Htc one mi galaxy s4 mü ??

berk evliya

Asistan
Reaksiyon puanı
0
One çıktı biliyorsunuz bir an önce almak istiyorum ama kafamı kurcalıyan bir nokta var ki o da S 4 ... samsungun bu modelini beklemeliimiyim yoksa zaman kaybetmeden htc one ı alayımmı görüşleriniz nelerdir karşılaştırma yaptığınız zaman her 2 modelin hangi özellikleri ürünü alınabilir kılıyor ?

mdkbet

Profesör
Reaksiyon puanı
89
hele bi soluklan yeğenim, bu ne acele :)
S4 bir çıksın aradan biraz zaman geçsin ihtiyaçlarına uyan model zaten kendiliğinden ortaya çıkar.

KaGe LoRd

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Htc One Türkiye'de piyasaya çıkana kadar S4 duyurulmuş olur. Ama erken alma fırsatı yakalasan bile beklemeni tavsiye ederim.

oggnogg

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bence biraz bekle inceleme videoları, kullanıcı yorumları gelsin ona göre bi bak.

El Padrino

Dekan
Reaksiyon puanı
70
Elbette ki Galaxy S4 dicem ortalik kariscak :d

Ama kesinlikle S4 u bi gör.Sonradan pisman olmak istemezsin

mei

Profesör
Reaksiyon puanı
36
s4 ün tasarımı nasıl olacak bilemem ama htc one inanılmaz şık ve güzel

aagkn

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Galaxy S4'ü görmeden karar verme derim :)

Snipertr

Profesör
Reaksiyon puanı
6
S IV u bekleme kardesim S∞' u bekle. onun ozellikleri fevkaladeymis. oyle duydum. tasarimi da varya...

İrResistible-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bak sana birşey soyleyeyim teknolojiye yetısemessın s4 cıkar sonra 2 ay sonra lg yenı bı nexus tanıtır nexus tan sonra sony xperia HANGİ HARF BİLMEM onu tanıtır sonra htc altta kalmaz one 2 yı tanıtır bu boyle gider.

HTC ONE Bence dogru tercıh olacaktır nasıl bunu soyleyebılıyorsun dersen telefonun negatıve yonu hıc yok pozitive yonu cok fazla ben s4 cıkmadan sana bı negatıve yonunu soyleyım ama AMOLOED PENTEİLE DİZİLİMLİ ERKANI.

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Samsung eğer S2-S3'ün devamı olarak bir S4 çıkartmayıp, çok farklı bir devrim yaparsa bakarız, ama bu olmayacağına göre ben gözüm kapalı HTC One tercih ederim.
Bunu da şundan söylüyorum. Tercihi bu olan ben bile, sana bekleme S4'ü diyemem. Diyenin kafası güzeldir, ya da S4 al da sonradna pişman olma diyen de.
Bekle tabii ki.
Neticede bu iki cihaz, herkesin tercihlerine göre arada farklar oluşsa da Android dünyasının top modelleri, ikisi de harika telefonlar olacak. O nedenle bu meblalarda, bu seviyelerde bir alım yapacağın zaman, eğer benim gibi çok net önceden belirli kıstasların yoksa, elbette beklemen faydalı olacaktır.

Ben elimi sürmem S4'e.
- Pentile ekran
- Malzeme kalitesi
- Touchwiz

Bu sebepler yoksa senin için, ki sorduğuna göre yok, bekle. Zaten One'ın Türkiye'ye gelişi en erken 15 Mart olacak. 4 gün sonra da (yanlış hatırlamıyorsam) S4 duyurulacak.

