Htc One M8 alınmalımı (telefon önerisi)

Hangi Telefon Benim İçin Daha iyi olur ?

• Kullanılan toplam oy
    26
  • Anket kapatılmış .

Uakbacakcom

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle arkadaşlar telefonum lumia 925 . artık değiştirmek istiyorum telefonumu İos ve Windows tan yeterince sıkıldı özgür bir işletim sistemi istiyorum . bu yüzden Bu sefer Android istiyorum.. Öncellikle telefonumun beni uzun süre götürmesini bekliyorum . çünkü windowsta hayal kırıklığına uğradım . sık telefon değiştiren biri değilimdir geçen seneye kadar ıphone 3gs kullanıyordum . Htc One M8 sizce uzun süre kullanım için alınabilecek idaeal bir telefonmu? (max. 4 yıl)
Samsungu en başından eledim malzeme kalitesi ve fiyatlarının düşmesi durumunda . Aklıma takılan soru şunlar eğer htc alırsam çift kameram olucak fotoğraflarım daha kaliteli başarılı olucak 3d çekim yapabilicem ve çift flaş var. Xperia Z2ise su geçirmez 20 mp kamera var ama ben sonynin güncelleme desteğine duyduğum kadarıyla güvenmiyorum . Başta ios tan sıkıldım dedim ama ıphone 5steki parmak izi okuyucusu ilgimi çekti . çok uzattım neyse sorularım şunlar

1-Htc One M8 alınabilecek Bir Telefonmu?
2-Sanal Tuş olması ve Sanal tuş olan yerlerin video/oyun oynarken o bölgenin siyah olması ve sanal tuş alınmama için bir sebep olabilirmi?
3-Parmak izi okuyucusu gerekli bir özelikmi?
4-Selfie için en iyi telefon hangisidir?
5- diğer telefon önerilerinizi bekliyorum?
6-Htc One M8 su geçirmezmi?

bmw m3

Asistan
Reaksiyon puanı
0
selfie için telefonmu alıyosun nasıl bir sorudur öyle bende android var tablette andorid sıktı artık bende lumia almayı düşünüyorum seni en çok idare edebilcekte lumia saten güncelleme desteğinden nexus dışındaki hiçbir android tel 3aydan once guncelleme alamaz parmak izide gereksiz maliyeti arttırır bi süre sonra hantallaşır sanal tuş olayınada fazla takılma siyah diye gorunmuyor değil telefon kendi optimize ediyor onun için sebep olmaz su geçirip geçirmediğini bilmiyorum ben olsam değiştirmem bir süre sonra yine rutin işleri yapacagın için fark etmeyecektir ben olsam gereksiz para vermem mis gibi kullanırım oyun için alıyosanda tablet al

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
ben sonynin güncelleme desteğine duyduğum kadarıyla güvenmiyorum
Araştırırsan androidde en çok güncelleme alan serilerden birinin sonynin z serisi olduğunu görebilirsin z yaklaşık 18 küsür güncelleme aldı z1 desen 11 adet yani güncellemeyi geç versede sık ve geliştirerek veriyor

Uakbacakcom

Asistan
Reaksiyon puanı
0
selfie için telefonmu alıyosun nasıl bir sorudur öyle bende android var tablette andorid sıktı artık bende lumia almayı düşünüyorum seni en çok idare edebilcekte lumia saten güncelleme desteğinden nexus dışındaki hiçbir android tel 3aydan once guncelleme alamaz parmak izide gereksiz maliyeti arttırır bi süre sonra hantallaşır sanal tuş olayınada fazla takılma siyah diye gorunmuyor değil telefon kendi optimize ediyor onun için sebep olmaz su geçirip geçirmediğini bilmiyorum ben olsam değiştirmem bir süre sonra yine rutin işleri yapacagın için fark etmeyecektir ben olsam gereksiz para vermem mis gibi kullanırım oyun için alıyosanda tablet al

