iPhone 5s - Htc one m9- Lg g4 -

chorumlu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar iphone 5s htc one m9 yada lg g4 almak istiyorum sizce hangisini alayım yada farklı bir tercihiniz varmı

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
M9 aşırı ısınmakta ve arka kamera gün ışığının olmadığı ortamlarda yetersiz kalıyor. 5s hala kullanılabilir ancak o parayı haketmediği gerçeği var. Lg g4'ün işlemcisi s808 olmasına aldanmayın. S810 ısınma sorunları olduğundan performansı düşürüyor arada fark kalmıyor. Bu modeller arasında en doğru seçim lg g4 olucaktır ancak acelesi yoksa yeni yıl modellerini bekleyin veya bütçeniz varsa s6 edge plus, note 5 gibi modelleri inceleyin derim.

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Merhabalar;

Oncelikle sunu belirteyim bu dusundugunuz cihazlarin kendilerine gore iyi yonleri oldugu gibi kotu yonleri de var.

Lg g4: kamera ve ekrani iyi bir telefon almak istiyorsaniz kesinlikle g4'u tercih etmelisiniz. Bataryasi ne iyi ne kotu. İslemci performansi gundelik kullanimda oldukca basarili. Oyunlarda bugunku oyunlari sorunsuz oynatiyor. Ama ileriki zamanlarda cikacak yeni oyunlarda bazi aksakliklar olabilir.

Htc one m9: en iyi ozellikleri kanaatimce kasasinin metal malzemeden yapilmis olmasi ve arayuzunun az ram kullanmasi ve stabil.calismasi. Kamera olarak kotu bir kamera deneyimi oldugunu belirteyim. Batarya performansi ds pek ic acici degil.

İphone 5s: aslinda tasarim gorsel olarak ve saglamlik olarak begendigim bir model. Ozelliklede siyah rengi. Batarya performansi kotu. İos sisteminin stabilite avantaji var.

Simdi ozetle ben bu modeller icinden birini alcak olsam lg g4 alirdim.

1997Rasit

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
lg g4 kullandım bir süreliğine çok mükemmel bir telefon sd kart takılması çok güzel ve arka kapağın açılması kamerası eminim diğer ikisinden çok çok iyidir önerim lg g4
m9 un kamerasını beğenmedim
tasarım olarak sorarsan lg g4 son sırada

Tys23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,230
G4 tasarım olarak en sonda ama şarj ekran sd kart olayı güzel
m9 nasıl bi cihaz hiç bilmiyorum
5s ben kullanıyorum batarya hariç perfect