Htc One X vs Samsung Galaxy S3?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Racon
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Htc One X mi? Samsung Galaxy S3 mü?

• Kullanılan toplam oy
    125

Racon

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Probleminizi ayrıntılı yazmanız iyi oldu. Aynı problem Galaxy S2'nin normal sürümünde de meydana geliyordu. Benim de başıma geldiği olmuştu. Sebebi kurduğunuz 2.3.6 sürümünden büyük ihtimalle. Yani yazılımsal. 2.3.5 sürümünü yükleyip deneyebilirsiniz. O yüzdelere de takılmayın. İsterse % 70 bile yazabilir. Önemli olan pilin ne kadar dayandığıdır. Ben de aynı cihazı kullanıyorum sayılır ve pilim 1 gün gidiyor. HTC ile kıyaslıyorsunuz ancak telefonların donanımları aynı değil. Daha güçlü bir cihazın daha fazla enerji tüketmesi normaldir. G modelini pek bilmiyorum açıkçası. Eğer cihazınız garantili değilse daha iyi bir pil süresi ve kullanım zevki için CyanogenMod 9 kurabilirsiniz. İsterseniz yardımcı olabilirim. Bir de cevap yazarken benim yazdığımı alıntı yaparsanız ya da kullanıcı ismimi başına @ koyarak yazarsanız cevap yazdığınızı görebilirim.

@Racon
Cihaz yavaş yavaş yayılmaya başlıyor. Bu sefer tam bir inceleme buldum. Telefonun neredeyse bütün özellikleri gösteriliyor. HTC One X karşısında bu cihazın neden daha iyi bir seçim olduğunu görebilirsiniz.

[video=youtube;eAs3ZiPQl-U]http://www.youtube.com/watch?v=eAs3ZiPQl-U[/video]

Sagolasin Bana telefon seçmekte gerçekten etkili oldun teşekkürler..

Racon

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bugun darty ye gittim ve turkcell standinda Htc one x i gordum ve acayip begendim sense widget gibi seyler mükemmel ve ötesi samsung gelince onuda inceleyecegm fakat arayuzü v.b.. gorsel içerikler benim için önemli o yüzden ikisinide elime alıp son kararı vericem vieolarla testlerle bu işin sonu yok

yaşli çocuk

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Bu güne kadar hep HTC kullandım ve her yönüyle çok harika.One X demek istiyorum.

Racon

Asistan
Reaksiyon puanı
0
one x de 4G varmi ? muhendis@

paşazede

Doçent
Reaksiyon puanı
3
s3 10 gün sonra elimde kullanici görüşlerini paylaşırım forumda

ahahhaha işte bu ..bunun için girdim bu konuya:) isvec hayırlısıyla bi eline alsaydı şu telefonu :))) ne adamsın sabırla sayfaları taradım ve aradığımı buldum bulacagımıda biliyordum...oğlum bak git:)))
bu arada konu ile ilgili yorum yapmak gerekirse ..htc hiç kullanmadım kullanmadıgım cihaz hakkındada yorum yapamam ..estetikte çok önemli buda kiişiye göre degişir telefondan ne istedigine baglıdır..ama bir s2 kullanıcısı olarak şunu diyebilirimki cihaz budur...alalı 2 ay falan oldu ama telefonu rom manyagı yaptım diyebilirim hatta tablet mod falan çok şık duruyor..ne versen gidiyor..oc ile 1500 ghz kadar ulaşıyor. ki s3 romu piyasaya düştügünden beri bazı özelliklerini s2 port etmeye başladılar bile..ne versen gidiyor yani cihaza..bu yüzden oyumu s3 ten yana kullandım..

pcwolf

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
33
Isveçli çatlasın sdn ekibi daha önce kullandı:P:)

Koca Adam

Profesör
Reaksiyon puanı
13
rahatlıkla S3 diyorum... 2000 ve altı olursa almayı düşünüyorum

rahatlıkla S3 diyorum... 2000 ve altı olursa almayı düşünüyorum

serdargvn55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
htc one x sense ve kamerada bence çok iyi ama geri kalan herşeyde s3

emrecan01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kesinlikle Galaxy S III. Piyasada bunun üstüne telefon yok şu an bence.

Berooglu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
...

Probleminizi ayrıntılı yazmanız iyi oldu. Aynı problem Galaxy S2'nin normal sürümünde de meydana geliyordu. Benim de başıma geldiği olmuştu. Sebebi kurduğunuz 2.3.6 sürümünden büyük ihtimalle. Yani yazılımsal. 2.3.5 sürümünü yükleyip deneyebilirsiniz. O yüzdelere de takılmayın. İsterse % 70 bile yazabilir. Önemli olan pilin ne kadar dayandığıdır. Ben de aynı cihazı kullanıyorum sayılır ve pilim 1 gün gidiyor. HTC ile kıyaslıyorsunuz ancak telefonların donanımları aynı değil. Daha güçlü bir cihazın daha fazla enerji tüketmesi normaldir. G modelini pek bilmiyorum açıkçası. Eğer cihazınız garantili değilse daha iyi bir pil süresi ve kullanım zevki için CyanogenMod 9 kurabilirsiniz. İsterseniz yardımcı olabilirim. Bir de cevap yazarken benim yazdığımı alıntı yaparsanız ya da kullanıcı ismimi başına @ koyarak yazarsanız cevap yazdığınızı görebilirim.

