HTX One X OTA - JellyBean ve Sense 4+

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Evet HTC One X için yeni OTA bu gece yarısından itibaren Taiwan üzerinden dağıtıma çıkacak.
Yarın öncelikle Taiwan cihazlarının update olacağı kesinleşti gibi, ancak diğer ülkelere ne zaman geleceğiyle ilgili net bir açıklama yok.
HTC'nin bugüne kadar söyleyip durduğu ise Ekim ayı içerisinde olacağıydı. HTC'nin Cuma günleri OTA yayınlaması artık çok bilinen bir şey olduğundan ayın 26'sında çıkması bekleniyordu ve HTC de bugün itibariyle yarın (26) OTA'nın yayınlanacağını açıkladı.

Şu an Taiwan'da ayın 26'sı. :D
Merakla bekliyoruz. :)

TSİ 02.00'de ilk yayım başlayacak şeklinde bir dedikodu da mevcut, taiwan'lı dostlarımızdan screenshotlar gelince anlayacağız durumu. :)

kence

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar, Benim CİD: ORANG001 Tahminen ne zaman JB alır acaba?

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
Yuh telefon uçmuş, arayüz gerçekten çok iyi htcde.

spy60

Asistan
Reaksiyon puanı
8
ooff telefonu görünce çok heycanlandım. türkiye ye ne zaman gelecek :D

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Yuh telefon uçmuş, arayüz gerçekten çok iyi htcde.

kesinlikle. :)

Merhabalar, Benim CİD: ORANG001 Tahminen ne zaman JB alır acaba?

ORANG001 branded bir telefon.
Branded telefonlarda süreç şu, HTC normal unbranded telefonların updatelerini yayınladıktan sonra, Orange kendi yazılımlarını ekleyip testlere başlıyor, OK verirse HTC'ye geri yolluyor ve HTC de yayınlıyor.
En kötü senaryo İngiltere Vodafone cihazlarında olur hep, onun da 2 ay geç çıktığı söylenir.

ooff telefonu görünce çok heycanlandım. türkiye ye ne zaman gelecek :D

Avrupa ile aynı anda update olur Türkiye'de HTC'ler genelde.
Önümüzdeki iki hafta içerisinde olması bekleniyor, ancak şu an HTC muhtemelen iyileştirmelere devam ediyor, zira Taiwan için bir update daha yayınlandı.

ve GSMARENA'dan Taiwan Update'i ile yapılan testler geldi.
Samsung şöyle süper hızlı oluyor HTC öyle böyle diyenlere güzel birer fruko hediyesi var =)

AnTuTu

One X (JB) 12932
SGS 3 (JB) 12288

(gerçi bu ne kadar güvenilir bilmiyorum. ben ICS'li OneX'imle 12000 görüyorum? millet custom ROM'larla 9000de kaldım falan diyor.

Quadrant

One X (JB) 6822
One X (ICS) 5952
SGS 3 (JB) 5375

ve SunSpider...

One X (JB) 1117
SGS 3 (JB) 1192

Az önce iki adet EUROPEAN CID'e sahip kişi JB update'i aldığını açıkladı.
Biri Almanya, diğerinden emin değilim, ancak CID Avrupa.

Heyecanla bekliyoruz. :)

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
HTC Elevate üyelerine dağıtıldı. Muhtemelen son 1-2 haftadayız.

spy60

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Ben bundan sonra taiwan dan telefon istetecem. :D

tzdndm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben beats ve foto konsunda isterim güncelleme.

Tacobelcanon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bana salı günü geldi güncelleme , herşey güzel ses kalitesi artmış gayet iyi geçişler akıcı lag yok fakat işletim sistemi çok fazla pil tüketmeye başladı bunun bi çözümü var mıdır bilen var mı acaba?

spy60

Asistan
Reaksiyon puanı
8

Tacobelcanon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
beklediğimize cidden değiyor ics'deki lag olayı nerdeyse hiç yok jelly bean'de. klavye değişmiş, bildirim paneli değişmiş bunlar zaten bilinen şeyler. ama sanırım adaptasyon olayı diye düşünüyorum ilk iki gün fena şekilde enerji harcadı işletim sistemi. bugün düzeldi gibi bakalım.

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Pilin biraz daha kötü olduğunu belirtenler vardı.
Ancak her yeni ROM'da bir kaç cycle gerekir zaten oturması için.

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Uyku tutmadı, One X'e bekleyene kadar hoooo dedim, HD2'ye JB kuruyorum bitmek üzere. :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Jelly Bean güncellemesi alan arkadaş cihazını Türkiye'den mi aldın acaba? Birde güncelleme tam olarak ne zaman geldi?

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Muhtemelen taiwan'dan gelen bir telefona sahiptir, OTA ile almıştır, ya da HTC elevate üyesidir. :)

Tacobelcanon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
evet ota yoluyla geldi güncelleme , htc elevate hakkında pek bi bilgim yok :)

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
O zaman Taiwan, heyecanlandırma boşuna milleti. :)

HD2'de JB kullandıktan sonra heyecanım biraz azaldı. Google Now pek bir şey değiştirmeyecek gibi, zaten malesef bu tür uygulamalardan tam verimi sadece ABD'de alabiliyoruz. Siri gibi geyik yapan biri de değil kendisi, o nedenle geriye bir tek Project Butter kaldı, onu bekliyorum. Ancak yine de ilk çıkacak JB OTA'sı için de hevesli değilim zira, eğer toptan bir update ile ikinci güncelleme olarka yayınlamazlarsa, wifi problemleri devam edecek demektir.

konuyla ilgili son bir ek yapacak olursak, halen Taiwan CID (621) dışında bir update alıcısı yok. Bir de Elevate arasından alan Avrupa cihazlar var o kadar.
19 Kasım gibi bir tarih atıldı ortaya, HTC'de çalışan arkadaşımın kaynının arkadaşının bacısı gibi kaynaklar gösteriliyor =)

Tacobelcanon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
şu anda benim için ics'den ayrılan en büyük fark çok yumuşak ve lagsız geçişlerin olması yağ gibi akıyor ya resmen :)

sirnatli21

Asistan
Reaksiyon puanı
3
asya İndia (hindistan ) romu kullanıyorum hala tık yok maaleef :)

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
JellyBean'in şu an sadece Taiwan cihazlara yayınlanmış olmasının sebebi de bu. :)
Henüz tamamlanmadı, o nedenle sadece pil değil başka sorunlar da var.
Wi-Fi konusunda bir tecrübeniz oldu mu? JB update'inden sonra One X ile bir WiFi networkune bağlandığnızda diğer cihazların bağlanamaması gibi komedi ötesi bir problem var. :) ilk OTA'dan sonra 1 yada 2 adet fix yayınlandı, bununla çözüldü WiFi problemi.