tabiki de p30Arkadaşlar 2. Hattım için yeni bir telefon alıcam ikisi arasında kaldım, sizce Huawei P30 düz modeli mi yoksa Mate20 pro mu daha iyi hangisi daha mantıklı ?
P30 öneririm.Ekran sorunları olmasa mate 20 pro önerirdim.Arkadaşlar 2. Hattım için yeni bir telefon alıcam ikisi arasında kaldım, sizce Huawei P30 düz modeli mi yoksa Mate20 pro mu daha iyi hangisi daha mantıklı ?
Mate 20 pro da ele güzel oturuyordu büyüklüğünü hiç hissettirmiyor ama aynı şekilde P30 da öyle o da ele iyi oturuyor o da hoşuma gitti ama bazı özelliklerden kısmışlar P30 Pro’ya göre, başka telefonu şarj etmemesi, IP 53 olması, 50x zoom olmamasıp30 serisine geçen huawei ekran ve kamera için güncelleme bile verdi amoled ekranda olan görünmeyen dalgalanma ve kamerada daha doğal görüntü için mate'ye geldimi şüpheli bence son çıkan hangisi ise kral odur ona yönelmekte fayda var. Artı birde sen ergonomici idin ele iyi otursun filan kesinlikle p30 al aradığın o bence.
Mate 20 pro da ele güzel oturuyordu büyüklüğünü hiç hissettirmiyor ama aynı şekilde P30 da öyle o da ele iyi oturuyor o da hoşuma gitti ama bazı özelliklerden kısmışlar P30 Pro’ya göre, başka telefonu şarj etmemesi, IP 53 olması, 50x zoom olmaması