Htc one max mi lg g flex mi iphone 5s mi

boncuk2009

Asistan
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar şık ve oyun performansı iyi bir telefon istiyorum sizce hangisini tercih etmeliyim?? 720p ekranda snapdragon 800 ile g flex şimdiden teşekkürler (z ultra kullanıyodum ancak beğenmedim için babama verdim ):lol:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Oyun deyince iphone 5S tabiiki. Tabi oyundan anladığım GTA San andreas, Real Racing 3 ve infinity blade 3'tür benim. Diğer basit koşu oyunlarını filan hepsi iyi açar. Diğer seçenek şık ve dikkat çekici tasarımı ile G Flex diyebilirim. Ama günlük hayatta eğikliğinden dolayı sorun çıkartabilir. Tıpkı HTC One Max'in boyutundan dolayı çıkartabileceği gibi...

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Büyük ekran seviyorsan kamera işlemci stabilite güncelleme desteği ile
Lumia 1520 tavsiye edebilirim çok kısa bir zaman sonra türkiyede olacakmış
Bunun yanısıra Note 3 te olabilir.
Ama büyük ekran sevmiyorsan İphone 5s olabilir.
Sadece performans ve şık olsun dediğin için bu kadar yazabiliyorum :)

Laxeri

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şık dediğin zaman One Max öne çıkıyor. Lg G Flexin eğik yapısı ve BENCE lgnin ara yüzü nedeniyle en başta elerdim. Geriye kalan One max ve 5s ise büyük ekran sıkıntı değil ise One max sıkıntıysa 5s ama Z ultra kullanmış biri olduğuna göre One max senin için daha iyi bir seçenek gibi duruyo.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
One Max bence beş para etmez bir tel geçen senenin teknolojisini i5s den pahalıya satıyorlar bence g flex al...

Abdüsselam FCB

Doçent
Reaksiyon puanı
1
one max'ı baştan ele snap 600 var büyük ekran seversen lg g flex küçük seversen 5s ikiside iyi telefon yanlız g flex'in çözünürlüğü 720 p büyük ekranda biraz kötü görünebilir.LittleMonster'ın da dediği gibi wp sorun olmazsa lumia 1520 de iyi