Arkadaşlar hepsiburada resmi garantili mi satıyor? Orada 2799,Vatan'da 2699.
Teşekkürler bilgi için.Evet resmi garantilidir alt kısmında yazıyor Birghstar ve Kvk ithal etmiştir diye bu firmalar htc nin Türkiyedeki resmi yetkili bayileri normalde hepsiburada.com daha ucuz olur diğer firmalardan ama bu fiyat yüksek biraz hepsiburadanın da anlasmalı oldugu magazalar oluyor sanırım Htc M9 u daha ucuza bulamamıslar![]()
Aynen fiyat yüksek biraz beklemek lazımTeşekkürler bilgi için.Vatan bilgisayarda 100 tl fark ediyor.
Arkadaşıma kalmış artık. Ben almıyorum.Aynen fiyat yüksek biraz beklemek lazım![]()
m8 ile m9 arasında işlemci ve kamera farkından başka önemli farklılıklar yok m9 un işlemcisi biraz daha iyi olsa da m8 deki işlemci m9 un gerisinde kalmaz kamera konusunda ise htc nin m9 da kullandığı kamera hoşuma pek gitmedi 20.7 mp in hakkını vermiyor benim görüşüm m8 i m9 a yükseltmene gerek yokBeyler ben şuan m8 kullanıyorum hani m8 i ve m9 kullanan birisi varsa hani elinde m8 olupta m9 a yükseltmek mantıklı olurmu hani değermi o para için arasında çok büyük fark varmı yani kısacası özetlerseniz sevinirim.
m8 ile m9 arasında işlemci ve kamera farkından başka önemli farklılıklar yok m9 un işlemcisi biraz daha iyi olsa da m8 deki işlemci m9 un gerisinde kalmaz kamera konusunda ise htc nin m9 da kullandığı kamera hoşuma pek gitmedi 20.7 mp in hakkını vermiyor benim görüşüm m8 i m9 a yükseltmene gerek yok
z3 te sony nin daha gelişmiş bir kamera lensi var m9 da ise toshibanın lensi var sony z3 te kullandığı m9 daki lense göre çok daha iyi fotoğraflar çekiyor ayrıca m9 da karanlıkortamlarda fotoğrafta dağılmalar oluyor sdn bununla ilgili bir test yayınlamıştı birkaç gün önce bakmadıysan bakmanı tavsiye ederimAnladım hocam sağ olun peki bu kamera konusunda z3 gibimi yani adamalr direk her telefona 20.7 mp koyuyor s5 16 mp olsada hep üstünde oluyor.
z3 te sony nin daha gelişmiş bir kamera lensi var m9 da ise toshibanın lensi var sony z3 te kullandığı m9 daki lense göre çok daha iyi fotoğraflar çekiyor ayrıca m9 da karanlıkortamlarda fotoğrafta dağılmalar oluyor sdn bununla ilgili bir test yayınlamıştı birkaç gün önce bakmadıysan bakmanı tavsiye ederim
aynen gerek yok m8 zaten m9 un alacağı güncellemelerin hepsini alabilecek bir kapasitede olan telefon boşuna 2800 tl harcamaAnladım hocam kısacası m9 a yükseltmeye gerek yok.
Dünyanın en kötü ve en Pahalı telefonu. Kesinlikle rakipleriyle yarışamaz. Tasarımı facia kumanda gibi arayüzü berbat. Bu parayı buna nâsı veriyorlar anlamıyorum. Böyle giderse HTC batar
Yılın beklenen yorumu geldi artık htc yi bırakıyorum. :thumbup:
Seni de apple a alalım
edit : sizleri bu kadar beklettiğim için ayrıca bi özür dilerim![]()
Tamam artık HTC kullanmıyorum. M8 imi balkondan atıyorum şimdi..Dünyanın en kötü ve en Pahalı telefonu. Kesinlikle rakipleriyle yarışamaz. Tasarımı facia kumanda gibi arayüzü berbat. Bu parayı buna nâsı veriyorlar anlamıyorum. Böyle giderse HTC batar
teşekkür ederimapple laf atamam ama telefonumun şarjı yarım gün sonra elimde kalması hoşuma gitmez.
Tamam artık HTC kullanmıyorum. M8 imi balkondan atıyorum şimdi..
Valla 6 plus kullanıyorum en kötü hiç elimden düşmesin 16-17 saatnormal kullanımda iki gün
8-9 saat ekran süresi alıyorum isteyene de belgelerim
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Bencede atmalısınyerine z3+ almalısın
![]()
plusa lafım yok note gibi birşey onu biliyorum zaten ama iphone dediğin küçük bir şey olur onun ne kadar pil ömrü
Valla 6 plus kullanıyorum en kötü hiç elimden düşmesin 16-17 saatnormal kullanımda iki gün
8-9 saat ekran süresi alıyorum isteyene de belgelerim
- - - Mesaj Güncellendi - - -
YALNİZ iphone lerdeki kullanim suresi ekran suresi degil muzik v.b seylerde kullanim suresine katiliyor.
Marka algısından öte birşey değil.nesi var bu iPhoneun yıllardır anlamış değilim:hammer: