Huawei P9 Kullanıcılar Kulübü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ahmet erbilli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
arkadaslar acil yardim simdi bir filim izlerken ses cok guzep ama telefonu yatay yan cevirince ses azaliyor neden ve bu nasil duzelir

sax105d7243

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bir film ingilizce benim turkce altyazim var bu ikisini nasil birlestirebulitom

neyalansoyliyim

Asistan
Reaksiyon puanı
27
arkadaşlar sdn oyun editörü yunus kullanıyordu bu cihazı instagramda ona snapchat performansını sordum rezalet dedi. siz kullanıyorsanız eğer nedir durumu? bu kameraya sahip cihazın snapchatte nasıl bir rezalet durumu olabilir? yunusa da sordum ama size de sormak istedim

neyalansoyliyim

Asistan
Reaksiyon puanı
27
arkadaşlar sdn oyun editörü yunus kullanıyordu bu cihazı instagramda ona snapchat performansını sordum rezalet dedi. siz kullanıyorsanız eğer nedir durumu? bu kameraya sahip cihazın snapchatte nasıl bir rezalet durumu olabilir? yunusa da sordum ama size de sormak istedim
ek: edit: internette araştırdım biraz video performansı iyi değil diyorlar. fotoğraf çekmede sorun yokmuş sanırım. bi bakabilirseniz sevinirim

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Snapchat'in kararlılığıyla alakalıdır, telefonla alakalı olacağını sanmıyorum. Uyum sorunu yaşıyordur. Güncellemelerle düzeltilir. Normal çekimlerde iyi olan telefon snapchat'te kötü ise, sorunu uygulamada aramak gerek.

DeadlyPower

Asistan
Reaksiyon puanı
2

videoda fps düşük

jameskeenan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar merhaba. beş altı gündür kullanıyorum bu telefonu. karşılaştığım bi kaç can sıkıcı durum var. sizlerde de aynı problem var mı öğrenmek istiyorum. sadece benim telefon mu sorunlu.

öncelikle benim alet içinde deezer falan yüklü geldi. kullanmadığım için kaldırdım ancak bildirim merkezinde deezer'ın kaybolmadığını rakam olarak kaldığını görüyorum bunu beni rahatsız etti açıkçası. başka yüklü uygulamaları da kaldırdım ama böyle olmadı. ilk resimde görebilirsiniz

ayrıca bu bildirim merkezinde her uygulamanın içinde bildirimlerin nasıl gösterileceğini ayarlayabiliyoruz orada etiketler diye bi kısım var bu nedir?

bir de ayarlardan biliyorsunuzdur kilit ekranı veri uyarısı diye ayar var aktif ettiğinizde ne kadar veri harcadığını falan gösteriyor. bu ayar devreye girdiğinde bildirim merkezinde ekran kilisi veri uyarısı yazıyor. sizlerde de öyle mi?

Ekli dosyalar

• IMG-20160724-WA0000.jpg.jpeg
    IMG-20160724-WA0000.jpg.jpeg
    68.2 KB · Görüntüleme: 401
  • IMG-20160724-WA0005.jpg.jpeg
    IMG-20160724-WA0005.jpg.jpeg
    65.5 KB · Görüntüleme: 481

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
arkadaşlar merhaba. beş altı gündür kullanıyorum bu telefonu. karşılaştığım bi kaç can sıkıcı durum var. sizlerde de aynı problem var mı öğrenmek istiyorum. sadece benim telefon mu sorunlu.

öncelikle benim alet içinde deezer falan yüklü geldi. kullanmadığım için kaldırdım ancak bildirim merkezinde deezer'ın kaybolmadığını rakam olarak kaldığını görüyorum bunu beni rahatsız etti açıkçası. başka yüklü uygulamaları da kaldırdım ama böyle olmadı. ilk resimde görebilirsiniz

ayrıca bu bildirim merkezinde her uygulamanın içinde bildirimlerin nasıl gösterileceğini ayarlayabiliyoruz orada etiketler diye bi kısım var bu nedir?

bir de ayarlardan biliyorsunuzdur kilit ekranı veri uyarısı diye ayar var aktif ettiğinizde ne kadar veri harcadığını falan gösteriyor. bu ayar devreye girdiğinde bildirim merkezinde ekran kilisi veri uyarısı yazıyor. sizlerde de öyle mi?

Merhaba. Öncelikle hayırlı olsun.

