Kendi ayarlarında font değişikliği var mı. Ayrıca bunu root ile mi yaptınız?Arkadaşlar merhaba ben tabletimi düzenleyeyim derken font manager adında bir uygulama indirip cihazın fontunu değiştirdim. 2 gündür uğraşıyorum orijinal haline döndüremiyorum yardım eder misiniz?
Cihazın kendi ayarlarında font değişikliği olarak yalnızca boyut ve kalınlık ayarlaması yapılıyor. Ve root yapmadım uygulamanın açıklamasında zaten rootsuz olduğu yazıyor.Kendi ayarlarında font değişikliği var mı. Ayrıca bunu root ile mi yaptınız?
uygulamanın ayarlarında kendi yazı tipinizi aradınız mıCihazın kendi ayarlarında font değişikliği olarak yalnızca boyut ve kalınlık ayarlaması yapılıyor. Ve root yapmadım uygulamanın açıklamasında zaten rootsuz olduğu yazıyor.
Cihazın ayarlarından yazı tipini değiştiremiyorum maalesef. Uygulama yorumlarında Cihazın dosyalarından silinebildiği yazıyor, sildim fakat yazı tipi değişmiyor yalnızca indirdiğim .ttf uzantılı dosya siliniyor.uygulamanın ayarlarında kendi yazı tipinizi aradınız mı
Sizin kendi yazı tipinizin adını biliyor musunuz? Biliyorsanız o yazı tipini uygulamada yapmaya çalışın.Cihazın ayarlarından yazı tipini değiştiremiyorum maalesef. Uygulama yorumlarında Cihazın dosyalarından silinebildiği yazıyor, sildim fakat yazı tipi değişmiyor yalnızca indirdiğim .ttf uzantılı dosya siliniyor.
Maalesef bilmiyorumSizin kendi yazı tipinizin adını biliyor musunuz? Biliyorsanız o yazı tipini uygulamada yapmaya çalışın.
Forum adına görevimiz budur. İyi günler dileriz.Maalesef bilmiyorumUygulama geliştiricilerine mail attım umarım geri dönüş olur. Yoksa format atacağım tablete. Teşekkür ederim ilgilendiğiniz için.