Htc one mı iphone 5 mi?

telefonmanyagı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaişar ben bu foruma daha yeni üye oldum önümüzdeki 1-2 ay içersinde telefon alıcam htc one ve iphone 5 arasında kararsız kldım telefonumu oyun oynamak müzik dinlemek için kullanıcam bu arada hızlı ve stabil olması gerekiyor iphonenin ios işletim sistemi ilgimi çekiyorken htc nin ses sistemi tasarımı ilgimi çekiyor sizce hangi telefonu seçmeliyim ????????? ama baştada belirttiğim gibi oyun kalitesi benim için çok önemli
:mellow::mellow::mellow:

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Oyun kalitesi diyorsan ios ... bak sana bir sey tavsiye bir tane htc one x al müzik falan icin yanina bir de ipad 2 al ohh miss ayni hesaba denk gelir

telefonmanyagı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aslında olur fakat bana uymaz benim amacım 2 işide 1 cihazda yapmak

S

SDN Okuru

SDN Okuru
htc one nın 2 gb ram ı var ve 1.7 ghz hızında çalışıyor iphonenin ise 1gb ramı var ve 1.2 ghz hızında bir işlemcisi var buna rağmen herkes oyun ve hız için iphoneyi tavsiye ediyo bunu bi açıklarmısınız

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kime sorarsam oyun kalitesi ve hız için herkes iphoneyi tavsiye ediyo ama htc one nin 2gb ram ve 1.7 ghz hızında çalışan işlemcisi var fakat iphonenin 1 gb ram ve 1.2 ghz hızında çalışan bir işlemcisi var buna rağmen iphoneyi tavsiye ediyorlar bunun nedeni nedir?????

S

SDN Okuru

SDN Okuru
iphonenin rem ve işlemci hızı düşük olamasına rağmen nasıl htc one gibi işlemci hızı ve rem miktarı yüksek bir telefondan daha iyi bir performans sunduğunu bana anlatabilirmisiniz

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
arkadaişar ben bu foruma daha yeni üye oldum önümüzdeki 1-2 ay içersinde telefon alıcam htc one ve iphone 5 arasında kararsız kldım telefonumu oyun oynamak müzik dinlemek için kullanıcam bu arada hızlı ve stabil olması gerekiyor iphonenin ios işletim sistemi ilgimi çekiyorken htc nin ses sistemi tasarımı ilgimi çekiyor sizce hangi telefonu seçmeliyim ????????? ama baştada belirttiğim gibi oyun kalitesi benim için çok önemli
:mellow::mellow::mellow:

2 kere aynı konuyu niye açıyosun kendinde mısın kardeş ?

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Adindanda anlasilabilecegi gibi manyak birde android mi ios mu diye açmış ayrica boyleleri gelir gelir gider

Webkurum

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Tabiki IOS. Nedeni stabilite istiyorsun. Yok stabilite sorun değilse one alabilirsin.

88febo88

Asistan
Reaksiyon puanı
0
iphonenin rem ve işlemci hızı düşük olamasına rağmen nasıl htc one gibi işlemci hızı ve rem miktarı yüksek bir telefondan daha iyi bir performans sunduğunu bana anlatabilirmisiniz
Htc one dan daha iyi perfonmans sunduğunu düşünmüyor ama perfonmansları birbirilerine yakın. İp5 in bu donanıma rağmen yüksek perfonmans göstermesinin nedeni işletim sistemi. İos çok daha akıcı bi sistem ama bunun için kendini brz kapatıyor. Htc one ise android kullanıyor ve android sistemi çok şişiriyor o yüzden fazla ram ve daha güçlü işlemci gerekiyor. ama daha açık bir sistem.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Şuan ikisi içinden açık ara HTC One önde, daha güçlü donanım, daha iyi ses, daha satbil ve yaz gibi çalışan sistem ve menüler, oyundada iyi ve grafik çipi çok daha iyi, ez,c, olarak daha sağlam, daha karizmatik, 2 katı pil ömrü, daha iyi ekran... daha saymayım, ip5 i s3 le kıyasla, htc one ancak s4 le kıyaslanır, iphone5 le değil...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ben 10 gün önce htc one aldım ondan önce ıphune 5 vardı açık ara fark yedi ıphone 2 sinide kullanmıs biri olarak hem stabil hem sesi iyi hemde oyun performansı mükemmel fotoğraf ve renk kalitesi müthiş bence bunu 5 le falan kıyaslamayın ... ayrıca ben s4 lede kıyasladım almadan önce ama aralarında pek performans farkı yok. Ben pek samsung a sıcak bakmıyorum s3 de çok aşırı kasıyordu htc one hem s4 den kibar hemde pil ömrü inannılmaz fark atıyor s4 e :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
s4 çok ısınıyor bu telefonları kıyaslarken sony xperiya z yide unutmayın bnce

Spaceman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Oyun oynamak için alıyorsan kesinlikle iPhone 5'i almanı öneririm.
Oyun yapımcıların ilk tercihi her zaman iPhone oluyor. AppStore oyun konusunda Google Play'den önde.

