kamera konusunda aradaki fark büyükmü?Önceliğiniz oyun değilse Mate 10 Lite öneririm.
Çift kamera'nın bokeh efekti, özel lensleri sayesinde daha başarılı bir kamerası var diyebilirim.kamera konusunda aradaki fark büyükmü?
hem oyun oynayan hemde fotoğraf çeken birsiyim sen olsan hangisini tercih ederdin.Oyun oynarım dediğim oyle yeni çıkan 1,2 gb lik oyunlar değil clash royale gibi küçük boylu oyunlar oynuyorum.Çift kamera'nın bokeh efekti, özel lensleri sayesinde daha başarılı bir kamerası var diyebilirim.
Dediğim gibi oyun performansından fazla bir beklentin olmasın. Kamera konusunda Mate 10 Lite daha başarılı bulduğumdan dolayı onu tercih ederdim.hem oyun oynayan hemde fotoğraf çeken birsiyim sen olsan hangisini tercih ederdin.Oyun oynarım dediğim oyle yeni çıkan 1,2 gb lik oyunlar değil clash royale gibi küçük boylu oyunlar oynuyorum.
O tarz oyunlar oynuyorsan yüksek grafik vs olan oyunlardan uzaksan kesinlikle mate 10 lite diyebilirim, kamerası gerçekten muazzam sana "şaomi" önerip durucaklar mate 10 lite senin isteklerine güzel bir şekilde cevap vericektirhem oyun oynayan hemde fotoğraf çeken birsiyim sen olsan hangisini tercih ederdin.Oyun oynarım dediğim oyle yeni çıkan 1,2 gb lik oyunlar değil clash royale gibi küçük boylu oyunlar oynuyorum.
Başka bir telefondan kastın ne? J7 max işimi görürmü?Oyunla ilginiz çok fazla yoksa Mate 10 Lite öneririm (Asphalt 8 denedim oyun konsunda iyi değil). Eğer varsa C7 Pro derim. Kamera konusuna gelince Mate 10 Lite derim ama hem oyun hem kamera dersen başka bir telefon bakmanı öneririm.
Huawei'nin bu cihazlara Lite ismini koyarak kendi bacağına sıkıyor.
Huawei Mate 10 Lite benim tercihim olurdu.
Ucuz mu ? Saçmalık.. Sen Lite ismini koyarak cihazı basit gösteriyor. !Ucuz olduğu için çok satıyor.
Hayır. Gerçekten öyle. O kadar konu inceledim. Soru cevapladım. Genellikle kamerası ve fiyatı uygun nitelikte olduğu için merak sarılıyor.Ucuz mu ? Saçmalık.. Sen Lite ismini koyarak cihazı basit gösteriyor. !
İşini görür güzel telefon beğeniyorum ama daha ucuz bir mevla istersen J7 Prime iyidir arkadaşım kullanıyor bir sıkıntısı yok.j7 max iş görürmü çünkü aynı zamanda oyun oynayan birisiyim