salihdas46
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 14
Html den sonra php ye başladım bazı kişiler html sonra css sonra php kullanın diyor sizce html den sonra php kullanmanın sakıncası var mı , zorlanır mıyım ????
JavaScript, PHP'den daha zor. Doğru sıralama şu;1 - html
2 - css
3 - javascript
4 - php
HTML
CSS
PHP (isteğe bağlı aynı zamanda SQL)
JS
ASP...
Html den sonra php ye başladım bazı kişiler html sonra css sonra php kullanın diyor sizce html den sonra php kullanmanın sakıncası var mı , zorlanır mıyım ????
İnsanlara Yardımcı Olmak Yerine Sana Kalmış Bro Demek Sence Ne Kadar Mantıklı?///****----- sana kalmış bro
İnsanlara Yardımcı Olmak Yerine Sana Kalmış Bro Demek Sence Ne Kadar Mantıklı?
hocam adam sıralamadan bahsetmiş htmlden sonra css yap diyor herkes ama o css geçmeden php geçtim diyor sıkıntı olurmu diyorTabiki'de zorlanıcaksın öyle kolayca kod mu yazılır error vericek sende sorunu çözmeye çalışacaksın araştıracak öğreneceksin öyle yok zorlanırmıyım yok zor gelirmi ben çekemem falan geç onları zor gelicek sende uzman kişilere danışarak hataların sorunlarını çözeceksin bu iş böyle bazen kodların çalışmıcak bazen çalışacak çalışan koda dokununca bozulucak zorluk olmadan kolaylık olamaz.
spaghetti code yazıcak millet sende aman bu çok zor ben bunumu okuyacam mı diyeceksin.
İnsanlara Yardımcı Olmak Yerine Sana Kalmış Bro Demek Sence Ne Kadar Mantıklı?
amacım mesaj kasmak kasmak için yer varsa söyle
Post Kasma. İnsanları Yanlış Yönlendireceksin Sonra.Ama Rütbe Kasmaya Çalışma. Bende İlk Zamanlar Rütbe Kasmaya Çalıştım 2 Haftada 200 Küsür Oldum, Sonra Bir Ban Süreci Oldu) 1 Hafta Banlı Kaldım Geri Döndükten Sonra 1 Hafta Daha Oldu 700 Küsürdeyim. Yani Rütbe Kasmaya Çalışmayınca Daha Hızlı Kastım. (4x daha hızlı.)
Al Böyle Yerler Var Buralarda Boş Yap;amacım mesaj kasmak kasmak için yer varsa söyle
Aşağıdaki alıntıda html'den php geçince zorlanacak mıyım diyor bende tabiki dedim.Zaten sen web developersan html,javascript,php bilemeden nasıl ekmek yiyeceksin.Sıralama şöyle olmalı html,css,javascript,phphocam adam sıralamadan bahsetmiş htmlden sonra css yap diyor herkes ama o css geçmeden php geçtim diyor sıkıntı olurmu diyor![]()
Hocam Klasik Sözdür Ya Önce HTML Sonra CSS Sonra PHP. Arkadaş da Bunu Duymuş Bu Sıralamaya Uymazsam Sıkıntı Çıkarmı Diyor.Aşağıdaki örnekte html'den php geçince zorlanacak mıyım diyor bende tabiki dedim.Zaten sen web developersan html,javascript,php bilemeden nasıl ekmek yiyeceksin.
amacım mesaj kasmak kasmak için yer varsa söyle
Aynen. Ayrıca Banlıyken Hesaptan Çıkış Bile Yapamıyorsun (denenmiştir, cookie silinmeden olmuyorAz önce denk geldim konular alt alta gelmiş, son cevaplar da birer dakika arayla sana ait. Bu konular mesaj kasma konuları ya da SDN mesaj kasma mekanı değil. Umarım ban yersin de aklın başına gelir. Saçma cevaplar vererek millete yardımcı olamazsın.
Mesaj kasmak sana ne maddi ne de manevi bir şey kazandırmayacağı gibi, vakit ve hesap kaybına sebep olur.
Aynen. Ayrıca Banlıyken Hesaptan Çıkış Bile Yapamıyorsun (denenmiştir, cookie silinmeden olmuyor) Çıkış Yapsan Bile Yeni Hesap Açtığında Anlıyorlar (nasıl anladıklarını söyleyeyim de sende onu bypassla hemi
)
Bende Az Çok Spy- İsminiveremeyeceğimforum.com dan Anlamıştım. Bi Fareni Çıkış Yap Tuşuna Getirip SS AtsanaÇıkış yapıp hesap açmak aslında çok basit. Xenforo'nun hesap sistemini kısmen biliyorum ama anlatırsam ban yiyebilirim.![]()
Hocam Klasik Sözdür Ya Önce HTML Sonra CSS Sonra PHP. Arkadaş da Bunu Duymuş Bu Sıralamaya Uymazsam Sıkıntı Çıkarmı Diyor.
Bende Az Çok Spy- İsminiveremeyeceğimforum.com dan Anlamıştım. Bi Fareni Çıkış Yap Tuşuna Getirip SS Atsana![]()
onu sonraki sıraya attıkHtml,Css,Javascript gibi bir sırayla gitse daha iyi olur.Bir insanın Front-End Developer diye gezdiğini düşünsene bildikleriniz nedir html,css,php ee javascript nerde diye sorduklarında ee öğrenmedim.![]()
Tamam Onaylandı ÖğrenmişsinO token hesabıma ait, paylaşmam güvenlik açısından hiç doğru bir şey olmaz.
O Değilde O Emoji Xenforoda Neden Yok?
O Değilde O Emoji Xenforoda Neden Yok?
Olsun Gereksiz Mesaj Yazmadan(!) Post KasıyoruzAynen o yüzden resim olarak ekledim.Konuyu amacından fazla dağıtıyoruz, iyi forumlar.
? Bu varO Değilde O Emoji Xenforoda Neden Yok?
? Bu var
Benim cihazda var emojiyi yapıyon oto çeviriyorBunu bulamamıştım ben.
NASI YA!Benim cihazda var emojiyi yapıyon oto çeviriyor