@Racon
Cihaz yavaş yavaş yayılmaya başlıyor. Bu sefer tam bir inceleme buldum. Telefonun neredeyse bütün özellikleri gösteriliyor. HTC One X karşısında bu cihazın neden daha iyi bir seçim olduğunu görebilirsiniz.

[video=youtube;eAs3ZiPQl-U]http://www.youtube.com/watch?v=eAs3ZiPQl-U[/video]

İyi akşamlar,
Cevabınız ve ilginiz için tekrar teşekkurler,
S2 deki donma ve kapanma sorunlarından sonra htc one x aldım ancak cihazı birkaç saat kullanabildim.Dış görüntüsü, malzeme kalitesi gerçekten harika fakat kullanımı çok kötü tek elle kullanmak büyük çaba gerektiriyor.Ekren tuş kilidini açmak bir ölüm mekanik menü tuşu olmadığı için sadece power tuşu ile ekranı açabiliyorsunuz telefon zaten büyük o tuşa tek elle telefonu düşürmeden ulaşmak beceri istiyor.telefon arama sırasındaki menü secenekleri, s2 ile karşılaştırılamaz bence; velhasıl aldığım yer tadıdığım olduğu için geri verdim. S2 yi artık daha çok sevmeye başladım.
Bu sebeble tavsiye ettiğiniz CyanogenMod 9 nasıl yükleyebilirim, root gerekli mi ve ben yapabilirmiyim.

isveçli

Profesör
Reaksiyon puanı
10
:laugh:siparişi veririm hosuma giderse:4::lol:

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
bugün en sonunda inceleme fırsatım oldu kesinlikle one x den çok daha stabil ve sitelerde göründüğün daha farklı geldi bana :D çok şık olmuş beyazını inceledim ben çok başarılı kısmetse alıyorum cihazı :D

eXen

Asistan
Reaksiyon puanı
4
hiç düşünme bekle iphone 5 al. s3 un yanına iphone koyabiliyorsan sana heç birşey anlatamayız
en azından ben iskoçyalı.

paşazede

Doçent
Reaksiyon puanı
3
hosuma giderse alırım birtanede iPhone

ekran 5 inc olursa kesin alırım

iPad var ama ipuonun yeri yine baska
hayır neyin kafası havan kime arkadaşım:))
ıpad varmış sdn duy sesimizi sakın ama sakın ıphone tanıtımı yapma yada yapacaksan isvecli uyudugunda falan yapın o gece konuşalım ertesi güne silin geldiginde görmesin :))

bLaCkSouL

Profesör
Reaksiyon puanı
8
...

İyi akşamlar,
Cevabınız ve ilginiz için tekrar teşekkurler,
S2 deki donma ve kapanma sorunlarından sonra htc one x aldım ancak cihazı birkaç saat kullanabildim.Dış görüntüsü, malzeme kalitesi gerçekten harika fakat kullanımı çok kötü tek elle kullanmak büyük çaba gerektiriyor.Ekren tuş kilidini açmak bir ölüm mekanik menü tuşu olmadığı için sadece power tuşu ile ekranı açabiliyorsunuz telefon zaten büyük o tuşa tek elle telefonu düşürmeden ulaşmak beceri istiyor.telefon arama sırasındaki menü secenekleri, s2 ile karşılaştırılamaz bence; velhasıl aldığım yer tadıdığım olduğu için geri verdim. S2 yi artık daha çok sevmeye başladım.
Bu sebeble tavsiye ettiğiniz CyanogenMod 9 nasıl yükleyebilirim, root gerekli mi ve ben yapabilirmiyim.

Normalde root gerekiyor ancak CM9'un kolay kurulabilmesi için geliştiriciler CM9 Resurrection isimli Odin aracılığı ile kurulan bir sürüm çıkardılar. İlk bunu kuruyorsunuz ve ardından CWM ile son çıkan sürüme güncelliyorsunuz. Gerekli Google uygulamalarını da ayrı paket halinde kurmanız lazım.

Bu işlemlere başlamadan önce Odin ve CWM ile nasıl kurulum yapıldığına bakarsanız zorlanmazsınız. Hatta doğrudan CM9'un Galaxy S2'ye nasıl kurulduğuna bakabilirsiniz.

NT1

Doçent
Reaksiyon puanı
1
S3 tamamen abartılıyor baska bırsey degıl aynen bır zamanlar ıphone oldugu gıbı

Müfithekim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
S3 de beğendiğim beğenmediğim bir çok nokta var. Sanki ekxtra uygulamalar ile göz boyuyacak gibi.
En basiti mail ya da msj yazarken izlediğim videoyu küçülte bilmek. Ekran zaten 4,8 video küçüldüğünde birşey anlamak mümkün değil. Hangisine odaklanacağını şaşırır insan. Ben oyumu gerçekci olan ONE X den yana kullanıyorum...

AppleKiller

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bana s3 ün malzeme kalitesi hoş görünmedi tasarım bakımından htc one x :D

tcspirit

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
samsung ülkemizdeki reklam gücünü iyi kullanıyıor. fark bu,

yok birbirlerinden farkı aslında.

tak fark sensorlerin uygulamaları.onlarda yakında internete düşer her telefonada kullanılır hale gelir.

incelemelerdeki farkları da kullanıcı olarak hissetmemiz olanaksız.

burakorpinar

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bu soru benimde kafama takılıyodu ama Samsung Galaxy S3 açık ara farkla önde galiba.