Htc one-Xperia Z

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan anc555
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SDN Okuru

SDN Okuru
Millet kullanmadan yorum yapıyor ya en çokta ona uyuz olurum...1 aydır xperia z kullanıyorum tek eksisini görmedim memnun olmayan 1 kişi gösterin de bizde bilelim ;) anlaşılan hiçbirinizin kendi kendine çatlayan,kasasında boşluk olan,ölü pixel li HTC ONE lardan haberiniz yok HTC Ceo su bile kabul etmişken hepsini hala htc one mı? kim ne derse desin 10 yıldan fazladır fotoğrafla uğraşırım ultrapixel koca bir yalan dan ibaret o görüntü resmen çamur!! Z nin ekrana laf edilmiş de incelemeleri izleseniz de keşke bir çok yerde Z nin gerçeğe en yakın renk doygunluğu ve kontrastı vermiş olduğunu görseniz fanboy'luk yapmak kolay bütün forumlar da

Regionella

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Millet kullanmadan yorum yapıyor ya en çokta ona uyuz olurum...1 aydır xperia z kullanıyorum tek eksisini görmedim memnun olmayan 1 kişi gösterin de bizde bilelim ;) anlaşılan hiçbirinizin kendi kendine çatlayan,kasasında boşluk olan,ölü pixel li HTC ONE lardan haberiniz yok HTC Ceo su bile kabul etmişken hepsini hala htc one mı? kim ne derse desin 10 yıldan fazladır fotoğrafla uğraşırım ultrapixel koca bir yalan dan ibaret o görüntü resmen çamur!! Z nin ekrana laf edilmiş de incelemeleri izleseniz de keşke bir çok yerde Z nin gerçeğe en yakın renk doygunluğu ve kontrastı vermiş olduğunu görseniz fanboy'luk yapmak kolay bütün forumlar da

insan bağnaz ve fanboy olunca gerçeği göremiyor.

forever_alone

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
xperia z çünkü su ve tozu geçirmiyo o teli hemde su kamerası olarak kulanabilirsin one iste imalat hataları ile dolu boşluklar var tuş baze çöküyo

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bak şimdi birinci ;

Xperia Z'de mono bir ses çıkışı var stereo bile değil One'da ise çift taraflı beast audio ses teknolojisi ile donatılmış bloomsound ile geliştirilmiş bir ses sistemi var.

HTC One'da daha ilk defa çıkmasına rağmen ultrapixel teknolojisi güvenmeselerdi öyle bir telefona koymazlardı bunu unutmamak lazım hani çünkü adamların bir lafı vardı açıklamada eğer bu geliştirmelerimizde tutmazsa istifa ederim diyen bir çok yöneticisi vardı ve telefon tuttu : ) Ve dünyanın en iyi diyebiliceğimiz bir telefonda en iyi ses sistemide varken kamerası tam bir muamma olcak hali yok yinede sen git bi gör olan bir yerde elinde fotoğraf kalitesine bak unutma diğer telefonlar sadece android varken sony ve htc de arayüzlerde var fakat sony nin arayüzü sosyal paylaşım siteleri vs. için hiç olmamış version 1.0 olduğu için htc ile adını sense arayüzü sayesinde dahada duyurmuş şekildedir.

Gel gelelim ekranına senin için 20dkdır bakıyorumda bir karar veremedim sonuçta ikiside çok yüksek kalite ekranlara sahip ama sony dünyanın en iyi ekranlarını üretiyor sanırım telefon testinde bunu duymuştum.

Ha bak kardeşim bununla oynayacağın en iyi oyun süper mario olur ? Çok istiyorsan 32'' bir full hd led oyuncu televizyonu alırsın 1100-999 tl arası indirime girdiklerinde üstünede bir ps 3 patlatırsın oyunun anasını ağlatırsın.. : ) Tercih senin...