayırmak gerekir.

mertysr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bu telefonu almak isteyenler şuanda turkcellden 578 Tl'lik hoparlör ve 289 Tl'lik bisiklet hediyesi ile nakit 2400 Tl'ye alabilirsiniz. Elinizi çabuk tutun bu ay sonunda bitiyor kampanya.

neyalansoyliyim

Asistan
Reaksiyon puanı
27
Arkadaşlar bu nedir bilgisi olan bilgilendirebilir mi? Mesela facebooku isaretli oluşunu kaldirsam nolur?
5e55bbb04192f3e29a3efca6c98cee79.jpg

neyalansoyliyim

Asistan
Reaksiyon puanı
27
Arkadaşlar bu da full 3g açık yoğun twitter Facebook instagram snapchat kullanımı pokemon oynadim konum açık arama yaptim birçok kez. Ekran parlaklığı otomatik yine ama açık tabii. Tam 3 saat verse daha bi harika olabilir ki kullanima göre çok rahat verir. Ben baya yoğun kullandım dediğim gibi. Eski telefonumda toplamda 3-30 saat ekran süresi görüyordum. İlaç. Cihaz isinmiyor cidden. Güneş altında pokemon açtım 3g ve konum açık düşünün çok az ısındı. Gerçekten hakkını veriyor cihaz. Hoparlör çok iyi. Nefis ses çıkıyor. Tasarımından bahsetmeyecegim ben bir numarayim diye bağırıyor adeta. Parmak izi muazzam ötesi. Suan 1.5 günlük deneyimlerim bunlar. Paylaşmaya devam edeceğim
03619019eef98f35e798d4ee1f9fbde7.jpg

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Arkadaşlar bu nedir bilgisi olan bilgilendirebilir mi? Mesela facebooku isaretli oluşunu kaldirsam nolur?
5e55bbb04192f3e29a3efca6c98cee79.jpg
Onu ben de çözemedim.
İngilizcesi: Dropzone Management
Okuduğum kadarıyla, Facebook messenger balonları gibi özelliklerin kullanımından bahsediyor. Yani mesela Messenger balonlarının çıkmasını engelliyor kapatırsan. Sanırım..

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Ayna diyor o ne ?
Ayna, ön kamerayı kullanarak, ekranı aynaya çeviren uygulama. Aynı işi kamera uygulaması da görüyor. Bunda sadece ekranda kamera butonları bulunmuyor, daha boş bir ekran sunuyor.
Ekstra olarak, ayna çerçevesi ekliyor, mikrofona üfleyince buğulanıyor, aynaya dokununca gördüğü görüntüyü ekranda dondurup isteğe göre kaydediyor. Zoom özelliği de var, zoom yaptıktan sonra görüntüyü parmağınla sağa sola yukarı aşağı kaydırabiliyorsun canlı olarak ve ekran parlaklığını %100'e otomatik çıkarıyor. Daha aydınlık gösteriyor. Yani daha çok eğlence amaçlı bir uygulama.

neyalansoyliyim

Asistan
Reaksiyon puanı
27
Arkadaşlar bu da full 3g'nin son hali. Baya yoğun kullandım cihazı. Kullanıma göre 5 saati rahat bulur. Hatta 5.30 saati de bulabilir. 4 saat 40 dakika az gelebilir kimisine ama inanın bitmiyor şarj :) Gece fulledim şarjı ve sarjdan çıkardım. Gece boyu full wifi açık ve otomatik senkronizasyon açık. 8 saat sonra ℅98 idi şarj. Bunu da belirtelim. ayrıca cihaz yoğun kullanimda ısınmasını bile hissetmiyorsunuz diyebilirim o derece.
01b843454c4ca485c24bb8450fb0c11d.jpg

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Arkadaşlar bu da full 3g'nin son hali. Baya yoğun kullandım cihazı. Kullanıma göre 5 saati rahat bulur. Hatta 5.30 saati de bulabilir. 4 saat 40 dakika az gelebilir kimisine ama inanın bitmiyor şarj :) Gece fulledim şarjı ve sarjdan çıkardım. Gece boyu full wifi açık ve otomatik senkronizasyon açık. 8 saat sonra ℅98 idi şarj. Bunu da belirtelim. ayrıca cihaz yoğun kullanimda ısınmasını bile hissetmiyorsunuz diyebilirim o derece.
01b843454c4ca485c24bb8450fb0c11d.jpg
Sen benden daha ağır uygulamalar kullanıyorsun demekki. Ben de yoğun kullanıyorum, 7 saate kadar ekran süresi alıyorum 3G ile. Oyun oynamadıkça da ısınmıyor dediğin gibi. Oyun oynarsam 5 saate kadar süre alıyorum.

neyalansoyliyim

Asistan
Reaksiyon puanı
27
Sen benden daha ağır uygulamalar kullanıyorsun demekki. Ben de yoğun kullanıyorum, 7 saate kadar ekran süresi alıyorum 3G ile. Oyun oynamadıkça da ısınmıyor dediğin gibi. Oyun oynarsam 5 saate kadar süre alıyorum.
Hocam kullandigim uygulamalar twitter(yogun. surekli takip ederim)
facebook(normal cogunlukla acip bakmam bildirim gelirse vs)
instagram(orta. Acarim bakarim resimlere)
snapchat(atacagim zaman aciyorum wifi bulunca girip atilan snaplere bakarim)
chrome (tarayici isim oldugunda girerim forumlara sitelere vs)
tapatalk (sadece shiftdelete icin mesaj geldiginde bakmak ya da bir sey paylasacagim zaman)
whatsapp(tabiki surekli yani mesajlasma geregi duyuldukca)
swarm(checkin atacagim zaman)
facebook messenger(bana mesaj gelirse diye arka planda acik)
Pokemon oynarim firsat buldukca

Bunlar hocam pil yoneticisinde korunan uygulamalar kismi var ya orada acik hep. Yani ekran kapaninca calismaya devam ediyorlar. Bildirimler geliyor diye. Bunlar dışında normal sms ve arama tabiki kullaniyorum. Ekran suresini ekranin parlakligi en direkt en guclu etkileyen sey. Biraz kisik oldu mu yarim saat fazladan verir o derece.

neyalansoyliyim

Asistan
Reaksiyon puanı
27
4.40 dakika cok iyi bir sure benim icin. Eski cihazimda bu yoğunlukta mümkün değildi bu süre. Bir tık azaltsam 5 saati rahat gorucem demektir. Gerçekten iyi bir süre. 6 görsem sadece 3g ile muazzam ötesi.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Cihazdan memnun kalman güzel. Almadan önce ben de aynı şeyleri söylüyordum. Sonuçta cihazı, çoğunlukla benim paylaşımlarım doğrultusunda aldın. Peki, benden duyup da cihazda bulamadığın bir şey oldu mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...