M9 özellik olarak daha iyi değil mi?SD 810 beni çok kendisine çekiyorSu durumda z3. Ama biraz daha bekleyebilirsen bekle bence g4 ve ya z4 ü.
M9 özellik olarak daha iyi değil mi?SD 810 beni çok kendisine çekiyor![]()
Yok ya pişirmiyor incelemelerde en fazla 37Çekerde 55 derecede pişirir.
Yok ya pişirmiyor incelemelerde en fazla 37
Arkadaşım almış hemen avea dan o vesileyle inceleme fırsatı buldum. Yaklaşık 25 dakika modern combat oynadım. Cihazım arkasında 10 dakika sonra ısıyı hissettim. Ancak abartılacak birşey değil. Normalden birazcık fazla diyelim (benim M8 e kıyasla). Kesinlikle el yakacak türden bir şey değil. Ayrıca ısındıktan sonrada oynamaya devam ettim hiçbir performans kaybı veya lag yaşamadım. Kasasından dolayı cihaz çabuk dağıtıyor ısıyı o konuda şanslı. Ayrıcı merak edenler için Antutu testi yaptım son güncel yazılım ile 55K yı görüyor cihaz.54 dereceyi görmüş. 1 saatlik asphalt 8 vs oynayan inceleme testi varmı? ısısına bakalım.
Çok mu az? Z3 1800 e bulunuyor M9 en düşük 2600 aradaki farka fıstık gibi lumia alınır.Aradaki fiyat farkı çok az olduğundan ben m9 diyorum, eger arada 250 vs dolar gibi bir fark olsaydi z3 alabilirdin ama su durumda m9
Yurtdışından alacagim demis arkadas fiyatları da yazmisÇok mu az? Z3 1800 e bulunuyor M9 en düşük 2600 aradaki farka fıstık gibi lumia alınır.
Hee doğru ya pardon :mrgreen:Yurtdışından alacagim demis arkadas fiyatları da yazmis
Söylediklerin doğru ama Antutu rekortmeni fikrine katılmıyorum.Sıcaklık problemi güncelleme ile halledildi deniyor one m9'da. Bence iki telefon arasındaki en önemli kıyas konusu kameraları. Çoğu kişi hTC'nin kamerasının lensi Toshiba sensörlü olduğu için çöp gibi çekiyor diyor.
Benim tavsiyem M9 ile çekilmiş fotoğraflara bakarak tercihini yap.
Ama ben şu şekilde tercihimi one m9'dan yapardım nedeni en güncel hTC cihazı olması antutu rekortmenlerinden biri olması ve Sense 7.