HTC One mı Samsung Galaxy S4 mü

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
arkadaslar SAMSUNG telefonlar dandik cikio samsung ace kullaniorum hafiza sorunu oluyor.
S4 LER İSİNİOR. BENCE HTC

galaxy ace lerde hafıza sorunu olması doğal kendi boş alan 256 mb civarı doğal yani alırken dikkatli incelemessen telefonu böyle yakınırsın :)

NOT: S4 LERİN ISINMA SORUNU GÜNCELLEMEYLE HALLOLDU YENİ ÇIKAN SERİLERDEDE HALLOLDU BİLGİLERİNİZE....

letztes

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Vay anasını herkes one'da sorun oldugunu falan yazmış yok batarya yok hoparlörde cızıltı yok kamera bilmem ne :S Şimdi düşünüyorum bunların hiç biri niye bende yok ? topu topuna neredeyse 2 gün şarjı gidiyor. Hoparlörü zaten müthiş gerçekten çok keyifli bir ses veriyor. Kamerasınıda bana kalırsa gerçekten çok başarılı ve sadece bana göre değil bu uzmanlara görede böyle

Reaksiyon puanı
16,128
Vay anasını herkes one'da sorun oldugunu falan yazmış yok batarya yok hoparlörde cızıltı yok kamera bilmem ne :S Şimdi düşünüyorum bunların hiç biri niye bende yok ? topu topuna neredeyse 2 gün şarjı gidiyor. Hoparlörü zaten müthiş gerçekten çok keyifli bir ses veriyor. Kamerasınıda bana kalırsa gerçekten çok başarılı ve sadece bana göre değil bu uzmanlara görede böyle
iPhone-5-Kulaklik-Yeni-Nesil-Tum-Modellere-Uyum__92219026_1.jpg
bununla iyi ses verir mi? metallica,korn dilemek için iyi mi?

mstfhll2012

Doçent
Reaksiyon puanı
4
En iyi uyumu beats audio kulakliklarla verir. Ama zaten genelde ses kalitesi çok iyi yani her kulaklikla iyi ses deneyimi alirsin.

Reaksiyon puanı
16,128
6f7ca701-ef97-4df8-b3d0-2af20c8e7ade-1.jpg
bunun düzgün ses vermesi mümkün değil 6lira nt kitap evi satıyor sakın alma phlips she1350 daha iyi bass veriyor samsung ch@t527'nin kulaklığına modladın çok iyi ses veriyor.
100-ORJINAL-SIFIR-PHILIPS-SHE-1350-KULAKLIK__22114185_0.jpg
bunuda nt kitap evinden 6liraya almıştım.

letztes

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Onun hakkında bir yorum yapmam yanlış olur çünkü bir fikre sahip değilim ama orta düzey bir kulaklıkla üst düzey bir performans alabilirsin one ile

S

SDN Okuru

SDN Okuru
tabikide s4 htc dokunmadan algılıyormu yada gözlerini başka yöne çevirince otomatik videoyu durduruyormu yadaaaa göz kırpmayla kapanıyormu hiç dokunmadan seni algılayan ne yapmak istwediğini anlayan bu derece başka akıllı telefon yok.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba. htc ultra pixel olamsına ramen s4den dha iyi değil. iyiolduğu yön karanlıkta snn bile göremediğin ortamı telefonun görmesi. gün işiğinda s4 daha iyi

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaslarımda s4 var bence one x plus cok pismanlar cunkü 2-3 aylık telefon olmasına ragmen oyunlarda donuyor :) telefonu kapatmak zorunda kalıyorlar htc one olan bir arkadasımda 3-4 aylık telefonu 1 kere bile sorun yaratmadi ve on kamerası harikaaa :))

lpsln

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşım bu ne yaaaa şaka mı?tartışılmaz hakkında yorum bile yapılmaz tabiki hTC one..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bence samsung 8150i al yani wonder samsung galaxy s2 kadar iyi hemde ucuz kamerasını bilemiyorum?

emirozcopur

Doçent
Reaksiyon puanı
1
S4 alma kesinlikle htc one. HTC one kamera olsun pil olsun dokunmatik ekranı olsun(sanırım en iyi ekran htc üretiyor) plastik güzel olmayan tasarımlı s4 yine çelik kasa sağlam bir htc one almak daha iyidir :)

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Kardeşim Samsung dan uzak duruyoruz :) HTC One bence çok daha iyi tasarımı harika ben çok beğendim ayrıca sağlam ve kamera konusunda çok fazla kullanmıyorsan dert etme derim çünkü bir HTC One kullanıcısı çektiği birkaç fotoğrafı atmıştı ve bence gayet başarılıydı o yüzden gönlün rahat olsun HTC One.

Reaksiyon puanı
16,128
çelik iyi olur ama aluminyum olması soğutma bakımından daha iyi olur.

zenep85

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende HTC One İstiyorum...ama düşmedi fiyatlar sinir oldum:S

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
bende HTC One İstiyorum...ama düşmedi fiyatlar sinir oldum:S

Aynen öyle geçenlerde bir arkadaşa telefon almak için MediaMarkt gittik HTC One 1849 TL ydi yanlış hatırlamıyorsam.

Edit: Kontrol ettim şu an 1799 TL

Netkolix

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Az önce sony basligi altinda htc ile 21 mp lik z1 IN KAMERA karsilastirmasini koydum ordan bakabilirseniz htc nin ulta pixel kamera teknolojisi gercekden iyi isler cikartmis z1 e kafa tutarak, piyasadaki en göz alici en SIK telefon bence donanimda eksiklikleri var mutlak diger telefonlara göre.zaten bu saatten sonra One 2 bekleniyor ben dahil...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:thumbup1::thumbup1:VODAFONE dan htc one aldım bataryası hakkında çok kotu diyorlar ama bende blackberyy de var s4 de hepsi gibi aynı gidiyor 4 çekirdekli 2 gb ram ve 32 gb hafızası var hafif ve çek net ekran var kamera 8 mp kameradan yani blacberry Z10 NUN KAMERASINDAN DAHA IYI OYUN OYNAMADIM AMA BU KADAR İYİ ÖZELLİKLE HER TURLU OYUNU KALDIRIRR BİDE ANDROİD SAMSUNG A GÖRE DAHA VE KULLANIŞLI AMA KARAR SENIN:thumbup1::thumbup1:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kesinlikle açılması hata olan başlık geçiyordum yorum bırakayım dedim htc kendisini dünyaya kanıtlamış bir firma samsung kadar servis ağı olmasada samsung gibi çinde 3. sınıf malzeme kullanıp cihaz ürettirmiyorlar birde burdan bak olaya

S

SDN Okuru

SDN Okuru
samsung her telefona guncelleme verdı galaxı wander guncelleme vermedı neden ..