Htc one ve htc one x hoparlör karşılaştırması !

gokhanathan03

Asistan
Reaksiyon puanı
0
:clap::clap::clap: ( BOOMSOUND )

[video=youtube;F3sHExzBeb8]http://www.youtube.com/watch?v=F3sHExzBeb8[/video]

:4::4::4:

İrResistible-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ses konusunda One Çok daha iyide Büyük bir ayrıntı fark ettim...

20-21-22 saniyelerde arabanın camlarına jant larına bakarsanız HTC ONE X in Daha iyi gösterdiğini görebilirsiniz Örneğin 21. Saniyede HTC ONE da arabanın camı bembeyaz ama One X De Cam Gözüküyor...

1.Dakika 15-16-17. saniyelerde adamın suratına bakarsanız yine bembeyaz bir görüntü var HTC ONE Da Ama HTC ONE X de adamın yüzü daha net gözüküyor...

Şaşırtıcı bir durum Kontrast la alakalı birşey sanırım...

EsPriTüeL

Asistan
Reaksiyon puanı
0
eko yapıyor olduğu alanda. O tiz sesini çoğu telefon iyi verir. Abartmayın şu telefonu artık. Çok enteresan ve harika bir ses çıkarmıyor. Sadece diğer telefonlardan birazda daha tizi bası net veriyor hepsi bu.

İrResistible-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
eko yapıyor olduğu alanda. O tiz sesini çoğu telefon iyi verir. Abartmayın şu telefonu artık. Çok enteresan ve harika bir ses çıkarmıyor. Sadece diğer telefonlardan birazda daha tizi bası net veriyor hepsi bu.

Doğruyu söyle Sony Fanı Mısın Samsung Fanımı ?

Telefonu Tolga Cem Küçükyılmaz Ses Konusunda Macbook Air ile Kıyaslıyo Sen burda okadar iyi değil diyon...

gokhanathan03

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Doğruyu söyle Sony Fanı Mısın Samsung Fanımı ?

Telefonu Tolga Cem Küçükyılmaz Ses Konusunda Macbook Air ile Kıyaslıyo Sen burda okadar iyi değil diyon...

sana hak veriyorum :) bu arkadasın daha htc hakkında iyi bir yorumunu görmedim zaten... ama hala hTC sayfasında takılıyor ;)

syktv

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ses konusunda One Çok daha iyide Büyük bir ayrıntı fark ettim...

20-21-22 saniyelerde arabanın camlarına jant larına bakarsanız HTC ONE X in Daha iyi gösterdiğini görebilirsiniz Örneğin 21. Saniyede HTC ONE da arabanın camı bembeyaz ama One X De Cam Gözüküyor...

1.Dakika 15-16-17. saniyelerde adamın suratına bakarsanız yine bembeyaz bir görüntü var HTC ONE Da Ama HTC ONE X de adamın yüzü daha net gözüküyor...

Şaşırtıcı bir durum Kontrast la alakalı birşey sanırım...

Bence bu durum kameranın netlemesi ve açısı ile alakalı.

dadaş27

Profesör
Reaksiyon puanı
7
E çift hoparlör var, bi' zahmet olsun o kadar ses.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benim bir sorum olucak htc one x mı almalıyım htc one mı daha once one x kullandım çalındı asla baska bır marka almayı dusunmuyorum acil yardım.

tecno_man

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
HTC one elbetteki ses konusunda çok daha iyi. Kameranın çekim açısının etkisi olabilir ama fark normalde de bariz ortada.

mstfhll2012

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Htc one sesini abartmayalim mi ???
Bir s4 kullanicisi olarak keske one alsaydim diyorum zaten geri verdim ve eski telim one x plus i kullaniyorum x plus daha iyi bana gore s4 ten

smnfrkn

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Cihazı nasıl kötüleyeceğini şaşırmış insanlar var burada. Her firmanın belli başlı tipleri var çıkıyor diğerlerinin kötülemedik yanını bırakmıyor. İyi da işte ne uğraşıyorsun. Ben kendi deneyimlerimle, hadi beni geç, bugüne kadar izlediğim ve okuduğum incelemelerin %70-80'inde "Çok başarılı" bir kamera olarak lanse edilen One'ın kamerasını yerin dibine gömmeye çalıştılar. Olay da 13 mpx gibi detaylı çekmiyormuş. Kusura bakmayın ama fotoğraf kalitesinde şu anda tek olan firma HTC'dir onun da en iyi cihazı değil ama daha da iyi olacak. Özellikle video çekiminin daha gelişmeye ihtiyacı var.

Sese gelecek olursak, Beats amfisi tarafından desteklenen ve stereo ses verebilen iki adet hoparlöre sahibiz. Yüksek ses ise olay, Beats'i kapatacaksın, kalite arıyorsan aç Beats'i dinle. Rakibi falan yok cihazın, yanına yaklaşabilen dahi yok. İstediğiniz cihazla deneyin.

mstfhll2012

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Zaten anlamis deilim htc konularinin icinde böle taraf tutan insanlar var git kerdesim kendi konuna anlat derdini olmadi gel "'benim zoruma gidiyor bu cihaz ben bunu aldim ama Htc daha iyisini yapti cekemiyorum"" de anlayalim yok kamera boyle yok sesi soyle deme gorunen koy klavuz istemez ses alaninda tek gecer telefon kamera ptof deil ki zaten burda cekecn faceye twettera yukleyecn var mi ben prof foto cekecem hemde telefonla diyen olamaz tabi sana ısık netlik ve dogru renk lazim eskiden Htc yi karalamak icin batarya güncelleme diyolardi onlari iyi yapinca simdide yok ses yok kamera diyolar yakinda "Bu tlefon nie kahve yapmiyor "" derler

mstfhll2012

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Kardes tabi ki de one al sebebi islemci daha gelismis batarya si daha uzun ömürlü ve kamera ses özellikleri daha avantajli one al derim

emreli01

Asistan
Reaksiyon puanı
0
E çift hoparlör var, bi' zahmet olsun o kadar ses.

Aynen ve One x in hoparlörü arkada kapalı kalıyor tmm one çift hoparlör olmasından dolayı sesi bay a yüksek fakat one x hoparlörünüde yüzeye cevirmeliydi bence :-)

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
sezarın hakkını sezara vereceksin One seste çok güzel :) ama bataryası değiştirliyor olsa