HTC WP X8 vs Mini S3

ysf.taskin

Asistan
Reaksiyon puanı
9
selam arkadaşlar, yeni telefon alıcam fakat şu ikisinde karar kaldım. htc wp x8 ile mini s3. htc biraz pahalı s3 e göre ama sizinde yorumlarını merak ediyorum. gönlüm wp x8 den yana ama android in yeri bi başka. çok kararsızım. teşekkürrler

windows7seven

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Almayı düşünüyorsan Lumia 920 al.
Ben hep htcyi tutarım fakat lumia hem yazılım hem donanım olarak daha çok cezbetti.Kamera zaten mükemmel. Nokia kendi uygulamalarınıda artık entegre ediyor ve güzel uygulamaları var. HTC fener falan eklemiş firma olarak gülünç geldi :) Git bir bayiye ikisinide dene.

Ama şöyle birşeyde var mağaza uygulaması biraz az. 1 yıl içinde iyice düzelir. Yeni oyunlar wp8 ile çıkacaktır. ama sabır.
Sabretmem dersen Galaxy s3 al. Mini s3 düşünme :)

ysf.taskin

Asistan
Reaksiyon puanı
9
lumia ile kıyasladım şimdi. nokia daha üstün özellikli. yorumun için teşekkürler.

oraycan

Doçent
Reaksiyon puanı
0
s3 mini ile karşılaştırmaaaan çoooooook saçma
s3 mini giriş seviyesinde bir telefon donanım olarak
8x ve lumia amiral gemisi olarak geçen telefonlar

008taki

Asistan
Reaksiyon puanı
1
lumia 820. sanırım yakında bende onu alacam. eğer programlamaya meraklıysan açık akademiye üye ol birazda c# öğren kendi telefonuna program yaz :) yazmayı becerebilirsem sırf o programları denemek için alacam herhalde.

casper47

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Nokia lumia 920 almanı tavsiye ederim.Hem kamerası daha iyi hemde uygulamalar bakımından da nokia ya özel uygulamaları var.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Her iki cihazıda almanızı tavsiye etmem.
Windows phonelar için daha erken bundan bir sonraki modelleri beklemenizi tavsiye ederim Nokia şimdiden yeni lumia için çalışmalara başladı ve 150g altında olacağını açıkladı. Bu süreçte yazılımsal sorunlar giderilir çeşitlilik artarsa alabilirsiniz.
S3 mini: kapağı dandik tam oturmuyor bazen kenarları açık kalıyor, şarj sorunu var
S3 yada Note 2 tavsiye olunur.