- Konuyu başlatan
Probleminizi ayrıntılı yazmanız iyi oldu. Aynı problem Galaxy S2'nin normal sürümünde de meydana geliyordu. Benim de başıma geldiği olmuştu. Sebebi kurduğunuz 2.3.6 sürümünden büyük ihtimalle. Yani yazılımsal. 2.3.5 sürümünü yükleyip deneyebilirsiniz. O yüzdelere de takılmayın. İsterse % 70 bile yazabilir. Önemli olan pilin ne kadar dayandığıdır. Ben de aynı cihazı kullanıyorum sayılır ve pilim 1 gün gidiyor. HTC ile kıyaslıyorsunuz ancak telefonların donanımları aynı değil. Daha güçlü bir cihazın daha fazla enerji tüketmesi normaldir. G modelini pek bilmiyorum açıkçası. Eğer cihazınız garantili değilse daha iyi bir pil süresi ve kullanım zevki için CyanogenMod 9 kurabilirsiniz. İsterseniz yardımcı olabilirim. Bir de cevap yazarken benim yazdığımı alıntı yaparsanız ya da kullanıcı ismimi başına @ koyarak yazarsanız cevap yazdığınızı görebilirim.
@Racon
Cihaz yavaş yavaş yayılmaya başlıyor. Bu sefer tam bir inceleme buldum. Telefonun neredeyse bütün özellikleri gösteriliyor. HTC One X karşısında bu cihazın neden daha iyi bir seçim olduğunu görebilirsiniz.
[video=youtube;eAs3ZiPQl-U]http://www.youtube.com/watch?v=eAs3ZiPQl-U[/video]
Sagolasin Bana telefon seçmekte gerçekten etkili oldun teşekkürler..