Öncelikle Soruyu salakça sormuşum :D daha doğrusu anlatamamışım , Benim için selfie yani ön kamera ile fotoğraf önemli instagram snapchat vine ve twitteri aktif olarak kullanıyorum , Lumia iyi hoşta bi süreden sonra çok sıkıyor , Benim için en iyi özelliklerden biride kamera htc bu konuda çok iyi bir iş yapmış duo kamera ve true tone flash 3d çekim imkanı netliği ayarlama vb , Lumia 925 kötümü değil ama uygulama sayıları çok az , Malum türkiyedeyiz , twitter yasaklandı youtube yasaklandı yakında facebookta yasaklanır , windowsta dns değiştirilemiyor hotstop ta yok twitter a giremiyorum anlıyacağın ,yani bi telefon bi tablet taşımaktansa bir telefon alırım oyunda oynarım işimide yaparım , bu arada bilgilerim için teşekkürler :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Araştırırsan androidde en çok güncelleme alan serilerden birinin sonynin z serisi olduğunu görebilirsin z yaklaşık 18 küsür güncelleme aldı z1 desen 11 adet yani güncellemeyi geç versede sık ve geliştirerek veriyor
Sony'nin bence güncelleme desteği yetersiz ki birçok güncelleme yayınlıyor üstelikte geç veriyor , Htc ye bu konuda güvenilirmi tabikide hayır , One da güncellemeyi en erken verenlerden biriydi ama bu m8 dede erken vereceğini değiştirmez :/

Maximilian

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Bana kalırsa z2 s5 arasından m8 daha ideal gibi görünüyor yazılımsal anlamdaa her 2 telefondanda daha üstün seni daha fazla tatmin eder.

Twin

Asistan
Reaksiyon puanı
1
dostum eğer işe güncel kalabilme stabilite olarak bakıyorsan en uygun telefon İphone. Çünkü adamların güncellemeleri adam akıllı güncelleme ve telefonları çok stabil. Android'te en fazla 1 sene güncelleme alıyorsun bildiğim kadarıyla ama İp4 çıkalı ne kadar oluyor bilmiyorum, hala güncelleme alıyor cihaz. İphone kullanmıyorum. Ama 1-2 hafta içerisinde kısmetse 5s alacağım.

Android'i sevmiyorum bunun nedeni en üst seviye cihazlar not3 ve g2 mesela bir zaman sonra sistemin şişmesi sebebiyle donma ve kasmalar başlıyor. Arkadaşım da ip4 var daha bugün kullandım cayır cayır çalışıyor. Ne donma var ne kasma.

Uakbacakcom

Asistan
Reaksiyon puanı
0
dostum eğer işe güncel kalabilme stabilite olarak bakıyorsan en uygun telefon İphone. Çünkü adamların güncellemeleri adam akıllı güncelleme ve telefonları çok stabil. Android'te en fazla 1 sene güncelleme alıyorsun bildiğim kadarıyla ama İp4 çıkalı ne kadar oluyor bilmiyorum, hala güncelleme alıyor cihaz. İphone kullanmıyorum. Ama 1-2 hafta içerisinde kısmetse 5s alacağım.

Android'i sevmiyorum bunun nedeni en üst seviye cihazlar not3 ve g2 mesela bir zaman sonra sistemin şişmesi sebebiyle donma ve kasmalar başlıyor. Arkadaşım da ip4 var daha bugün kullandım cayır cayır çalışıyor. Ne donma var ne kasma.
Bu konuda çok haklısın ama ios dediğim gibi çok sıkıcı bir işletim sistemi androidde tamamen özgürsün , romlar apk lar felan ama ios ta yapabileceğin çok birşey yok

Twin

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bu konuda çok haklısın ama ios dediğim gibi çok sıkıcı bir işletim sistemi androidde tamamen özgürsün , romlar apk lar felan ama ios ta yapabileceğin çok birşey yok

room'lar apk'lar sonra telefon 4-5 ay gibi bir süre içerisinde berbat bir hal alarak donma ve kasma da sınır tanımıyor. Ben kendim öyle telefonu çok kurcalayan biri değilim. En basiti 5 senedir Nokia 5800 kullanıyorum ve kullanmaya devam etsem 1-2 sene daha belki de 3-4 sene daha kullanırım ama artık değiştirmek istiyorum. En basiti telefonu para yüklediğim zaman bile Hücresel veriyi kapatamadığım için habire para çekiyor ve paralar gidiyor telefondan. Dün 20 lira yükledim şuanda 10 lira var telefonda. Yani böyle ufak ama önemli ayrıntılar sebebiyle değiştirmek istiyorum.

