One M8 - Desire Eye - Note 4 - Xperia Z3 ve Z2?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Byceo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Byceo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba forumda yeniyim konuyu nereye açacağımı tam olarak bilmediğimden buraya açtım bir hatam varsa özür dilerim
Ben bu hafta içerisinde hayırlısıyla bir
akıllı telefon alıcam yalnız ne alsam tam olarak karar veremedim bütçe sıkıntı yok allaha şükür fakat ben yinede çok pahalı telefon alma tarftarı değilim bu yüzden s6 htc one m9 iphone 6 gibi modelleri düşünmüyorum düşündüğüm modeller htc one m8,desire eye samsung galaxy note4(ekran konusunda karasızım) sony xperia z3 veya z2... sizlerin önereceği modellerde varsa lütfen gerekçesiyle söyleyin
T
elefonda yaptıklarm:
Oyun oynarım çok olmasada münkünse üst düzey oyunlarda kasma olmasın
kamera takıntım pek yok ama kötüde çekmesin
mümkünse arayüzü seri olsun şişmeler felan olmasın uzun süredede götürsün
güncelleme sorunu olmasın
son olarak premium havası olsun plastik telefon olmasın değil ama kaliteli olsun htc desire eye gibi

kiminnesi

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Kendim Desire Eye kullanicisiyim bi cok kararsizliktan fikir degisikliginden sonra karar verdim ve aldim. Iyiki almisim diyorum m8, e8, z3 compact listemdeydi daha sonra bu telefona gözüm carpti. Fiyat acisindan da makul seviyede. 13 megapiksellik ön kamerasi kusursuz böyle bir kalite yok. Arka kamerasi tatmin edici. Gündüz z3 kadar iyi cekebiliyor diyebilirim ama gece cekimi zayif kalabiliyor. Performans acisindansa telefon kesinlikle stabil ve şişme donma gibi sorunlari yok. Suya toza dayanikli Ipx7 sertifikasi var. Hoparloru ve kulaklik girisi daha önce hic bi telefonda görmedigin kadar kuvvetlidir emin olabilirsin. Tek eksisi var oda bataryasi diyebilirim ama 1 günü rahat cikariyor. Tasarimi cok hoş ve kaliteli. Kırmızı beyaz olan modelini siddetle öneririm.

Kestane

Profesör
Reaksiyon puanı
6

Xperia z3 ya da desire eye düsünebilirsin. İkisi de rahatca oyun oynatır sana. Kamera konusunda gece cekiminde ve arka kamerafa haliyle sony ama on kamera desire eye daha iyi. Batarya konusunda z3 daha onde. Fiyat konusunda guncel fiyatlarini bilmiyorum ama birbirlerine pek uzak degiller hani. Bence bu kadar telefon arasindan z3 olabilir. Oyun oynayacam falan diyorsun pil lazim sana. Gerci pili uzun gidiyor da saatlerce de dolmasini bekliyosun. Bu tur seyleri goz ardi etme. Daha ucuz diye z2 dusunme ayrica bence, z2 garip bi telefon hep farkli farkli yerlerden magdur ediyor kullanicisini. Z3 daha iyi.

RamazaN16

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende senin gibi kararsız kaldım.Telefonları bayağı araştırdım ve Sony Xperia Z3 te karar kıldım.Hayırlısıyla bu ay içinde alıcağım.

yasinayaz23

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Benim dayimda xperia z3 var 9 saat ekran suresi veriyo 1 gunde bitirmek cok zor :D

Theozer1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Xperia z3 ya da desire eye düsünebilirsin. İkisi de rahatca oyun oynatır sana. Kamera konusunda gece cekiminde ve arka kamerafa haliyle sony ama on kamera desire eye daha iyi. Batarya konusunda z3 daha onde. Fiyat konusunda guncel fiyatlarini bilmiyorum ama birbirlerine pek uzak degiller hani. Bence bu kadar telefon arasindan z3 olabilir. Oyun oynayacam falan diyorsun pil lazim sana. Gerci pili uzun gidiyor da saatlerce de dolmasini bekliyosun. Bu tur seyleri goz ardi etme. Daha ucuz diye z2 dusunme ayrica bence, z2 garip bi telefon hep farkli farkli yerlerden magdur ediyor kullanicisini. Z3 daha iyi.
Hocam desire eye mi e9+mı eye mi