O yüzden, napıyoruz? Kafayı bu konulara takmıyoruz, hayatımızın keyfini çıkartarak bekliyoruz. :D

saltooo

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bekle enazından görür kararını ona göre verirsin

berk evliya

Asistan
Reaksiyon puanı
0
hele bi soluklan yeğenim, bu ne acele :)
S4 bir çıksın aradan biraz zaman geçsin ihtiyaçlarına uyan model zaten kendiliğinden ortaya çıkar.
Maksat muhabbet olsun be yeğen :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Elbette ki Galaxy S4 dicem ortalik kariscak :d

Ama kesinlikle S4 u bi gör.Sonradan pisman olmak istemezsin

Haklısın beklemeliyim bencede

Sony nın akıllı telefonlarını begenmıyorum cogu yuksek modellerınde bıle menu gecıslerınde cıhaz kasılıyor htc one da ki snapdragon 600 xpreıa z ye kıyasla daha ustun performans saglar o bır kesın

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
Terbiyesizliğin lüzumu yok 5 yaşındaki çocuğa sorsan o da bilir o an için elde edemeyeceği şeyi istememeyi :)

goodtornado

Profesör
Reaksiyon puanı
4
S4 u bekle. Donanim + yazilim konusunda her iki marka da cok iyi. Ilk once donanima bak. Yazilim android yani resmi roma bagimli degilsin. acik kaynak isletim sistemi oldugu icin htc veya samsung telefonlarinda custom rom kurabilirsin. Ozellikle samsung ve htc fanlari rom konusunda daha hizli ve duyarli.Telefon arabirimlerine takilma. Onemli olan donanim. Cpu, gpu, ram, bellek kapasitesi artirilabilirligi,pil gibi donanim ve aksesuarlar. Mesela external bellek aliyorsan class 10 olsun. Hizli veri aktarimi yapamayan bir bellek alirsan sucu telefonda bulmamak ve veri kaybini minimize etmek acisindan marka bellekleri tercih et. Samsung s4 u beklemem diyorsan samsung gs3 lte ab ulkelerinde satisa cikti. Turkiye'ye de gelebilir. Nexus4 donanimi ile sgs3 lte yi karsilastirmak daha dogru olur.nexus4 google lisansli telefon oldugu icin yazilim guncellemelerini ilk alan android telefonlari olmasina ragmen ,samsung gs3 ve ileriki modellerin yazilimlari acik kaynak kodlu oldugu ve olacagi icin yazilim guncellemeleri konusunda sinirsiz bir kaynaga sahip olacagindan emin olabilirsin. Donanim konusunda kamera mercegi de onemli. Mercek motoru.auto focus ozellikleri. Lg p990 da 8mp samsung gs3 de 8mp, sgs3 un auto focus ozelligi logitech kameralarina ilham veren mercek motoruna sahip, lg p990 birak autofocusu yerlerde surunuyor. Karsilastirma yapmadim, sadece iki markanin donanim kalitesi ortada. Samsung donami ve yazilim+yazilim destegi ile olay budur dedirten bir firma. Htc ayni sekilde kaliteyi tutturmus bir firma. Gunumuzde samsung lg gibi ev ve mobil elektronigi ureticileri urunlerini ortak veya kendi markalarina ozgu iletisim teknolojileri ile donatiyorlar. Mesela dlna ortak iletisim standarti, all share samsung tv ve mobil aygitlarinin ortak iletisim ve medya paylasim standarti. Evde samsung tv varsa kalkip lg telefonu almak yerine samsung telefonu alman daha akillica olacaktir. Lg tv varsa lg telefonu. Simdilik soyleyebileceklerim bu kadar.

q0kh4y

Asistan
Reaksiyon puanı
10
Arkadaşım daha telefon piyasaya çıkmadı. Bir çıksın da ondan sonra böyle konuları açalım belli değilki ne özellikte olduğu tahmini şeyler var tamam ama gerçek değil.

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Maksat muhabbet olsun be yeğen :)

Haklısın beklemeliyim bencede

Sony nın akıllı telefonlarını begenmıyorum cogu yuksek modellerınde bıle menu gecıslerınde cıhaz kasılıyor htc one da ki snapdragon 600 xpreıa z ye kıyasla daha ustun performans saglar o bır kesın
Telefonda her sey performans degil bence tip cok onemli ki Z de bunlarin ikiside var