Huawei p smart 2019 kullanan biri Huawei freebuds lite almalı mı ?

Doğu Alp

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Huawei p Smart 2019 kullanıyorum kablosuz kulak içi kulaklık almak istiyorum Huawei freebuds lite almayı düşünüyorum ses kalitesi açısından sıkıntı yok diyorlar ama telefon görüşmelerinde sıkıntı yaşayanlar olmuş ben ben Huawei kullandığım için yine de sıkıntı yaşarmıyım ?

Doğu Alp

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Kulaklığın kullanımını ve tasarımını çok sevdim Fakat bazıları bir süre sonra bir eşleşme sıkıntısı yaşamış ve bu birkaç kişi de daha görülmüş emin olamadım. ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum.
Kulaklığı almak istiyorum ama birkaç kişinin bir süre sonra Bluetooth eşleşmesinde ve bazılarının telefon görüşmesinde sıkıntı yaşadığını duydum. Sizce ben de aynı sıkıntıları yaşar mıyım yani telefonum emui 9.1 sürümü ve aplikasyonları da var ama emin olamadım Bir öneriniz var mı

ahm@

Profesör
Reaksiyon puanı
1,379
Kulaklığın kullanımını ve tasarımını çok sevdim Fakat bazıları bir süre sonra bir eşleşme sıkıntısı yaşamış ve bu birkaç kişi de daha görülmüş emin olamadım. ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kulaklığı almak istiyorum ama birkaç kişinin bir süre sonra Bluetooth eşleşmesinde ve bazılarının telefon görüşmesinde sıkıntı yaşadığını duydum. Sizce ben de aynı sıkıntıları yaşar mıyım yani telefonum emui 9.1 sürümü ve aplikasyonları da var ama emin olamadım Bir öneriniz var mı
alacaksan trde 600 lira aliexpresste 300 küsür liralara gördüm haberin olsun