kardeş allah razı olsun
telefon gümüş renkli
kamera performansı gerçekten çok süper gayet memnunum...
Kardeşim ses performansından şüpheliydim gerçekten dışarıya çok ses verebiliyor mu ? Ses tizliği nasıl ?
nasıl 1700 turcell de 2000tlcok wermıssın be abıcım ben turkcelden 1.700 verdım ama bu tlfona ne yakısır neler yapabilirim bimıorum yardımcı ol yanı bana
Selamün Aleyküm Allah'ın Rahmeti ve Bereketi üzerinize olsun ...
Sayın arkadaşlarım sonunda idealimdeki telefona kavuştum çok şükür rabbime...
Uzun süredir iphone kullanıcısıydım iphone ve ios hakkında oldukça kapsamlı bir bilgi birikimim var yani iphone ve ios üzerine yiyemiyeceğim nane yok.
Fakat bu öyle bir telefon ki android bir telefona bukadar mı yakışır yaa
Aslında beni mazur görün android ile yeni yeni haşır neşir oluyorum ve siz değerli arkadaşlarımın sayesinde az zamanda çok yol katedeceğime inanıyorum..
Değerli arkadaşlarım Htc One den kısaca bahsedersek ( gün boyu kullanımdan çıkardığım sonuçlar )
** Isınma problemi öyle abartıldığı gibi yok emin olun haa tabii kide ısınma oluyor her telefon gibi ama aşırı değil bu konuda müsterih olun...
** oyunlarda veya uygulamalarda asla kasılma yavaşlama gibi durumlar yok
** Kamera ve video performansı harika bunu tartışmam bile
** Ses özelliğini söylemeye gerek bile duymuyorum çünkü mükemmel ötesi
Uzun lafın kısası Htc One nam-ı diğer M7 tek geçerim.. Diğer üst seviye telefonlar ( xperia Z - Gal.S4 - iphone ) arasında gerçekten 1 numara..
Haa bu arada cihazı Vodafone mağazasından 1.900 tl aldım..
Htc One'ı kullanarak röportaj gerçekleştirdik.her htc one alan arkadasın dediği gibi konu açıyor ama hiç video paylaşmıyor arkadaşım senden ricam bi video çekip koyarmısın ne hakkında video çekeyim dersen sesi hakkında bi müzik aç ve müziğin sonuna kadar dinleyelim müzik son dönemin populer müziklerinden olursa çook sevinirim teşekürler
s.a arkadaşlar htc one. için en sağıklı virüs koruma olarak. ne indirmeliyim. yada indirenler varsa sıkıntı çekiyormu. veya gerek yokmu. bilgilendirirmisiniz. tşk.