Htc One S - LG L9 - LG L7 II Hangisini Seçmeli ?

İSS-1

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Merhaba arkadaşlar :)

HTC ONE S ve LG L9 arasında kaldım. Son olarakta LG L7 II var. Bataryası ile ön plana çıkıyor.

Genellikle HTC ONE S ve LG L9 arasında işlemci, ekran kalitesi >>parlaklık, gündüz kullanımında ekran parlaklığı ve hız olarak hangisi daha iyi ?

FiReSHiNe

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşımda L9 var açıkcası iyi telefon ama ekran çözünürlüğü düşük bide 4.7 bir ekranı var bu da pixelleri gösteriyor açıkcası benim tercihim one s olurdu L9 plastik kasa one s metal galiba burası bile elemeye yetebilicek özellikler arasında bence

S

SDN Okuru

SDN Okuru
One S bir zamanların amiral gemisiydi, ama L serisi bütçe serisi...

İSS-1

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Yorumlarınız için teşekkürler arkadaşlar. İşlemcisi de gayet iyiymiş SnapdragonS4 çift çekirdek sanırım. Tek dezavantaj 16 GB arttırılamayan hafıza sanırım :/

Bu arada One SV sürümüde var güncelleme alan sürümü sanırım o da 1.200 TL civarında. Bununla arasında öyle aman aman farklar yok sanırım ?

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Aman Lg ye bulaşma kalitesizlik akan bir marka ayrıca servisleride berbat bana göre...
Htc one s söylediğin lg cihazdan daha iyi gibi ayrıca

farukarslan

Doçent
Reaksiyon puanı
1
hergün l9'u ve one s'i inceleme şansım oluyor ve bazen kurcalıyorum.
l9
-gerçekten alınmaması gereken bir telefon ekranı fazla soluk
-kamerası 400 tl lik telefonlardan farksız
-dokunmatiği hassas değil
-plastiği çok kalitesiz ve elde kayıyor.
one s
-- işlemci hızı daha yüksek
--ekranı daha canlı ve renkler daha yerinde
--kamersaı 8 mp ve güzel
--kasası fena değil (ancak l9'da bulunan sd kart girişi yok)

kısaca en mantıklı seçim one s bence .

FiReSHiNe

Asistan
Reaksiyon puanı
0
her one s de aynı işlemci yok diye biliyorum ona dikket et bi

theotto

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Sdn de biri 600 e sony xperia s satıyor bence o ucunden daha iyi ama bunlar dan biri ise htc
Ayrıca bütçen ne kadar

İSS-1

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Cevaplarınız için çok teşekkürler arkadaşlar. Bütçe 800TL civarı.

HTC ONE S Snapdragon işlemci görünüyor her iki modelinde de(SV)

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Üçüde değil Nexus 4 ama fiyatı biraz yukarda One S olabilir

İSS-1

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Arkadaşlar daha önce forumda da bahsi geçmiş. Ülkemizdeki ONE S sürümleri Qualcomm yetiştiremediği için Snapdragon S3 işlemcili olanları satılıyor sanırım.

Hepsiburada.com da 1.7 GHZ işlemcili sürümü 798 TL ama şimdi araştırırken gördüm
BİMEKS'te 4.3 Sürümü ile satılan ONE S Modeli 928 TL. Snapdragon S3 işlemcili olan sürümlere 4.2 ve Sense güncellemesi vermeyecekti.

Bimeks'te satılan ürün S4 işlemcili olanı sanırım ? Android 4.3 ile sunuluyor...

+bahadir

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar :)

HTC ONE S ve LG L9 arasında kaldım. Son olarakta LG L7 II var. Bataryası ile ön plana çıkıyor.

Genellikle HTC ONE S ve LG L9 arasında işlemci, ekran kalitesi >>parlaklık, gündüz kullanımında ekran parlaklığı ve hız olarak hangisi daha iyi ?

LG L7 II kullanıyorum bataryası gerçekten çok iyi kamerası L9 dan iyi 8mp kamerası var

İSS-1

Doçent
Reaksiyon puanı
6
LG L7 II kullanıyorum bataryası gerçekten çok iyi kamerası L9 dan iyi 8mp kamerası var

Peki ekran nasıl ? Bu 710 sürümü daha iyi olduğu kesin ilk L7 sürümünden.

Kasa kalitesi nasıl ? Oyun performansı ? Kasa da hafif oynama olduğu söyleniyor doğru mu ?

+bahadir

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Peki ekran nasıl ? Bu 710 sürümü daha iyi olduğu kesin ilk L7 sürümünden.

Kasa kalitesi nasıl ? Oyun performansı ? Kasa da hafif oynama olduğu söyleniyor doğru mu ?

Ekran kalitesi fiyatına göre güzel kasası elden kaymayan cinsten oyun performansı desen telefonumda 42 adet uygulama yüklü ve 13 tanesi oyun oyunlar 6 adet farklı angry birds,hill climb racing,temple run,fruit ninja,super hexagon,csr racing,dead trigger ve telefonda yandex.shell launcher yüklü telefonda zerre kasma yok gerçi launcher şarjı çok götürüyor ama oda zevk meselesi kasada oynamaya geldiğimizde telefonumun kasası hafif oynuyor ama sert zemine düşürmüştüm ve kasanın köşesi zedelenmişti o yüzdende olabilir.

İSS-1

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Ekran kalitesi fiyatına göre güzel kasası elden kaymayan cinsten oyun performansı desen telefonumda 42 adet uygulama yüklü ve 13 tanesi oyun oyunlar 6 adet farklı angry birds,hill climb racing,temple run,fruit ninja,super hexagon,csr racing,dead trigger ve telefonda yandex.shell launcher yüklü telefonda zerre kasma yok gerçi launcher şarjı çok götürüyor ama oda zevk meselesi kasada oynamaya geldiğimizde telefonumun kasası hafif oynuyor ama sert zemine düşürmüştüm ve kasanın köşesi zedelenmişti o yüzdende olabilir.

Çok teşekkürler bilgilendirmelerin için.

Peki arkadaşlar Samsung Galaxy Win i8552 nasıl acaba ? 4.7 inc ekran, 1 GB RAM, 1.2 Çift çekirdek işlemci var. Ekranı TFT kafamı kurcalayan yönü bu oldu ekran performansı nasıldır ? Bunun fiyatıda 730 TL.