HTX One X OTA - JellyBean ve Sense 4+

Tacobelcanon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
wi-fi konusunda sıkıntım yok , açıkçası şu an tek sıkıntım pil.

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Resmi güncelleme için bekleyeceğiz yapacak bir şey yok. :)
Biliyorum sizinki de resmi ama, bu sefer Taiwan'ı yayınladıktan sonra bazı konuları farkedip, Taiwan OTA'sını beta testi olarak kullandılar. Samsung'dan ders çıkarmışlar ki bu güzel haber.

Bir başka dedikodu, 12-15 Kasım arasında Avrupa için OTA yayınlanacağını söylüyor. HTC'nin bizi Avrupa'dan saymasıyla ilgili gurur duyuyoruz değil mi? :D

sirnatli21

Asistan
Reaksiyon puanı
3
peki avrupa da jelly bean güncellemesi yayınladıktan sonra diğer bölgeler için ne zaman çıkar buna dair bir bilginiz var mı ?
yani benim hindistan rom u acaba avrupa bölgesi ile aynı anda yaınlanır mı ?
çünkü bi makalede okumuştum HTC güncellemeyi arupayla aynı anda diğer bölgeleri aynı anda yayınlayacak denilmişti.. umarım yanılmıyorum:)

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Bu sefer öyle bir planları olur belki bilmiyorum. :)

Hindistan cihazlarına özel bir konu var XDA'de, orayı takip etmek faydalı olabilir.
Genel JB doğrulama konusunda bir Hindistan CID'i gözüme çarparsa yazarım buraya.

Tacobelcanon

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
umarım kısa zamanda düzeltmek amacıyla bi güncelleme daha yayınlarlar , en azından benim için :)

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Up..
HTC Türkiye (tüm Avrupa ile beraber) 19 Kasım'da JB güncellemesinin yayınlanacağını doğruladı.

sirnatli21

Asistan
Reaksiyon puanı
3
valla yabancı dil eksikliğimden dolayı xda sitesinde ne dediklerini bile anlamıyorum.dediğini forum bu linkteki olsa gerek ama ne dediklerini anlamıyorum yaw :(

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1865355

acaba diyorum forumda india hakkında da 19 tarihli güncelleme hakkında bir bilgi var mı ?
ya da india için jelly bean ne zaman gelecek çok merak ediyorum :)
nerdeyse herün güncelleştirmeleri kontrol etmekteyim ama tık yok :)

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Konuyu açan sen misin? :)

Şimdi, JB update'i ile SenseUI gitmeyecek, Sense sevmiyorum derken kastettiğin Sense'i sevmemekse gerçekten, değişen bir şey yok, Sense'de ufak tefek görsel değişiklikler var o kadar. Sense yine yerli yerinde. Sense olmadan kullanmak istiyorsan bootloader2ı açmalı ve custom ROM kurmalısın.

Hindistan cihazları ile ilgili spesifik konu bu: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1570507
Ancak orada da bir değişiklik yok. 19 Kasım'da Avrupa'da yayınlanacak, o güne kadar bir hareket bekleme, boşuna da kontrol etme. :)
Avrupa için yayınlandığında oraya da bakarım, Hindistan çıktıysa söylerim sana. Ya da check for updates seçili ise zaten ben söylemeden telefonuna bildirim gelir. :)

sirnatli21

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Cok makbule gecer valla..
check for updates secili zaten..bende firsat bukdukca bakiyorum iste :)

Valla guzel haberlerini bekliyor olucam :)

spy60

Asistan
Reaksiyon puanı
8
mrb bugün android 4.1.1 günceleme geldi kurdum telefonu sıfırlamama gerek varmı?

smetcan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hayır sıfırlamana gerek yok. Bu arada yazını okuyunca bir heyecanla güncelleme gelmişmi diye kontrol ettim ama bana daha gelmemiş. :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar lütfen Türkiye'den HTC One X alıp da Android 4.1 güncellemesi alanlar buraya yazsınlar bizde ona göre hareket edelim kontrolleri arttıralım benim cihazımda henüz güncelleme yok :S

spy60

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Arkadaşlar lütfen Türkiye'den HTC One X alıp da Android 4.1 güncellemesi alanlar buraya yazsınlar bizde ona göre hareket edelim kontrolleri arttıralım benim cihazımda henüz güncelleme yok :S

bu hafta içinde gelir merak etme.

spy60

Asistan
Reaksiyon puanı
8
O zaman güncelleme alman normal bir şey :) Türkiye kullanıcıları zannediyorsam biraz daha jelly bean bekleyecekler :)

Beklemeye değer. Benim telefon kaçak oduğu için sim kartı buması en az 1-2 dk sürüyordu ama şimdi hemen açılıyor. Menü den uygulama gizliye biliyorsun..

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Sizden ricam, güncelleme aldıktan sonraki haliyle yazılım bilgileri kısmının ekran görüntüsü koyabilir misiniz?
Bir de CID numaranız gerekli, CID getter isimli uygulamayı marketten indirip öğrenebilirsiniz.

Böyle zorlarmış gibi olmayayım, istatistiki bir takım bilgiler için geçerli.
Bir de şöyle bir konu var, modlar birleştirebilirse daha derli toplu olur sanırım. :)

http://forum.shiftdelete.net/htc/285595-htx-one-x-ota-jellybean-ve-sense-4-a.html

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Aşağıdaki ülkelerde JellyBean yayında:

Hindistan, Endonezya, Malezya, Filipinler, Singapur, Tayvan, Tayland, Vietnam

Ancak öğrenebildiğim kadarıyla bu ülkelere ait telefonlara verilen JellyBean henüz düzeltilmiş durumda değil, WiFi ve NFC problemleri devam ediyor gibi.
Update etmiş olan kişilerden WiFi test etmelerini rica edebilir miyiz? Siz bağlandıktan sonra WiFi networküne başkası bağlanamıyor olabilir.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ne yanı htc one x ıle wifi ye girdiğinde diğer istemciler wifiden yararlanamıyor mu ?

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
valla yabancı dil eksikliğimden dolayı xda sitesinde ne dediklerini bile anlamıyorum.dediğini forum bu linkteki olsa gerek ama ne dediklerini anlamıyorum yaw :(

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1865355

acaba diyorum forumda india hakkında da 19 tarihli güncelleme hakkında bir bilgi var mı ?
ya da india için jelly bean ne zaman gelecek çok merak ediyorum :)
nerdeyse herün güncelleştirmeleri kontrol etmekteyim ama tık yok :)

Aloo, Hindistan cihazları için yayınlandı diyorum.. :)

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
CID_044 (ASIA-WWE) cihazlar için JB OTA yayında.
Türkiye'de de bir çok uzak doğu menşeili telefon bu kapsama giriyor olacaktır. Meraklılarının güncellemeleri kontrol etmesinde fayda var. :)

potur_50

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Son Dakika Haberi Arkadaşlar HTC ONE X jelly bean güncellemesi Asya, Avrupa ve Güney Amerika'daki Kullanıcılar icin başlamıştır ilk önce CID_038 & CID_044 geldi sırasıyla herkeze gönderiliyor.

potur_50

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Son Dakika Haberi Arkadaşlar HTC ONE X jelly bean güncellemesi Asya, Avrupa ve Güney Amerika'daki Kullanıcılar icin başlamıştır ilk önce CID_038 & CID_044 geldi sırasıyla herkeze gönderiliyor.