Kestane

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Hocam desire eye mi e9+mı eye mi
"One E9 Plus'ın ise yine 5.5 inç büyüklüğünde fakat 2K, yani QHD ekran ile gelmesi bekleniyor. One E9 Plus modelinde de aynı işlemciyi, yani 2.2GHz hızındaki MediaTek MT6795M'i tercih edeceği söylenen HTC, bellek konusunda ise 3GB RAM'e yer verecek. Arka kamerada 20MP'ye yükseltilmiş olacak One E9 Plus, ön kamerada yine 4UP ile devam edecek. Azıcık yükseltilmiş 2840mAh batarya ile günü tamamlamak isteyen Plus modeli, yine arttırılabilir olacak şekilde bu sefer 32GB depolama kapasitesine sahip olacak." diye okudum şimdi. Şayet cidden 2k ekran olursa ben bulaşma derim e9 plus a. Şarj konusu sıkıntı yaratır ( 1 gün götürür ama sık kullanımda değil ). desire eye hala alınabilecek bi cihaz. Ancak dersen ki ben bir tık üstünde olayım e9 alabilirsin ki ben gerek duymuyorum açıkçası. mediatek işlemciler nedir ne değildir bilmem ama desire eye snapdragon 801 kullanıyor. Oldukça performanslı. Hatta ben olsam direk e8 alırdım. o da 801 kullanıyor. Tek farkları ön kameraları ve arada 400 liraya yakın fiyat farkı var ki üstün e8 de boomsound hoparlörler var seni pişman etmez yani. Tam olarak neler beklediğini, fiyat aralığını falan yaz daraltalım seçenekleri.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Xperia z3 alabilirsin en son hepsiburada da 1799 du sanırım, aradığın özellikleri karşılar

kiminnesi

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Kestane dedi ki:
[quote name="Theozer1" post=3609173]Hocam desire eye mi e9+mı eye mi

"One E9 Plus'ın ise yine 5.5 inç büyüklüğünde fakat 2K, yani QHD ekran ile gelmesi bekleniyor. One E9 Plus modelinde de aynı işlemciyi, yani 2.2GHz hızındaki MediaTek MT6795M'i tercih edeceği söylenen HTC, bellek konusunda ise 3GB RAM'e yer verecek. Arka kamerada 20MP'ye yükseltilmiş olacak One E9 Plus, ön kamerada yine 4UP ile devam edecek. Azıcık yükseltilmiş 2840mAh batarya ile günü tamamlamak isteyen Plus modeli, yine arttırılabilir olacak şekilde bu sefer 32GB depolama kapasitesine sahip olacak." diye okudum şimdi. Şayet cidden 2k ekran olursa ben bulaşma derim e9 plus a. Şarj konusu sıkıntı yaratır ( 1 gün götürür ama sık kullanımda değil ). desire eye hala alınabilecek bi cihaz. Ancak dersen ki ben bir tık üstünde olayım e9 alabilirsin ki ben gerek duymuyorum açıkçası. mediatek işlemciler nedir ne değildir bilmem ama desire eye snapdragon 801 kullanıyor. Oldukça performanslı. Hatta ben olsam direk e8 alırdım. o da 801 kullanıyor. Tek farkları ön kameraları ve arada 400 liraya yakın fiyat farkı var ki üstün e8 de boomsound hoparlörler var seni pişman etmez yani. Tam olarak neler beklediğini, fiyat aralığını falan yaz daraltalım seçenekleri.[/quote]

Düzeltme; Desire Eye'da BoomSound hoparlörler mevcut.

Kestane

Profesör
Reaksiyon puanı
6
"One E9 Plus'ın ise yine 5.5 inç büyüklüğünde fakat 2K, yani QHD ekran ile gelmesi bekleniyor. One E9 Plus modelinde de aynı işlemciyi, yani 2.2GHz hızındaki MediaTek MT6795M'i tercih edeceği söylenen HTC, bellek konusunda ise 3GB RAM'e yer verecek. Arka kamerada 20MP'ye yükseltilmiş olacak One E9 Plus, ön kamerada yine 4UP ile devam edecek. Azıcık yükseltilmiş 2840mAh batarya ile günü tamamlamak isteyen Plus modeli, yine arttırılabilir olacak şekilde bu sefer 32GB depolama kapasitesine sahip olacak." diye okudum şimdi. Şayet cidden 2k ekran olursa ben bulaşma derim e9 plus a. Şarj konusu sıkıntı yaratır ( 1 gün götürür ama sık kullanımda değil ). desire eye hala alınabilecek bi cihaz. Ancak dersen ki ben bir tık üstünde olayım e9 alabilirsin ki ben gerek duymuyorum açıkçası. mediatek işlemciler nedir ne değildir bilmem ama desire eye snapdragon 801 kullanıyor. Oldukça performanslı. Hatta ben olsam direk e8 alırdım. o da 801 kullanıyor. Tek farkları ön kameraları ve arada 400 liraya yakın fiyat farkı var ki üstün e8 de boomsound hoparlörler var seni pişman etmez yani. Tam olarak neler beklediğini, fiyat aralığını falan yaz daraltalım seçenekleri.

Düzeltme; Desire Eye'da BoomSound hoparlörler mevcut.[/QUOTE]

E harikaymış o zaman :D