HTC ONE M9 mu Xperia Z3 mü?

enocenes

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Arkadşlar yurt dışında verizondan telefon alacağım.Xperia Z3 500,M9 600 dolar olarak satılıyor.Bazı özelliklerinden ve sony yi sevdiğimden dolayı aklım z3 e gidiyor.Ne düşünüyorsunuz?Sizce hangisi?

Kestane

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Su durumda z3. Ama biraz daha bekleyebilirsen bekle bence g4 ve ya z4 ü.

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
54 dereceyi görmüş. 1 saatlik asphalt 8 vs oynayan inceleme testi varmı? ısısına bakalım.
Arkadaşım almış hemen avea dan o vesileyle inceleme fırsatı buldum. Yaklaşık 25 dakika modern combat oynadım. Cihazım arkasında 10 dakika sonra ısıyı hissettim. Ancak abartılacak birşey değil. Normalden birazcık fazla diyelim (benim M8 e kıyasla). Kesinlikle el yakacak türden bir şey değil. Ayrıca ısındıktan sonrada oynamaya devam ettim hiçbir performans kaybı veya lag yaşamadım. Kasasından dolayı cihaz çabuk dağıtıyor ısıyı o konuda şanslı. Ayrıcı merak edenler için Antutu testi yaptım son güncel yazılım ile 55K yı görüyor cihaz.

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
İlla Sony alıcam diyorsan biraz daha bekle Z4'ü alman daha mantıklı. HTC o parayı haketmiyo bence M9 pek çok kişi bu konuda hem fikir. Snapdragon 810'da pek matah bir şey değil seni cezbetmesin en büyük sorunu ISI problemi olucak anlaşılan.

Kestane

Profesör
Reaksiyon puanı
6
M9 ısınma sorunu halledildi arkadaar. Final sürüm yayınladı Htc. Serinin diğer telefonlarına göre durumu ne bilmiyorum ama 55 derece falan kalmadı artık.

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
m9 bende hayal kırıklığı yarattı. tasarımı filan çok güzel lakin sony cihaz olarak daha sağlam geliyor.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Aradaki fiyat farkı çok az olduğundan ben m9 diyorum, eger arada 250 vs dolar gibi bir fark olsaydi z3 alabilirdin ama su durumda m9

Elusive

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
260
Aradaki fiyat farkı çok az olduğundan ben m9 diyorum, eger arada 250 vs dolar gibi bir fark olsaydi z3 alabilirdin ama su durumda m9
Çok mu az? Z3 1800 e bulunuyor M9 en düşük 2600 aradaki farka fıstık gibi lumia alınır.

le_vlo

Asistan
Reaksiyon puanı
0
M9 alman daha mantıklı. Yakında Z4 tanıtılacak zamanın varsa bekle yok bekleyemem dersen M9 alman daha mantıklı.

hsn_yurdakul

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
ilk amiral gemisi olan htc m7 yi ilk çıktığında koşa koşa almıştım.Çok inceledim araştırdım ısınıyor kasıyor falan dediler ama o zamana kadar kullandığım en iyi telefondu.Evet ısınmaları vardı ama her güncelleme geldiğinde daha az ısınıyordu.Ve gerçekten android ile çok iyi uyumlu bir telefon.M8 modelini de abim kullanıyor ben onda da bu zamana kadar bir sıkıntı çektiğini görmedim.Htc m9 da bunlara nazaran çok daha iyi olacaktır.Ben ay sonunda m9 almayı düşünüyorum.Eğer dediğin gibi z3le m9 arasında kaldıysan kesinlikle m9 u seçmelisin.

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Sıcaklık problemi güncelleme ile halledildi deniyor one m9'da. Bence iki telefon arasındaki en önemli kıyas konusu kameraları. Çoğu kişi hTC'nin kamerasının lensi Toshiba sensörlü olduğu için çöp gibi çekiyor diyor.

Benim tavsiyem M9 ile çekilmiş fotoğraflara bakarak tercihini yap.

Ama ben şu şekilde tercihimi one m9'dan yapardım nedeni en güncel hTC cihazı olması antutu rekortmenlerinden biri olması ve Sense 7.

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
Sıcaklık problemi güncelleme ile halledildi deniyor one m9'da. Bence iki telefon arasındaki en önemli kıyas konusu kameraları. Çoğu kişi hTC'nin kamerasının lensi Toshiba sensörlü olduğu için çöp gibi çekiyor diyor.

Benim tavsiyem M9 ile çekilmiş fotoğraflara bakarak tercihini yap.

Ama ben şu şekilde tercihimi one m9'dan yapardım nedeni en güncel hTC cihazı olması antutu rekortmenlerinden biri olması ve Sense 7.
Söylediklerin doğru ama Antutu rekortmeni fikrine katılmıyorum.

alig_6

Doçent
Reaksiyon puanı
27
Z4'ü bekle! Z3'ün verizon modeli çok kötü çünkü.

Phalearos

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Bence herturlu m9 tek bisey var oda kamera toshiba oldugundan sensoru acaba dedirtiyor

enocenes

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Arkadaşlar bildirimleri geç aldım yorumlar için teşekkürler.Xperia Z4 bekleyecek vaktim yok 10 gün içinde alacağım İnşallah M9 sadece ısındığı için kararsızım.Onun dışında Z3 ü de eledim arkadaşın dediği gibi verizon modeli normaline göre kötü.Şuan Nexus 6,M9 ve OnePlus arasında kaldım.NedenOnePlus diye sorarsanız cihazın hem parası düşük(350 dolar) hemde performasn olarak diğer iki 600 dolarlık cihazdan eksiği yok.Nexus'u google,güncelleme ve büyük ekran için istiyorum.Ne düşünüyorsunuz arkadaşlar?