HTC One X Zincir Mağazalara Geldi!

TelefonManyağı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
MWC 2012'de HTC'nin tanıttığı dünyanın ilk Tegra 3'lü telefounu olan HTC One X sonunda zincir mağazalara geldi. Bu mağazaların kendi sitelerinde henüz herhangi bir bilgi olmasa da aşağıdaki görsel geldiğini kanıtlıyor. ("HTC One X Resmi Sayfası - Nereden Alınır?")

4nvrx.png

isveçli

Profesör
Reaksiyon puanı
10
daha yenimi geldi bu cihaz tr'ye :0 ben one x simi eskittim :)))

--- Mesaj Güncellendi ---

1493 tl ye aldım 2 hafta önce :))

|BeyabaN|

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Adamlar sağlam girmişler Türkiye piyasasına, motorola gibi sadece türkcell'İn eline bırakmamışlar.

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33

Aldığınız yeri ve telefonun satılış durumunu özelden yazabilir misiniz, garantiyi felan yani.

isveçli

Profesör
Reaksiyon puanı
10
54 saat çalıştım bu telefonu almak için ama değdi iyi telefon fena değil ekranı güzel

isveçli

Profesör
Reaksiyon puanı
10
İsveç'te saatlik 130 kron alıyorum vergileri falan düşünce geri kalan para iste

şarjı yogun kullanımda 1 gün , su anda 1 gün gidiyor :) asırı kullanmadan dolayı :))

TelefonManyağı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=264218]isveçli[/MENTION]
Teşekkürler bilgi için. Bazı incelemelerde hiç kullanmadan 14 saat gittiği yazıyordu. Yazdığın süreler yeni sürümde mi geçerli?

isveçli

Profesör
Reaksiyon puanı
10
hiç kullanmadan denemedim ama gercek dısı ,kullanmadan 14 saat şarj süresi .

ota guncellemesininin tatbiki etkisi oldu dahada arttı ama otadan onceye fena degildi

---

aleranol

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Peki kullanımı rahatmı? oyunlarda kasıyorm? yada hoşuna gitediği bir yanı oldumu?

Reaksiyon puanı
10,315
geçen gün uğradığım bir telefoncu arkadaş "1850" tl.'ye bir one X sattığını söylemişti.
ben one S bekliyorum ama, o da ne zaman geleceği hiç belli değil.

oxyopes

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Kardeşim telefonda oyunlarda herhangi bir takılma oluyormu birde telefondan memnunmusun çünkü internette bazı videolarda 4S in daha iyi oldugu , internete daha hızlı baglandıgı gözüküyor doğrumudur?

isveçli

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Kardeşim telefonda oyunlarda herhangi bir takılma oluyormu birde telefondan memnunmusun çünkü internette bazı videolarda 4S in daha iyi oldugu , internete daha hızlı baglandıgı gözüküyor doğrumudur?
telefon büyük ekran avantajı güzel takılma olmadı henüz bende ama ben bu telefonu android ve büyük ekran için aldım . iPhone 4 te var bende o daha iyi bazı konularda ama ufak tefek ikisinide avantajı dezavantajı kendine göre .samsung s3 gelince hoşuma giderse onla değiştirebilirim.

dratislaw

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar buteli bir kaç güne almayı düşünüyorum s3 özelikleride belli oldu ama one x sense ara yüzü ile daha cazip geliyor önerde bulunurmusunuz

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
Beklemek en iyisi, bu htcye belli olmaz gider s3e atar yapmak için one xs felan yapar x'i anında arkaplana atar dikkat etmek lazım. Samsung da maşallah güncellemede çok hızlı(!).

Deathwing

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benimde 1500tl kadar bütçem var ya Almanya'dan one x alcam ya da Türkiye'den xperia s alcam. Aslında ilk başta one x'e çok kararlıydım ama beats kulaklığının çıkmadığını öğrenince gerçekten üzüldüm. O kulaklık 500 lira falan eğer kulaklık olmazsa bence pahalı bi telefon htc. 10 senelik sony kullanıcısıyım ve sonyden çok memnunum anlayacağınız kafam çok karıştı bi yardım edin bana :)