synchronline
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
Telefon bugün itibari ile İngiltrere'de satışa çıkıyor. Ülkemize gelmesi ne kadar sürer bilgisi olan var mı ?

htc tam da htc one X+'yı piyasaya sürecekken kalkıp j butterfly modelini duyurması adeta kendi topuğuna sıkması gibi bişey oldu. düşmanı bile böyle bir kötülüğü yapamazdı htc'ye. ben artık bu firma yöneticilerinden bir cacık olmayacağı kanaatine vardım.
e şimdi ben bu çıkacak telefonu almaya niyetli biri olsam, butterfly duyurusundan sonra almaktan kesinlikle vazgeçerdim. hadi hayırlısı diyelim. htc hayranları ne düşünür bilemem.
 Ayrıca bir phablet almak için eli kaşınan bir çok HTC sever kişiye de "biraz bekleyin" mesajı da verilmiş oldu ki Flyer'dan beri bu taraklarda pek bezi olmaması HTC'nin elini zayıflatıyordu.
 Ayrıca bir phablet almak için eli kaşınan bir çok HTC sever kişiye de "biraz bekleyin" mesajı da verilmiş oldu ki Flyer'dan beri bu taraklarda pek bezi olmaması HTC'nin elini zayıflatıyordu.

.. sessiz sedasiz bisiyler oldu bitti sanki. Almaya niyetlendim ama htc sanki gizliden satiyormus gibi. Reklam yapmayi birak adam gibi bir bilgide yok. cikis tarihi, hangi ulkelerde ve ne kadara satilacagi, operator anlasmali mi olacagi (orn at&t) gibi..
.. sessiz sedasiz bisiyler oldu bitti sanki. Almaya niyetlendim ama htc sanki gizliden satiyormus gibi. Reklam yapmayi birak adam gibi bir bilgide yok. cikis tarihi, hangi ulkelerde ve ne kadara satilacagi, operator anlasmali mi olacagi (orn at&t) gibi..
 Orası öyle.
 Orası öyle. Ama özellikle ilgilendiğiniz kısımlar olursa çevirebilirim Türkçe'ye.
 Ama özellikle ilgilendiğiniz kısımlar olursa çevirebilirim Türkçe'ye.