lordarcual

Profesör
Reaksiyon puanı
6
2014'de HTC One'a güncelleme geleceğini sanmıyorum. Ama geledebilir biraz sıkıntılı ama. Samsung güncelleme konusunda iyi S 4 alırsan rahat 2 yıl gider. iPhone 5 alırsan Apple güncellemede kendini kanıtlamış bir firma 2 yıl çok çok rahat gider. Ama 32 GB lik almazsan üzülürsün diyeyim. Biraz geç yazdım görmedim önceden. Hepsinin kendisine göre +'ları -'leri var tabii ki. iPhone alırsan oyun oynarsın, her çıkan oyunu hatta, ama sorun olan ekran küçük :) Sana yeterli gelmeyebilir. Galaxy S 4'de her oyunu oynayabilirsin 2013 yılının sonuna kadar. Ama 2014 yılı için bir şey diyemem. HTC One'lada oynarsın hepsini 2014 yılı için yine bir şey diyemem. HTC One Beats'la çalışıyor müzik konusunda acayip derecede geride bırakıyor diyemeyiz Galaxy S 4'ü. Yani 100 üzerinden müzik konusunda değerlendirme yapacak olursak Galaxy S 4 80 alır HTC One 92 alır. Yani acayip değişiklilik olmaz. iPhone 5 müzik konusunda 85 alır. Hoparlörleri iyi. Ama alüminyum çiziği çok belli eder ve iPhone 5 çok çiziliyor bunu biraz araştırırsan görebilirsin. Yani göreceli bir kavram hangisi sana hitap ederse onu al. Galaxy S 4'ün kamerası dedikleri kadar kötü değil. Gece çekiminde berbatmış ben daha farkedemedim o berbatlığı. Dediğim gibi hangisi sana uyuyorsa al. Ben bu konuda bir yorum yapamayacağım bunu, şunu al diye. Yaptığım zaman taraflı bir yorum yapmış oluyorum çünkü. Herkes benle kapışmaya çalışıyor sonra :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ip5 alma, oyun vs. için artık andro çok gelişti, programcılarda artık ios kadar andro içinde yazılım yapıyor, ios un tek artı yönü stabillikti oda bitti, htc one ip5 le aynı stabillikte fakat daha hızlı, daha akıcı, fanlık yapmıyorum, durum bu, ama s4 için aynı şeyi söyliyemem, htc one ın şuan için rakibi yok sayılır, apple rakip bile değil artık, bırakın bu elma süper lafını, ios7 ye bir bakın bakalım, full android kopyası ve saçma sapan, hiçbir yenilik yok, ios güncelleme sunuyor ne haber derler birde, evet sunar ama bu güncellemeler anca süsleme yada hata giderme olur, kayda değer birşey sunamazlar, iso ilk ayfon modelindede aynıydı 5s tede aynı olacak, çünki sabit gelişmeyen gelişime kapalı sınırlı bir sistem, bu yüzdende ios tan çok şy beklemeyin, yapabilecekleri tek şey görsel olarak androlaşmak o kadar.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Sayın abim iPhone de tek cihaz üzerinde çalışıldığı için (telefon olarak) yazılım ve donanım daha uyum içinde o yüzden ne kadar az güçlü de olsa oyun performansı biraz daha iyi oluyo.

sinanakyuz

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bence sen i5 al piyasada ki telefonlarin hepsi aşağı yukarı aynı bi fark yok denecek kadar az ben ve milletin çoğu one aldı benim telde ve bazı arkadaşlarin telefonlarjnda şirkete bağlı olarak sorunlar çıktı fakat bunları kullanıcı hatası olarak gösterip. Hatalı telefonlari tekrarda müşteriye geri verildi ama apple da böyle bi problemin olacağını pek sanmıyorum ses demişler de one ile i5 ten aynı müziği açın fark hissedeceksiniz helal olsun ( eğer benim kulaklarimda bir sorun yoksa hissedersiniz) kamera one da düşük ışıklı ortamlarda iyi i5 hem güneş ışığında hemde gece oldukça iyi foto çekiyor memnun kalirsin yani. Benim sana tavsiyem i5 al pişman olmazsin he pişman olmak istiyorum diyorsan z one s4 ten bitanesjni tercih edebilirsin ;-)

EFG_07

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Direk olarak Htc one veya iphone 5 al demek pek doğru olmaz her iki telefonunda artı ve eksi yönleri var donanım olarak htc one önde ama iphone 5'te ios işletim sisteminden dolayı donanımı yeterli. Ancak benim fikrim eğer acil değil ise eylül gibi telefonlara bak derim çünkü yeni cihazlar gelecek, o zaman başka alternatiflerin de olur.

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
ya senın dediğini 300tl lik bi telefon bile çok rahat yapar müzik dinlemek için diyosun böyle birşeye ben böle cevap verrim 2.000tl lik telefonda müzik dinlenıyorda 100tl likte dinlenmıyormu

S

SDN Okuru

SDN Okuru
HTC One tabiki. Kamerası hariç her şeyi İphone la aynı fakat HTC ultra px sistemi ile birde beats audio ile büyük fark yarattı tabi kötü yanı arttırılamayan hafıza kartı ve değiştirilemeyen batarya sabit kasa bir telefon .