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Öncelikle arkadaşlar telefonum lumia 925 . artık değiştirmek istiyorum telefonumu İos ve Windows tan yeterince sıkıldı özgür bir işletim sistemi istiyorum . bu yüzden Bu sefer Android istiyorum.. Öncellikle telefonumun beni uzun süre götürmesini bekliyorum . çünkü windowsta hayal kırıklığına uğradım . sık telefon değiştiren biri değilimdir geçen seneye kadar ıphone 3gs kullanıyordum . Htc One M8 sizce uzun süre kullanım için alınabilecek idaeal bir telefonmu? (max. 4 yıl)
Samsungu en başından eledim malzeme kalitesi ve fiyatlarının düşmesi durumunda . Aklıma takılan soru şunlar eğer htc alırsam çift kameram olucak fotoğraflarım daha kaliteli başarılı olucak 3d çekim yapabilicem ve çift flaş var. Xperia Z2ise su geçirmez 20 mp kamera var ama ben sonynin güncelleme desteğine duyduğum kadarıyla güvenmiyorum . Başta ios tan sıkıldım dedim ama ıphone 5steki parmak izi okuyucusu ilgimi çekti . çok uzattım neyse sorularım şunlar

1-Htc One M8 alınabilecek Bir Telefonmu?
2-Sanal Tuş olması ve Sanal tuş olan yerlerin video/oyun oynarken o bölgenin siyah olması ve sanal tuş alınmama için bir sebep olabilirmi?
3-Parmak izi okuyucusu gerekli bir özelikmi?
4-Selfie için en iyi telefon hangisidir?
5- diğer telefon önerilerinizi bekliyorum?
6-Htc One M8 su geçirmezmi?

Kardeşim Windows Phone ve iOS işletim sistemi bir cihaz istemiyorsun kendin için haklıda olabilirsin madem böyle düşünüyorsun 5S i şimdilik geçelim.

Android bir cihaz istiyorsan ben hiçbir android cihazı 4 yıl kasmadan götüreceğine inanmıyorum. Neyse şimdi HTC M8 alınabilecek bir telefonmu diye sormuşsun yani öyle birşey olmaz oda bir üst düzey telefon onu sevdiysen alabilirsin tabiki. Sanal tuşların olması bence çok büyük bir sorun değil oyun oynarken de öyle sıkıntı yaratıcağını sanmıyorum örneğin LG G2 dede sanal tuşlar var ama oyun vs oynarken rahatsız etmiyordu diye biliyorum yinede @Bloother arkadaşımıza soralım. Ama şöyle birşey HTC M8 sanal tuşlarla ekranı biraz azaltmış bu kötü olmuş. Selfie için en iyi telefon hangisidir diye birşey yok şu an piyasadaki üst düzey telefonların hepsi çok başarılı fotoğraflar çeker. HTC M8 su geçirmez değildir.

Sen bana maksimum bütçeni söylermisin? Ya da vermek istediğin kadarını söyle. Belki 2000 bütçen vardır ama çok vermek istemiyorsundur 1700 yeterli diyorsundur böyle bir durum varmı?

Uakbacakcom

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kardeşim Windows Phone ve iOS işletim sistemi bir cihaz istemiyorsun kendin için haklıda olabilirsin madem böyle düşünüyorsun 5S i şimdilik geçelim.

