Htc one-Xperia Z

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan anc555
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

anc555

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
htc one ve xperia z de kesin olarak flash desteği var mı ayrıca işlemci ve diğer özelliklerine bakarak oyun performansında fark olur mu siz hangisini tavsiye edersiniz

Gold Eagle

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Ben HTC One derim :) Ama S4'ü de bekle.Özellikleri tam olarak tanıtılsın kesinleşsin ona göre alırsın

anc555

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
zaten ben temmuz-ağustos gibi almayı düşünüyorum fakat xperia ve htc one ın kasaları ve tasarımı hoşuma gidiyor samsung hem plastik üretiyor-benim gibi sakar kullanıcılar için iyi değil- hem de tasarımı güzel değil
bu sitede iki telefonda da flash desteği olmadığı yazıyor fakat üst seviye bir telefonda flash olur diye düşünüyordum http://kiyas.la/tr/cep-telefonu/karsilastir/HTC-One-vs-Sony-Xperia-Z

metinali

Doçent
Reaksiyon puanı
49
Android 4.1.x den sonrası flash desteklemiyor. Sebeb Adobe'nin Android için flash geliştirmeyi durdurması.

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
flasha gerek yokki niye bu kadar arıyorsunuz artık flashsız da videolar açılıyor o kadar mega Codeclik işin varsa bilgisayarından hallet ;)

Aretios

Profesör
Reaksiyon puanı
3
arkadaş hangisini bekleyelim hangisini alalım kafamız karıştı birini elimize alıp bıkmadan biri çıkıyor bu nasıl bi pazar yaa

aloisnebel

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Htc One evet daha iyi. Ama S4'ü bekle bence

S

SDN Okuru

SDN Okuru
s4 ün nesini bekleyeceksiniz çok afadersinizde gidin s3 alın aynısını çıkarttı adamlar utanmadan iphone 5 ten sonra apple a çok yerden yere vurdular aynı teli uzatıp çıkardı diye ama göz var izan var hem aleminyum yatı hem uzadu vs tasarımı epey üst sınıf oldu şimdi iphone a ettiğim lafların tümünü gei alıyorum hayalkırıklığının ayarını bile en üst semente taşıdın samsung htc ve sony 2013 ün telefonudur seçim sizin ikiside süper...

oggnogg

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Telefonla havuza,duşa falan girmiceksen Htc One al bence :)

gokhanathan03

Asistan
Reaksiyon puanı
0
eger niyetin gercekten oyun oynamak agırlıklı ise sony tercih etmen daha mantıklı ...

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
s4 ü bekle ama illa bu ikisinden birisi ise tip ve arayüz bakımından z
performans bakımından one

İrResistible-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
S4 bekle diyenlere söylüyorum alın s3 ü Arkadaşlarınıza s4 diyin inanırlar samsung hiçmi değişiklik yapmaz S3 ü azcık traşlamış büyütmüş al s4 demiş...

Ben HTC ONE derim...

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
HTC beyazı ve Sense arayüzü varken nasıl Z diyebiliyorsun? Hiç HTC kullandın mı acaba?
kullanmakla alakası yok arayüzünden hoşlanmadım o kadar zevkler ve renkler tartışılmaz tabi ama ben tel renginde de siyahtan vazgeçmem

fatih911907

Asistan
Reaksiyon puanı
0
zaten ben temmuz-ağustos gibi almayı düşünüyorum fakat xperia ve htc one ın kasaları ve tasarımı hoşuma gidiyor samsung hem plastik üretiyor-benim gibi sakar kullanıcılar için iyi değil- hem de tasarımı güzel değil
bu sitede iki telefonda da flash desteği olmadığı yazıyor fakat üst seviye bir telefonda flash olur diye düşünüyordum http://kiyas.la/tr/cep-telefonu/karsilastir/HTC-One-vs-Sony-Xperia-Z

Hocam sakarım diyorsan Z al geç, Performans konusunda da hemen hemen başa başlar zaten. Hem oyun için alıyorsan aradaki 0.3 inçlik fark da sana avantaj sağlıcaktır. Bir de sonuçta bir elektronik eşya alıyoruz burada. Sony teknik servis açısından da her zaman bir avantajdır. Kamera konusunda da epey iyiler. İşini rahatlıkla görür.