Deezer problemi için "telefon yöneticisi" ni kullan ve temizlik yap. Telefonu kapat aç, düzelme ihtimali var. Düzelmezse bildirim ayarlarından Deezer bildirimlerini tamamen kapat. Eğer orada göremezsen, uygulama yöneticisine gir ve sistem uygulamaları arasında Deezer ile ilgili bir kalıntı kalıp kalmadığına bak.

Etiketler, Bildirim geldiğinde üstten durum çubuğunun 2 katı yüksekliğinde bildirim inmesidir. Uygulama içi bildirimlerden sıkılırsan etiketleri devredışı bırakabilirsin. Uygulamalarda, oyunlarda tepeden bildirim inmemiş olur. Kısaca, Heads-Up Bildirimleridir.

Ekran Kilisi, güncellemeden önce bende de aynı idi. Güncellemeden sonra bakmadım. Açıkçası ayarın nerde olduğunu da unuttum.

Güncelleme sürümün nedir? Son gönderilen güncellemeyi yükledin mi?

jameskeenan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba. Öncelikle hayırlı olsun.

Deezer problemi için "telefon yöneticisi" ni kullan ve temizlik yap. Telefonu kapat aç, düzelme ihtimali var. Düzelmezse bildirim ayarlarından Deezer bildirimlerini tamamen kapat. Eğer orada göremezsen, uygulama yöneticisine gir ve sistem uygulamaları arasında Deezer ile ilgili bir kalıntı kalıp kalmadığına bak.

Etiketler, Bildirim geldiğinde üstten durum çubuğunun 2 katı yüksekliğinde bildirim inmesidir. Uygulama içi bildirimlerden sıkılırsan etiketleri devredışı bırakabilirsin. Uygulamalarda, oyunlarda tepeden bildirim inmemiş olur. Kısaca, Heads-Up Bildirimleridir.

Ekran Kilisi, güncellemeden önce bende de aynı idi. Güncellemeden sonra bakmadım. Açıkçası ayarın nerde olduğunu da unuttum.

Güncelleme sürümün nedir? Son gönderilen güncellemeyi yükledin mi?

temizlik yaptım kapatıp açtım hala var. deezer ile ilgili kalıntı kalıp kalmadığını nasıl anlayacağım. uygulama yönetici nerededir.

güncelleme kısmında mevcut güncelleme yok diyor. aldığım gibi kullanıyorum telefonu. yayınlanan ne var.

ekran kilidi verisi ayarlarda veri trafiği yöentiminden aktif ediliyor. rica etsem deneyebilir misiniz bir de güncelleme konusunda yardım edebilir misiniz

Son düzenleme:

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
temizlik yaptım kapatıp açtım hala var. deezer ile ilgili kalıntı kalıp kalmadığını nasıl anlayacağım. uygulama yönetici nerededir.

güncelleme kısmında mevcut güncelleme yok diyor. aldığım gibi kullanıyorum telefonu. yayınlanan ne var.

ekran kilidi verisi ayarlarda veri trafiği yöentiminden aktif ediliyor. rica etsem deneyebilir misiniz bir de güncelleme konusunda yardım edebilir misiniz
Ekran Kilisi, hâlâ düzelmemiş. Yüklü sürümün kodunu paylaşırsan karşılaştırabiliriz.

stinghardyzz

Profesör
Reaksiyon puanı
747
Merak ettiğim sorularım var ben P9 alalı 2 gün oldu 5 oyun yükledim antutu skorum 67000 çıktı normalde 91000 skorunu alıyor. Sorumu var normalmi
Android 7 gelirmi sizce benimki 6.0.0

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Benim sürümüm L09C432B166 ama benimki Alman cihazı, o yüzden farklı olabilir.
Merak ettiğim sorularım var ben P9 alalı 2 gün oldu 5 oyun yükledim antutu skorum 67000 çıktı normalde 91000 skorunu alıyor. Sorumu var normalmi
Android 7 gelirmi sizce benimki 6.0.0
Antutu skorlarına bakmana gerek yok. Önemli olan gösterdiği performans. Android 7 gelecek elbette. Daha yeni cihaz.

jameskeenan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bir sorum daha olacak.

benim telefon şarjı yüzde iki kaldığında 30 saniye içinde kapanıyor öncesinde uyarı verip. sizde de böyle mi?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
bir sorum daha olacak.

benim telefon şarjı yüzde iki kaldığında 30 saniye içinde kapanıyor öncesinde uyarı verip. sizde de böyle mi?
Evet. Pilin tam bitmemesi için alınmış bir önlem. Pili tam bitirmek, pile zarar verir.

