Htc One M9-M8 ve Desire 820

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan FthPls
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

FthPls

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar dun yukardaki komsuyla baya bi telefon muhabbeti yapti ve cok mantikli konustu.Bundan once note 4 ve m9 arasinda kalmistim.Simdi note 4u eledim.Onun yerine basliktaki cihazlar arasinda kaldim.Dediki m9a o kadar para verilmez al desire 820 kullan dedi cihazi verdi elime kullandim baya parmakladim falan baya iyiydi sonra m7yi verdi onu kurcaladim inceledim baya o bile yağ gibiydi hic bi oyunda kasma oldugunu gormedim.Bana dedi eger one alcam diyosan al m8 cunku m9 o kadar para etmez m8le Ayni nerdeyse zaten dedi.Anliycaniz baya bi aklim karisti.Sizce nabiyim bana biseyler onerirmisiniz bide 2500-2600 lira butcem var...

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Htc alacaksan one e8 yada desire eye tavsiye ederim ayrıca madem bütçen var g4ü de bekleyebilirsin.

FthPls

Asistan
Reaksiyon puanı
0
G4 ne zaman tanıtılcak

TheFame

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Z4 ü bekle derim :dirol:

FthPls

Asistan
Reaksiyon puanı
0
sony allaha emanet :D Sony kullanmam ben.

Nisanda alcam bende 20sinde falan işte.Beklerim bi onuda o zaman Bide m9 ay sonu geliyomuş aveaya orda bi incelerim onuda

FthPls

Asistan
Reaksiyon puanı
0
M7 omru bitcek 1.5 sene sonra neden onu alayim ki.almisken en iyisini aliyim

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
M9 yerine Galaxy s6 tavsiye ederim tabi daha incelemeler çıkmadı ama, one m8 in fiyati çok düşerse onu da alabilirsin fazla para vermeye gerek yok

FthPls

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Aynen de samsung guncellemelerde sikintiliymis ayrica 3000 veremem

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bence m7 oyun haricinde sıkıntı yaratmaz oyun icin telefon alınmaz zaten her yıl 2 3 tane telefon cıkartıyorlar okadar para vermek saçma geliyor

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Fiyatı nedir türkiyeye gelcek mi bilmem ama flex 2 de öneririm :)

Kestane

Profesör
Reaksiyon puanı
6
HTC m8 yerine e8 düşünebilirsin. Bütçen var diye hepsini kullanmak zorunda değilsin sonuçta. G4 bekle diyenler var da g4 ün özellikleri, tipi vs belli değil neye göre beklesin adam. M9 bence o kadar etmez yani m8 den pek farkı yok zaten.Samsung s6 s6 edge falan güzel telefonlar ama ben Samsung a güvenmiyorum yine de. İlk etapta onları düşünme. Desire seririsinde desire eye hariç ben beğenmiyorum. Desire eye da düşünebilirsin.

FthPls

Asistan
Reaksiyon puanı
0
m8 iyi gibi belki onu alırım ama m9 1 sene fazladan güncelleme alcak m8e göre fakat bunu paradan cıkarcak nabıyım kararsızım

CorvoAttano

Profesör
Reaksiyon puanı
61
m8 iyi gibi belki onu alırım ama m9 1 sene fazladan güncelleme alcak m8e göre fakat bunu paradan cıkarcak nabıyım kararsızım
O senin dediğin tüm markalar için geçerli ve sonu yok teknolojiyi yakalayamazsın sadece ayak uydurabilirsin.

TheFame

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Bu zaten belirli bi döngü içerisinde gerçekleşen bir durum firmalar pazarlama stratejileri gereği yeni cihazlarına güncelleme konusunda öncelik veriyorlar dolayısıyla güncellemeyi önemsiyorsanız en güncel olanı tercih etmekte fayda var

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
M8 ile M9 arasında bir fark yok diyenler gidip kumda oynayabilirler. Snap801 ile Snap810 arasında dağlar kadar fark var.. Sadece tipine bakarak "aa bu onun aynısı" diyecekseniz zaten ne işiniz var telefon özellikleriyle ki, Motorala Razr'dan daha güzel bir telefon üretilmedi daha.
Evet ben de yeni telefonun "yeniliklerine" ayılıp bayılmadım, ama M8'le bir tutmanın da bir anlamı yok, bunu da M8 kullanıcısı olarak söylüyorum.

Daha ekonomik bir tercih yapılacaksa, M8 alırım M9'la aynı diye kendini kandırmak yerine Desire EYE en mantıklı çözüm olacaktır.

FthPls

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Desire eye pek hosuma gitmedi ama yorumun ve onerin icin saol.m9 almayi dusunuyorum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
o büttçeyle m9u sakın kaçırma 3yıl seni görürür. one m7 sondemlerini yaşıyor 3 yıllık telefon yağ gibi. htc alıcaksan one serisi dışında bakma sakın

Kestane

Profesör
Reaksiyon puanı
6
M8 ile M9 arasında bir fark yok diyenler gidip kumda oynayabilirler. Snap801 ile Snap810 arasında dağlar kadar fark var.. Sadece tipine bakarak "aa bu onun aynısı" diyecekseniz zaten ne işiniz var telefon özellikleriyle ki, Motorala Razr'dan daha güzel bir telefon üretilmedi daha.
Evet ben de yeni telefonun "yeniliklerine" ayılıp bayılmadım, ama M8'le bir tutmanın da bir anlamı yok, bunu da M8 kullanıcısı olarak söylüyorum.

Daha ekonomik bir tercih yapılacaksa, M8 alırım M9'la aynı diye kendini kandırmak yerine Desire EYE en mantıklı çözüm olacaktır.
m8 le m9 arasında fark yok demek yanlış olur tabi ama m9 ile m8 arasında oluşacak olan fiyat farkına kıyasla o fark bence yetersiz kalıyor. plus modeli gelecek deniuor o değer belki.

FthPls

Asistan
Reaksiyon puanı
0
m8 le m9 arasında fark yok demek yanlış olur tabi ama m9 ile m8 arasında oluşacak olan fiyat farkına kıyasla o fark bence yetersiz kalıyor. plus modeli gelecek deniuor o değer belki.

Plus mediatek CPU ile gelirse m9 alirim ama sd810 ile gelirse direk plus alirim.soyle bisey var ama plusda parmak izi sensoru o kadar kotu durursa ekranda almam

Kestane

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Plus mediatek CPU ile gelirse m9 alirim ama sd810 ile gelirse direk plus alirim.soyle bisey var ama plusda parmak izi sensoru o kadar kotu durursa ekranda almam
yani samsunga benzer bir tuş önce olacak. Bilmem bence o kadar göze batmaz.