Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
nokia ilk defa böyle bir akıllı telefon cıkarttı farkındamısınız
teknik servislerde samsung ve kvk da arkadaslarm var herkes lumiadan uzak dur diyor ve bu arada sanmayınki HTC yeni bir marka, iphone 4s in teknelojisini adamlar 3 sene önce kullanıyodu,
şu anda çinde üretilmeyen ve üretilemeyen nadir bir telefondur
ben yaklasık 2 aydır kullanıyorum ve çok başırılı
Slm Arkadaslar Bende HTC 8X kullanıyorum lakin telefonu kilitliyorum ama ekran kilidi resmi hiç gitmiyor sürekli açık kalıyor sarj ediyorum 6 veya 8 saat gitmiyor. telefonu hiç kullanmadigim halde sorun nedir bileleniniz varmı
arkadaşlar ben WP8x aldım 1.5 gün sonra yazılımda çizgilenme baş gösterdi.. tüm yazılım yatay halde çizik çizik gösteriyor.. acaba ekranmı arızalandı diye düşünürken kamerayı açtığımda bu çiziklerin olmadığını farkettim.. yani yazılım sos verdi.. nasıl halledebilirim..?!
bende yeni aldım, telefonu yogun şekilde kullanmadım buna ragmen şarzı 10-12 saat arası gidiyor. dizlerdede böylemi yoksa bnm telefondamı problem var, geri iade etcem telefonu.
Arkadaşlar ciddi bir şekilde almayı düşünüyorum sanırım kenar hatların siyahlaşması,facebook sohbet yokmuş ve bir kişide çizgilenme olmuş. Lumia da çok sık donma olduğundan haberim var. Arkadaşlar sizce alıyımmı tavsiye lütfen ?
merhaba ben HTC Wp 8x aldım.İlk akıllı telefonum.O yüzden alışmak zor olcak neyse konu su bilgisayardan telefona şarkı attım.şarkıyı gayet güzel calıyor ama şarkıların isimleri gözükmüyor bunu nasıl düzeltebilirim? Şimdiden teşekkürler.
Arkadaşlar merhaba bende HTC 8x kullanıyorum uzun zamandır fakat Bing'de bazı sorunlar oluştu ne aramaya kalkarsam kalkışayım Back to Bing Search yazısıyla karşılaşıyorum. Çok sıkıcı bir durum yardım edebilir misiniz?
ya arkadaslar sıze bı sorum olacak sımdı ben az once htc 8x aldım wındows ıslemcılı de sımdı ben telefonu aldım sıfır ancak telefon da telefon sıfresı ıstenıyo yardımcı olursanız cok mınettar olurum
sonuç olarak ikside w8 aynı yazılım normal değilmi benzemesi çok normal ama ben lumia ve htc 8x ikisinede baktım 8x daha hızlı ve hoperlorü daha iyi ve bence nokia dokunmatik telefon yapamıyor
ya arkdaşlar ben 8x aldım ve telefonu kullanmaya başladım başlayalı şebeke kuvveti çok düşük çanakkalede yaşıyorum cihazı ankaradan aldım hattandır dedim hattımı vodafone değiştirdim ama yine aynı sizdede varmı bu sorun
Epeydir incelediğim bu aygıtı çok beğendim. Soracağım konu ise çok önem verdiğim radyo dinleme. WP 8.1 güncellemesi FM radyo uygulaması getiriyormuş ama 8x'in donanımsal yapısı uygun mu, değil mi öğrenemedim. Açıklık getirirseniz sevinirim.
Benim kardeşimde HTC 8X var. Videolar 1.45 GB yer kaplıyor yazıyor ama telefonda hiç video yok sizde de bu sorun var mı ? Telefonu sıfırlamadan düzeltiliyor mu ?
Severek kullandığım telefonumdan 8.1 güncellemesinden sonra nefret eder oldum. Güncelleme sonrası herşey yolunda iken konuşma esnasında ahize sesi yarı yarıya düştü ve neredeyse az sesli bir ortamda bile karşı tarafı duyamıyorum. Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar var mı yoksa bu bana mı özel. özellikle 8.1 i yükleyen arkadaşlardan bilgi bekliyorum acil. delirmek üzereyim...