Html klasörüne kod yapıştırmak.

freeaforizma

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
meraba;

Joomla ile bir site kurdum , ancak siteye bir kod yapıştırmak istiyorum , kodu yapıştıracağım html klasörünü nereden bulacağım? Google chrome ile kaynağı görüntüle diyorum , ancak oraya müdahale edilmiyor. Host siteme giriyorum , cpanelde yada ana dizinde html benzer bir şey yok. Bunu nasıl yapabilirim?

FY2005

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
8
Kodları sitenin neresine koymak istiyorsunuz? Biraz daha detay verirseniz bilenler yardımcı olmaya çalışacaktır. Hostunuz size ftp adresi, kullanıcı adı ve şifresi vermiş olması lazım. FileZilla gibi bir FTP programıyla o bilgileri girerek hostunuza ulaşabilirsiniz.

freeaforizma

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
örneğin sağ tık engelleme/seçme engelleme gibi kodlar koymak istiyorum. kodu veren web sitenizin kodlarına yapıştırın diyor ama yeri meçhul. yani meçhul derken html klasörünü adres gösteriyor ama public_html içinde html kodlarının olduğu bir klasör yok. ben işide bilmediğim için tarifide biraz zor yapıyorum. böyle bir dosya yada dosyalar varsa nerededir bulamadım.

FY2005

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
8
Joomla PHP tabanlı bir site. PHP tabanlı bir siteye html kodları ekleyebilmek için az buçuk PHP bilginizde olması lazım.

Kodlarla aranız iyi değilse sağ tık engelleme gibi işler için Joomla'da eklentiler mevcut. Bu eklentileri kurarak kolayca işinizi halledebilirsiniz. Joomla'ya eklenti nasıl kurulur, yada sağ tık engelleme için hangi eklentiyi kurmalıyım gibi sorularınızın cevabını Google Amca sayfalarca dökecektir size...

Joomla'nın eklenti yelpazesi oldukça geniş. Bir kere eklenti kurmayı öğrendikten sonra, hemen hemen her ihtiyacınız için eklenti bulabilirsiniz.