Android bir cihaz istiyorsan ben hiçbir android cihazı 4 yıl kasmadan götüreceğine inanmıyorum. Neyse şimdi HTC M8 alınabilecek bir telefonmu diye sormuşsun yani öyle birşey olmaz oda bir üst düzey telefon onu sevdiysen alabilirsin tabiki. Sanal tuşların olması bence çok büyük bir sorun değil oyun oynarken de öyle sıkıntı yaratıcağını sanmıyorum örneğin LG G2 dede sanal tuşlar var ama oyun vs oynarken rahatsız etmiyordu diye biliyorum yinede @Bloother arkadaşımıza soralım. Ama şöyle birşey HTC M8 sanal tuşlarla ekranı biraz azaltmış bu kötü olmuş. Selfie için en iyi telefon hangisidir diye birşey yok şu an piyasadaki üst düzey telefonların hepsi çok başarılı fotoğraflar çeker. HTC M8 su geçirmez değildir.

Sen bana maksimum bütçeni söylermisin? Ya da vermek istediğin kadarını söyle. Belki 2000 bütçen vardır ama çok vermek istemiyorsundur 1700 yeterli diyorsundur böyle bir durum varmı?
bütçem 2300 e kadar zorlayabilirim . Ama yine ucuz olmasını kim istemez ki :)

kehfest

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Güncellik meselesinde M8 in Play edition sürümü çıkar nexus gibi onlara da anında güncelleme geliyor

neskalii

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Discovery elite al bence :) Yukarıda saydığın özellikleri karşılarmı bilemem....

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
HTC M8 senin işini görür. 2 sene sağlam çalışır.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
caba bilen var mı dot view cover m7 içinde üretilecek mi

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Benim tercihim iPhone 5S olurdu yinede sen bilirsin Android bir cihaz istiyorsan HTC M8 de Z2 de senin beklentilerini karşılar.

Asteriks

Profesör
Reaksiyon puanı
3
HTC One M8 çok iyi olmuş selfie çekim için en iyi telefon, senin istediklerini hemen hemen hepsini karşılıyor.
Su geçirmez olsun istiyorsan Z2 alabilirsin.
Paemak izi okuyucu olsun istiyorsan S5 ya da İphone 5S alabilirsin ama bunların olmaması senin için bir sorun yaratmaz bence.

teknohocam

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benim tavsiyem Xperia Z2'den yana olur Sony gerçekten Z serisi ile kaliteyi yakaladı ve güncelleme konusunda yeni modellere her zaman destek oluyor. Ben Sony Xperia S kullanıyorum ve gerçekten memnunum arayüzü kasmıyor ve gereksiz yazılım pek bulunmuyor. Garanti servisini hiç kullanmadım ama böyle şirketler garanti konusunda her zaman iyi olmaya çalışırlar. HTC ise dış kalıbı olarak çok başarılı tamamı tek metalden oluşan bir telefonun sağlamlığını konuşmaya gerek yok ve eminim Sony sizi uzun yıllar götürecektir. Aynı zamanda Sony için Rom bulma fırsatınız daha çok olacağına eminim. Ama karar vermeden önce bir mağazada iki telefonuda inceleyin ve farkı kendiniz görün tercihide ona göre yapın. Umarım yardımcı olmuştur. İyi forumlar....

S

SDN Okuru

SDN Okuru
htc m8 kullanıcısı olarak kesinlikle tavsiye etmiyorum telefonu aldıktan sonra kronik arızalarıyla uğraşacaksın ben aldığım m8 telefona kutusundan çıkar çıkmaz hatalı cıktı yenisini verdiler yeniside aynı hatayı verdi telefona format atarak düzelttiler aynı telefon aldıktan 2 ay sonra sonra ekranda sistemsel olarak karatılar olmaya başladı telefonu servisine verdim yapıp geri gönderdiler yaklaşık 5 ay sonra tekrar aynı hatayı verdi bu sefer kullanı hatası deyip yutturmaya başladılar size tavsiyem htc m8 telefondan uzak durun paranıza yazık.