anc555
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
htc one ve xperia z de kesin olarak flash desteği var mı ayrıca işlemci ve diğer özelliklerine bakarak oyun performansında fark olur mu siz hangisini tavsiye edersiniz
HTC beyazı ve Sense arayüzü varken nasıl Z diyebiliyorsun? Hiç HTC kullandın mı acaba?s4 ü bekle ama illa bu ikisinden birisi ise tip ve arayüz bakımından z
performans bakımından one
kullanmakla alakası yok arayüzünden hoşlanmadım o kadar zevkler ve renkler tartışılmaz tabi ama ben tel renginde de siyahtan vazgeçmemHTC beyazı ve Sense arayüzü varken nasıl Z diyebiliyorsun? Hiç HTC kullandın mı acaba?
zaten ben temmuz-ağustos gibi almayı düşünüyorum fakat xperia ve htc one ın kasaları ve tasarımı hoşuma gidiyor samsung hem plastik üretiyor-benim gibi sakar kullanıcılar için iyi değil- hem de tasarımı güzel değil
bu sitede iki telefonda da flash desteği olmadığı yazıyor fakat üst seviye bir telefonda flash olur diye düşünüyordum http://kiyas.la/tr/cep-telefonu/karsilastir/HTC-One-vs-Sony-Xperia-Z
eger niyetin gercekten oyun oynamak agırlıklı ise sony tercih etmen daha mantıklı ...
Her ne kadar sosyal paylaşım sitelerinde yüklediğimiz fotoğrafların kaliteleri düşürerek yükleme yapılsa da ultrapiksel kameranın çekmiş olduğu fotoğraflar beni tatmin etmedi. Biraz zoom yapınca görüntüyü çok çabuk bozuyor. Benim için tek eksiği fotoğraf kalitesi.
Bende olsam HTC ONE'ı alırdım![]()
4.3 Megapixel Foto çekiyor telefonun kamera olarak + sı Gece Ve Karanlık ortam çekimlerinin başka hiçbir telefon ile kıyaslanamayacak olması...