Htc One X mi yoksa..

mr.yildirim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar,

Yurt dışından bana Htc One X gElecekti ancak duydum ki htc yenimodel tanıtacak dedim bekleyelim. Şimdi ikitane windows phone işletim sistemlitelefon cıkarmıslar sanırım inceledigim kadarı ile Windows Phone 8X Htc modeli daha ii ama Htc one X mi yoksa omu karar veremedim. Özeliklere baktığında one X daha ii gibi. Ancak One Xîn donanımından dolayı ısınma problemi var. Sanırmı işlemci 44nm lik yapısından dolayı. Windows phone 8X de 28 nm var. ( Yanlışım varsa düzeltin ). Birde windows 8'in cezbecidi tarafıda var ( yazılım geliştirebilme olasılığım oldugu için hem o teknolojiyede yaklasmıs olurum. neticede cok güzel bi bolume el attı microsoft. Kaldıki mobil olarak degil artık notebookVeya masaüstü cihazlar içinde market olacak. ). yaniuygulama geliştirmede cezbediyo. Özellik oalrakta bir itici taraf 16 Gb olması vs.. vs.. Yani karıştı biraz mevzu.. Kararsız kaldım bunun dısında birde duydumki HTC One X+ cıkacakmıs bununla ugrasırken bide o cıkı.

Uzun lafın kısası siz olsaınız ne alırdınız veya beklermiydiniz...

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
cevap hiçbiri galxy s3 tavsiye ederim hemde daha ucuz

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
salla windows phone u HTC ONE X alırdım tabi :)

mr.yildirim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
S3 abim kulanıyo ama pek ısınamadım, Htc iyim kısacası, ısınma problemi tedirgin etti beni onedenle bu kadar karıstı mevzu, windows phone mevzusuda bi arkadaşım nokia almıstı lumni degil ama cok memnundu nerdeyse hiç kaptmıyorum ama aynı hızda devam ediyo calısmaya demişti bide tabi marketine yazılım yapma ihtimalim android veya ios a yazılım yapmaktan daha fazla.. Sanırım en iyis HTC ONE X+ beklemek

mehmet0321

Doçent
Reaksiyon puanı
0
HaTiCe'ye değil neticeye bak.
Ben HTC'yi öneririm.

amıgacı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bence htc y6 aydir kullaniyorum artik isinma sorunuda yok ben htc hdw2 varken wp7.5 kurdum ama hic birinde 24 saat dayanamadim ve androide dondum ben htc senseyi seviyorum diger android romlarinidA sevemedim ornegin touchwiz ve digerleri saygilar...

tzdndm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Geçmişte Windows Phone 7 kullandım HD2 de. Yine 5 kullandım Asus P535'te . 6.1 ve 6.5 kullandım bir Touch HD'de. Anroid'de kullandım, HD2 de, Sensation da ve şu an One X te 4.0.4 kullanmaktayım. Şunu diyebilirimki bence Microsoft tabanlı işletim sistemleri Android'e göre pil ömrünü biraz daha uzatıyor. Ama o bahsettiğiniz 8S ve 8X in özelliklerine baktığımda One X'ten daha düşük bir konfigürasyon gördüm. Şu an HTC nin yeni bebeklerinden One X+'ın bile One X ten farkı 1.7GHz 4 çekirdek işlemci ve ekran büyüklüğü.. Yani bence One serisinden vazgeçmemek en isabetli seçim olur.

netmaniac

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bir de tabi ortalığı karıştıracak ONE X + geliyor tabi.

thruthreign

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
159
Bence One X+'ı bekle.