gokmenkaya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Isınma durumu normal. Ağır bir oyun oynamıyorum. El yakacak kadar ısınmıyor. Çoğunlukla hissedilmiyor.
Isındığı zamanlar, koltuk gibi yüzeylere koyup kullanırken ısınıyor. Isıyı, kumaştan dolayı atamıyor çünkü. Bir de güneş altında yüksek parlaklık kullanırken ısındığını farkettim.
Genelde 720P düşük parlaklık kullanıyorum. İşlemci 40-45 arasında geziyor. Performans modunda kullanıyorum ve sürekli mobil veri ile konum açık oluyor.
İşlemciyi çok kullanan bir şey yaparsan 50-55 arasına çıkar. Metal kasa olmasına rağmen yine de hissettirmiyor fazla. Isıyı çok çabuk atıyor kasadan.

Selamlar,

Ben telefonu dün aldım biraz yorumlarını okuduktan sonra iyice kanım ısındı.
Ekranın çözünürlüğünü 720p'ye düşürme ayarını bulamadım. Sen daha önceki sayfalarda paylaşmışsın ama o menüye nasıl erişebilirim, yardımcı olabilir misin?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Selamlar,

Ben telefonu dün aldım biraz yorumlarını okuduktan sonra iyice kanım ısındı.
Ekranın çözünürlüğünü 720p'ye düşürme ayarını bulamadım. Sen daha önceki sayfalarda paylaşmışsın ama o menüye nasıl erişebilirim, yardımcı olabilir misin?
Aleykümselam.
Hayırlı olsun. Güle güle kullan.
Gelişmiş Ayarlar'dan, Pil Yöneticisi'ne girmelisin.

gokmenkaya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Samsung 32GB EVO micro sd hafıza kartı almayı düşünüyorum, önerebileceğiniz farklı bir marka var mıdır?

gokmenkaya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Selamlar,
Samsung 32GB EVO micro sd hafıza kartı almayı düşünüyorum, önerebileceğiniz farklı bir marka var mıdır?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Sandisk de alabilirsin. Bir de hızı UHS II olursa daha iyi olur.

gokmenkaya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Uygulama simgelerini ekranda her türlü görüntüledim, [Ana Düzen üzerinden: 4x5, 5x4, 5x5] fakat bence uygulama simgeleri gözüme hala çok büyük gözüküyor. Bunun farklı br ayarı var mıdır?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Uygulama simgelerini ekranda her türlü görüntüledim, [Ana Düzen üzerinden: 4x5, 5x4, 5x5] fakat bence uygulama simgeleri gözüme hala çok büyük gözüküyor. Bunun farklı br ayarı var mıdır?
Farklı bir tema paketi uygulayıp deneyebilirsin. Ben Nova Launcher'ı kullanıyorum.

DeadlyPower

Asistan
Reaksiyon puanı
2
bugün farkettim telefonda el fenerini açtığım zaman hiç bir ışık yanmıyor.ayrıca arka kamerada flaş açınca flaş patlamıyor acaba bi zarar mı gördü ?

neyalansoyliyim

Asistan
Reaksiyon puanı
27
ekran çözünürlüğünü 720pye indirmeyi iptal edince düzeldi .
yani 720p'ye alınca ekranı feneri çalıştıramıyoruz ve flash açıkken gece flashlı foto çekemiyor muyuz? eğer böyleyse bu kötü ve saçma olmuş. ben pil performansı için 720p kullanıcam ama feneri açamıcam. bunu niye kısıtlarsın ki

Son düzenleme:

DeadlyPower

Asistan
Reaksiyon puanı
2
yani 720p'ye alınca ekranı feneri çalıştıramıyoruz ve flash açıkken gece flashlı foto çekemiyor muyuz? eğer böyleyse bu kötü ve saçma olmuş. ben pil performansı için 720p kullanıcam ama feneri açamıcam. bunu niye kısıtlarsın ki

evet malesef öyle şans eseri farkettim bende

gokmenkaya

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Telefonu deneyimledikçe farklı şeyler çıkıyor ortaya.
Genel olarak, başta kamerası olmak üzere aşırı memnunum ama canımı azıcık da olsa sıkan şey zil seslerinin düşüklüğü. Hoparlörler yetersiz olmuş gibi.. Bir de (belki operator kaynaklıdır, yeni geçtim ve aşırı memnun değilim) konuşurken ses az geliyor gibi.

Deneyimledikçe yazmaya devam ederim zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...