Htc one mı iphone 5 mi?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
HTC One adından da anlaşılacağı gibi Number One.
Iphone'nın ekranı küçük, çok pahalı. Android market artık ios kadar güçlü. Iphone için gerekçe kalmadı. Kesinlikle HTC One derim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bn htc one aldm ve sunu diyim size bi dj programı indirin muzige doyarsınız ıphn5 neymiş bence alanların hepsi özenti 2013 htc yanına yaklasmazlar 2014 öle olacak bence ozentiligi bırakınd htc alıp hayatın akısına bakınn htc hayattır :) özenti olmayn.....

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Htc one herzaman iyidir şuana kadar iphone dahil 4 5 androidli telefon kullandım benim için en iyisi htc one oldu tarif edilemez bir cihaz daha yavaşladıgını dondundugunu gormedım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Htc one herzaman iyidir şuana kadar iphone dahil 4 5 androidli telefon kullandım benim için en iyisi htc one oldu tarif edilemez bir cihaz daha yavaşladıgını dondundugunu gormedım

KATILIYORUM. Daha iki aydır one kullanıyorum ama cihazı her şeyiyle orladım. en büyük ve güçlü oyunarı yükledim kaldırdım, bana mısın demiyor. İphone kullanıp bolbol uygulama parası vereceksin. Stabil denilen olayı zaten alayamıyorum, one ile kıyaslayın diğer andik cihazlarla değil, hiçbir stabillik sıkıntısı yok. Androidde ihtiyacımı görmeyen uygulama kalmadı, ayrıca bilgisayarınız ile veri alışverişi ve diğer konularda uyumu ios göstermesi mümkün mü? ONE tek geçerim. Apple a bağımlı yaşamak istiyorsanız o başka...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben markaya para gore para bayılalım demiyorum hangisi duzgun calısıyosa ona verelm. Benim resim muzık video falan paylastıgım yok gerek duymuyorum widgetlarla isim yok temayı begenmedım ikon paketi falan indiricem hic umrumda degil link kopyalıyıp atıcam onada ihtiyacım yok ha olsa bile tarayıcıdan kopyalanıp atılıyo. Bence kişilik meselesi telefonu ne amaçla kullanacagına baglı bana gore Androidin bi artısı yok ama sadece vakit calıyo android

madem hiçbirseyden anlamıyor sun böyle bi konununun tam ortasında ne işin var
benim anladıklarım sa şunlar:
kullanışlı bir işletimsistemi istiyorsanız ios
uğraşmaktan üşenmiyor sanız teknolojiden de anlıyorsanız android

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Ben İphone 5 diyorum
Nedeni olarak 2 şeyi söyleyebilirim ilk olarak Sense arayüzü bana çok nostaljik geliyor simsiyah arayüz açıkçası benim ilgimi pek çekemedi
İkinci olarak ise kamerası
Kamerada hem çözünürlük hem de yeni denenen bir teknolojinin eksiklikleri ve optimizasyon sorunları var :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
iphone 5 ram ve hız bakımından rakamsal olarak htc'den düşüktür doğru. fakat kimse şu detayı katmıyor işin içine. Apple'ın bilindiği gibi iphone sayısı 10 civarı bişi. Yani piyasada ios kullanan telefon modeli 10 tane. Bu nedenle Apple ios'u inanılmaz derecede optimize ediyor. yani bu sene çıkan bir işletim sistemi 2-3 sene önceki telefonda takılmadan çalışıyorsa optimizenin gücünü anlayabilmişsinizdir. Aynı şekilde Appstoredeki oyunlarda inanılmaz derecede bir optimize ile sunuluyor. Gelgelelim Htc-Samsung gibi Android telefonlara. Hala anlamış değilim android nasıl bu kadar tutunabiliyor. Hani açık kaynak kodlu olup geliştirilebilmesi piyasada bu kadar tutunmanın hepsini sağlamaz. Telefonların Linux'ü gibi. Nerdeyse hiçbir optimizasyon kullanmıyor. Önüne gelen uygulama yapıp koyuyor. Virüsler-tehlikeli yazılımlar havada uçuşuyor. Ha bide şöyle bi olayda var. Samsungun satış politikası hakkında adamlar ardarda durmadan telefon çıkartıyorlar. Ve diyelimki şimdi S4 elinizde var. Size garanti veririmki bu telefon en en fazla 1 yıl sonra kendi işletim sistemini taşıyamayacak hale gelecektir. Heleki S5 çıktıktan 3-4 ay sonra. Nasıl diye soracak olursanız. S5 ten 3-4 ay sonra çıkacak güncellemeyi indiren S4'ler işletim sistemini taşıyamayacak. Kasacak ve insanı çileden çıkartacak. e haliyle buda insanı S5 almaya yöneltecek. Aynı şey S5 içinde geçerli. S6 çıkınca benzer güncelleme S5 e gelecek ve oda kasacak ve insanları S6 almaya yöneltecek. Büyük ihtimalle S7 çıkmaz yeni seriye geçerler :D ama aynı şey o seri içinde geçerli olacak. Uzun lafın kısası

Apple,ios, iPhone 5 :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben htc one kullanıyorum onların demek istediği ıphone de ekran kucuk oldugu ıcın oyunda daha akıcı oluyo
htc 1080p kullandıgı ıcın oyunda ufak kasmalar oluyo 720p olsaydı kasmazdı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
mercedesin 140 ps arabasıyla renaultun 140 ps arabasını sürersen verilerin gösteremediği kalite farkını daha iyi anlarsın.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
IOS 7 den sonra stabilite mıtabilite kalmadı hala neden bahsediyosunuz allahınızı severseniz iPhone'ların üstünlüğü öncedendi bırakın artık şunu.

Hem artık Android 4.4 kitkat sürümü ile bayağı bir iyileştirme yapıldı Android'e.

Arkadaş multitaskingden bahsetmiş abicim tümünü kapatınca ekranda hayvan gibi "SON UYGULAMA yok" yazmıyor mu? Bu da onun sadece uygulama geçmişi olduğunu göstermez mi?
Benim diyeceğim alacaksan HTC alma hem sense arayüz artık baydı hem de güncelleme desteği çok az. Onun yerine yine androidli ancak daha yerinde bir telefon alabilirsin Nexus vs.