HTC Sensation XL kutu içeriğindeki kulaklık bu mu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Lazzz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Urbeats lerin eski modeli biraz daha ağır ( Sensation XL deki ) . Ses kalite farkı yok denecek kadar az.

pianoman

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Bende teknosadan almıştım arada herhangi bir fark bulunmuyor.

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Güzel kulaklık ama buna 300TL verilmez Allah aşkına yapmayın.. $70'e aldım zamanında kullanıyorum, ancak kesinlikle 300TL verilecek bir kulaklık değil.
Biraz vaktinizi ayırın araştırın. Niyetini Beats logosu göstermek değil gerçekten kaliteli bir kulaklık kullanmak ise çok daha iyialternatifler göreceksiniz.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Güzel kulaklık ama buna 300TL verilmez Allah aşkına yapmayın.. $70'e aldım zamanında kullanıyorum, ancak kesinlikle 300TL verilecek bir kulaklık değil.
Biraz vaktinizi ayırın araştırın. Niyetini Beats logosu göstermek değil gerçekten kaliteli bir kulaklık kullanmak ise çok daha iyialternatifler göreceksiniz.
300 tl etmediğini biliyorum şahsen test etme imkanım oldu internette bu kutu içeriğindeki kulaklığı 100 tl ye satan arkadaş vardı, alacaktım vazgeçtim.

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
300 tl etmediğini biliyorum şahsen test etme imkanım oldu internette bu kutu içeriğindeki kulaklığı 100 tl ye satan arkadaş vardı, alacaktım vazgeçtim.

100TL verilerblir zira o fiyat aralığında, telefonun arama/konuşma özellikleriyle uyumlu kulaklıkar içinde fena diyemeyeceğimiz bir performansı var. Ben biraz da merak ettiğimden biraz daha fazla vererek Amerika'dan almıştım. Bir şikayetim de yok, ancak dediğim gibi öyle kaliteli bir kulaklık değil. Hiç bir Beats kulaklığı zaten performans/kalite anlamında satıldığı paraları hakedecek türden değil.
1000TL'ye Solo HD falan satıyorlardı bir arada D&R'da. yanda aynı fiyata HK hatta B&W var, kafayı yersin.