shakal

Profesör
Reaksiyon puanı
29
arkadaslar simdi zamaninda htc one x ile samsung galaxy s3 kiyasliyordu ise yaramaz benchmark puanlamalariyla kiyasliyorlardi varki asil olay ikisi bir birine denk cihazlardiki hala da aktuel yani yani demem suki performans olarak öyle ucuk bir fark yok ,simdi ben htc one alacagim sadece yasadigim bölgeye gelmesini bekliyorum ha s4 hizliymis,tirt !!! sanki yaris pistinde yaristiracam ikisini ben s4 alacagima s3 alirim farki sadece fiyati ,nasil olur aaaaaa s4 de 8 cekirdek var ,hadi yaaaa !!!! kuru yemis dükkaninda kilo kilo :) önemli olan görünümü ilk baz alinmasi gereken sey cünki okadar abarti bir fark 1 yilda olmaz yani ama dersen tipi güzel tamam onan sözüm yok ,kamera s3 de güzel one x de güzel ,ya onda full hd cözünürlük var ,sonki 55 ekran televizyonda cok gerekli canim tabi birde 3d gözlük takalim

benim tavsiyem ya xperia z yada htc one illa olacaksa bunlardan htc one cünki kasa cok güzel

bu arada sony de 5 inc var deniyorda yok abi oda 4.7 allta bulunan sanal klavyeleri hesaba katmayin onlar hep orda duracak gibi ama htc de olmayabilir

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
Her ne kadar sosyal paylaşım sitelerinde yüklediğimiz fotoğrafların kaliteleri düşürerek yükleme yapılsa da ultrapiksel kameranın çekmiş olduğu fotoğraflar beni tatmin etmedi. Biraz zoom yapınca görüntüyü çok çabuk bozuyor. Benim için tek eksiği fotoğraf kalitesi.

Bende olsam HTC ONE'ı alırdım :)

theley

Asistan
Reaksiyon puanı
0
[video=youtube;FqhUGpSd3mc]http://www.youtube.com/watch?v=FqhUGpSd3mc[/video]

- - - Mesaj Güncellendi - - -

dh'de one x'i öneriyorlar.

İrResistible-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Her ne kadar sosyal paylaşım sitelerinde yüklediğimiz fotoğrafların kaliteleri düşürerek yükleme yapılsa da ultrapiksel kameranın çekmiş olduğu fotoğraflar beni tatmin etmedi. Biraz zoom yapınca görüntüyü çok çabuk bozuyor. Benim için tek eksiği fotoğraf kalitesi.

Bende olsam HTC ONE'ı alırdım :)

4.3 Megapixel Foto çekiyor telefonun kamera olarak + sı Gece Ve Karanlık ortam çekimlerinin başka hiçbir telefon ile kıyaslanamayacak olması...

Ali TEMEL

Profesör
Reaksiyon puanı
92
4.3 Megapixel Foto çekiyor telefonun kamera olarak + sı Gece Ve Karanlık ortam çekimlerinin başka hiçbir telefon ile kıyaslanamayacak olması...

Sonuçta baskı yapmayacağız ama benim için eksiklerini söyledim sadece. HTC ONE'ın diyafram açıklığı f2.0 Lumia 920'nin ki de 2.0 sanırım. O yüzden gece çekimlerinde daha iyi olabilir fakat karşılaştırma yapmışlar, lumianın gece video çekimi daha iyi gibi geldi bana :)

[video=youtube;n5urSvR9Jx8]http://www.youtube.com/watch?v=n5urSvR9Jx8[/video]

anc555

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Xperia Z'nin Dual Shock oyun kumandası var oyun konusunda bir artı olabilir fakat türkiyede bulabilirmiyiz bulursak ne kadara buluruz çok masraflı olmaz heralde.

Ayrıca bir zıt düşüncem de eğer telefonda kol kullanacaksam psp den bir farkı kalmadı daha basit bir telefon alıp üstüne bir de psp alınabilir.

wasp071

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Dogrudur her iki telefondada Flash destegi yok .Zaten gerekde yok.İkisi arasından bi seçım yaptım ve HTC one aldım :D Kesinlikle pişman olmazsın