Uakbacakcom
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
Öncelikle arkadaşlar telefonum lumia 925 . artık değiştirmek istiyorum telefonumu İos ve Windows tan yeterince sıkıldı özgür bir işletim sistemi istiyorum . bu yüzden Bu sefer Android istiyorum.. Öncellikle telefonumun beni uzun süre götürmesini bekliyorum . çünkü windowsta hayal kırıklığına uğradım . sık telefon değiştiren biri değilimdir geçen seneye kadar ıphone 3gs kullanıyordum . Htc One M8 sizce uzun süre kullanım için alınabilecek idaeal bir telefonmu? (max. 4 yıl)
Samsungu en başından eledim malzeme kalitesi ve fiyatlarının düşmesi durumunda . Aklıma takılan soru şunlar eğer htc alırsam çift kameram olucak fotoğraflarım daha kaliteli başarılı olucak 3d çekim yapabilicem ve çift flaş var. Xperia Z2ise su geçirmez 20 mp kamera var ama ben sonynin güncelleme desteğine duyduğum kadarıyla güvenmiyorum . Başta ios tan sıkıldım dedim ama ıphone 5steki parmak izi okuyucusu ilgimi çekti . çok uzattım neyse sorularım şunlar
1-Htc One M8 alınabilecek Bir Telefonmu?
2-Sanal Tuş olması ve Sanal tuş olan yerlerin video/oyun oynarken o bölgenin siyah olması ve sanal tuş alınmama için bir sebep olabilirmi?
3-Parmak izi okuyucusu gerekli bir özelikmi?
4-Selfie için en iyi telefon hangisidir?
5- diğer telefon önerilerinizi bekliyorum?
6-Htc One M8 su geçirmezmi?
Samsungu en başından eledim malzeme kalitesi ve fiyatlarının düşmesi durumunda . Aklıma takılan soru şunlar eğer htc alırsam çift kameram olucak fotoğraflarım daha kaliteli başarılı olucak 3d çekim yapabilicem ve çift flaş var. Xperia Z2ise su geçirmez 20 mp kamera var ama ben sonynin güncelleme desteğine duyduğum kadarıyla güvenmiyorum . Başta ios tan sıkıldım dedim ama ıphone 5steki parmak izi okuyucusu ilgimi çekti . çok uzattım neyse sorularım şunlar
1-Htc One M8 alınabilecek Bir Telefonmu?
2-Sanal Tuş olması ve Sanal tuş olan yerlerin video/oyun oynarken o bölgenin siyah olması ve sanal tuş alınmama için bir sebep olabilirmi?
3-Parmak izi okuyucusu gerekli bir özelikmi?
4-Selfie için en iyi telefon hangisidir?
5- diğer telefon önerilerinizi bekliyorum?
6-Htc One M8 su geçirmezmi?