iPhone 5 Mı Htc One M7 Mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan MehmeTR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ataatesli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Htclerin yeni serileri güzel ama Iphonun yerini bence hiç bir telefon tutmaz sanda Iphoneu tavsıye ederim :)

MehmeTR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hepinize değerli yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar büyük ihtimalle htc olacak ama :) eğer bi sıkıntısı yoksa

XALTINCOCUKX

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Ultrapixel zırvalığına inanıp Htc aldıysan işin zor derim. Zira 4 ultrapixel yaklaşık 3.2 Mp lik görüntü çarpanı sağlar. Yani kağıda baskı yapmak istersen ki bu en doğal hakkın, yeterli derecede çözünürlük alamazsın.

İphone 5 2 sene daha gider. Yani ios 10-11 alabilir. Android'in 6 ay sonra kasmasını mı söyleyeyim yoksa 1 senede fiyatının yarı yarıya düşmesini mi?

Apple candır. 4S bile alınabilir o derece :D

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17

Bir fotoğraf hangi durumlarda kağıda baskı yapılabilir??? Böyle saçma sebeplerle ultrapixeli gömdünüz. Halbuki gayet kaliteli bir teknolojiydi. Adam en fazla sosyal sitelere koyar. Kağıda nşye bassın çektiği fotoğrafı ?

Htc ultrapixeli 13e kadar falan geliştirebilseydi o zaman ağlardınızda. Vazgeçti işte htc. Kardeş sakın iphone alma. Htc gayet güzel seçimdir tasarımdı multimedyaydı sense arayüzüydü gayet güzelce götürür seni. Ayrıca bulaşmak istersen gayet müthiş romları var. İphone 5s bile bitiyor artık. 5 e hiç bulaşma. Fanboylarıda dinleme. Htc one m7 hem müzik hem şarj hem tasarım hem kullanım anlamında daha iyidir. Zaten bana sorarsan htcde işte bu denilen bi sensation xe bi m7 bide m8 var. Çıktığında ses getiren. İlk sıradada m7dir.

MehmeTR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yani sizce htc bana ne kadar bir süre gider

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Şarjda sıkıntı çekilen kapağı çıkarılamayan tellerin bile serviste kapağı çıkarılarak yeni batarya takılabilir bunu unutma. 2 sene sonrada senden kaliteli müzik dinleyenler m8 m9 veya z3 ve sonrası telefonları kullananlardır. Yani 2 sene sonrada hala otobüste onca kulaklıklı insan varken yüksek ihtimal en kaliteli müziği sen dinliyor olacaksın. Tasarıma zaten laf yok. O tasarım gibisi daha gelmez bu gidişle. Apple yenilerini satmak için özellikle güncellemeyle gram kasmayan telefonu kastırıyor. Sonuçta ios yazılım mükemmelliği. Ama gel gelelim tek tek eskiden yeniye cihazlar kasmaya başladı güncelleme sonrası. Bu bilerek yapılan bir politika. Yani en geç 1 seneye ağlarsın iphone 5im kasıyor diye. Zaten ekranda ufacık. Sağlamlık desen m7 ekran üzerine düşmediği sürece çıkar aylık oyna. İphoneu bilen biliyor elinden çıktıysa yandın pert. Bişe olmayanlar şans işidir.

Kardeş kusura bakma ama m7 yerine iphone 5 alırsan salaklık edersin. Bunu fanboy olmayıpta telefondan anlayan her insana sorabilirsin. Bir çok özellikte m7 zaten üstünken ve kendin hala son sürümleri romla yükleyip telefonun bir çok stock halde olmayan özellikler ekleyerek farklı marka romlarını arayüzlerini yükleyerek her seferinde 0 tel kullanıyo hissş yakalayabileceğin halde hala iphone 5 mi dersen ben sana yuh derim.

MehmeTR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu yorum gerçekten etkiliydi zaten uzun zamandır m7 yi kulaklıkta çok övdüler :) tasarım olarakda hoşuma gidiyor büyük ihtimalle (değil kesin) m7 alacağım teşekkürler hepinize :)

MehmeTR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
şimdide lg g2 ve m7 arasında kaldım lg g2 ye bakayım dedim ve sıfır lg g2 gördüm 600 tl şüphelendim aradım adam sıfır dedi kontrollü ödeme ile satıyo ama pekde güvenemiyorum bo.. neyse :) siz ne düşünüyorsunuz acaba link: LG G2 D802 Cep Telefonu sahibinden.com'da - 237415195

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
şimdide lg g2 ve m7 arasında kaldım lg g2 ye bakayım dedim ve sıfır lg g2 gördüm 600 tl şüphelendim aradım adam sıfır dedi kontrollü ödeme ile satıyo ama pekde güvenemiyorum bo.. neyse :) siz ne düşünüyorsunuz acaba link: LG G2 D802 Cep Telefonu sahibinden.com'da - 237415195
Kardeş bilerek mi yapıyorsun ? Adam oraya yazmış dimi 8 mp kamera 1 gb ram. G2de bunlar mı var ? Sen öyle her gördüğüne ne inanıyorsun. 600 tlye lg g bulursan al. G2 nedir. m7 alıcaksan al almıcaksan araştır fiyatları başka bişe al. 2 sayfa yorum var şurada onlarca adamlar bas bas m7 al diyor hala acaba iphone 5mi diyorsun. Çok istiyorsan iphone 5 al kullanacak sensin. Çakmanın iyisi g2 o. Elindeki bütçeyle mis gibi m7 alırsın. Daha iyisini istiyorsan o fiyata bulamazsın boşuna araştırma. Bulduklarında masraflıdır.

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Iphone 5 alma. Cunku eski bir model ve yeni ioslarda performas oldukca dusuyor. onun yerine ikinci el faturasi olan bir iphone 5 al. Android gurubunda da bu fiyatlara lg g2, lg g3, asus zenfone 2, sony xperia z2 oneririM. Bunlar htc m7 ve iphone 5'ten daha performansli. Piyasada lg g2 1100 tlye lg g3 1250 tlye asus 2.3 ghz islemcili olan modeli 1250 tlye sony z2 1450 tlye bulunabiliyor. Ikinci el iphone 5s'ler temizlik durumuna gore 1100 -1500 arasi bulabilirsin.

MehmeTR

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Halısın kardeşim biraz abarttım elimdeki iphone 4s i satacağım burda satabilirmiyim

ExCeLLeNT

Dekan
Reaksiyon puanı
17
Halısın kardeşim biraz abarttım elimdeki iphone 4s i satacağım burda satabilirmiyim

5sin bile miladı doluyorken 4sin satılacağını sanmam. Ama sen gene de konu aç istersen temiz ve güzelse güzelde fotoğraflarını çek piyasasına bak uygun fiyattan koy. Belki alan olur.