Htc One ( M7 ) Sonunda Kavuştum..

whipper

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1 haftadır kullanıyorum, medialink ve one toplam 1600 e aldım yani cihaz ortalama 1360 civarına geldi gayet memnunun, turkcell den...

MrKSK

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefon biraz ucuzlasın ozaman alırım :mrgreen:

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Daha fazla konu dışı mesaja gerek yok.
Konuyla ilgili yorumunuz varsa buyurun yazın arkadaşlar.

One ile ilgili bir başlığa da şuanlık gerek yok.
2 tane konu var. Konular fazlalaşırsa o zaman icabına bakarız.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
iyi günlerde kullan dostum hala s4 le htc yi karşılaştırmaya çalışan arkadaşlar var gidin bir tekno markete iki telide yanyana alın elinize htc alır 2 dakka sonra kasaya yönelirsiniz kamera,performans, gündüzde görülebilen!! ihonedan bile aydınlık muhteşem bir fullhd ekran, full aleminyum üst seğment bir telefon, akşam yada oda ışığında çamur gibi kumlu çeken bir s4 ve diğerleri - cam gibi çeken bir htc hangibirini yazayım zamsung önce damacana plastiğinden vaz geçip adam gibi kaliteli mağzemeden düzgün stabil çalışan tasarım özürü olmayan bir telefon üretsin onuda karşılaştırmalara koyalım yahu hoperlörü 5 yaşında çocuk bile arkaya komaz bu nasıl bir akıldır ya rab!! 4 mevsim tepede güneş olan bir memlekette yaşayıp amoled ekran kullananlara ben daha bir şey demiyeyim ayrıca son olarak abd ve avrupada şu an insanlar iphone 5 leri iade edip htcone alıyor bunuda dip not olarak düşelim tek gerçek eksiğine gelince 5 inç olmalıydı ve arkasında o hafif bombe olmamalıydı bukadar kusurda kadı kızındada olur diyelim alanlara hayırlı olsun bende bu hafta kavuşuyorum saygılar.

RedQueen

Asistan
Reaksiyon puanı
2
kardeş allah razı olsun
telefon gümüş renkli
kamera performansı gerçekten çok süper gayet memnunum...

Kardeşim ses performansından şüpheliydim gerçekten dışarıya çok ses verebiliyor mu ? Ses tizliği nasıl ?

OnurErgin

SDN Okuru
Reaksiyon puanı
0
Kardeşim ses performansından şüpheliydim gerçekten dışarıya çok ses verebiliyor mu ? Ses tizliği nasıl ?

en ufakkk şüphen olmasın telefonu deneme imkanı bulduğunda ses kalitesine inanamayacaksın müziklerde ve oyunlarda :)

seyhmus21

Profesör
Reaksiyon puanı
255
beats audio amplifikatörü var yani bi zahmet ses kaliteli olsun.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
cok wermıssın be abıcım ben turkcelden 1.700 verdım ama bu tlfona ne yakısır neler yapabilirim bimıorum yardımcı ol yanı bana

S

SDN Okuru

SDN Okuru
htc one x çıkalı 2 seneden fazla oldu nerdeyse şu an sıfırı 1600 siz htc yi samsunglamı karıştırıyorsunuz 3 ay sonra 1800 6 ay sonra 1600 mü olacak sanıyorsunuz boşuna beklemeyin gidin alın seneye kadar bu telefonun fiyatı 1900 lerde gezecek seneye bu zamanlarda htc one + çıkar onunda gelmesi vs 2,3 ayı bulur türkiyeye fiyatı anca o zaman 1750 lere iner boşuna beklemeyin üstüne cihaz yok beklentilerimi bile birkaç kat aştı özellikle şarjı tüm gün gidiyor!! wifi 3g hep açık gerisini yazmıyorum bile :) şimdiden alacaklara hayırlı olsun güle güle kullanın..

Uakbacakcom

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Selamün Aleyküm Allah'ın Rahmeti ve Bereketi üzerinize olsun ...

Sayın arkadaşlarım sonunda idealimdeki telefona kavuştum çok şükür rabbime...
Uzun süredir iphone kullanıcısıydım iphone ve ios hakkında oldukça kapsamlı bir bilgi birikimim var yani iphone ve ios üzerine yiyemiyeceğim nane yok.
Fakat bu öyle bir telefon ki android bir telefona bukadar mı yakışır yaa
Aslında beni mazur görün android ile yeni yeni haşır neşir oluyorum ve siz değerli arkadaşlarımın sayesinde az zamanda çok yol katedeceğime inanıyorum..

Değerli arkadaşlarım Htc One den kısaca bahsedersek ( gün boyu kullanımdan çıkardığım sonuçlar )
** Isınma problemi öyle abartıldığı gibi yok emin olun haa tabii kide ısınma oluyor her telefon gibi ama aşırı değil bu konuda müsterih olun...
** oyunlarda veya uygulamalarda asla kasılma yavaşlama gibi durumlar yok
** Kamera ve video performansı harika bunu tartışmam bile
** Ses özelliğini söylemeye gerek bile duymuyorum çünkü mükemmel ötesi

Uzun lafın kısası Htc One nam-ı diğer M7 tek geçerim.. Diğer üst seviye telefonlar ( xperia Z - Gal.S4 - iphone ) arasında gerçekten 1 numara..

Haa bu arada cihazı Vodafone mağazasından 1.900 tl aldım..

Cihazda hoparlör kısımlarında alimünyum bölge ile ekran arasında bi ayrık söz konusumu değilse hangi vodafone şubesinden aldığınıda yazarmısın ?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aslında örnek olacak bir seviç gösterisi yapmışsın... bu yüzden seni tebrik ediyorum... çünkü sevincin en güzeli ALLAH ile başlayanıdır ve ALLAH ile bitenidir. sen ALLAH için sevinmişsin O'nun verdiği nimeti için sevinmişsin... herkes senin gibi yapamaz... tebrik ediyorum seni bu yüzden, ve hayırlı olsun telefonun....

serdalm

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
her htc one alan arkadasın dediği gibi konu açıyor ama hiç video paylaşmıyor arkadaşım senden ricam bi video çekip koyarmısın ne hakkında video çekeyim dersen sesi hakkında bi müzik aç ve müziğin sonuna kadar dinleyelim müzik son dönemin populer müziklerinden olursa çook sevinirim teşekürler
Htc One'ı kullanarak röportaj gerçekleştirdik.
Full Hd olarak çekim yaptık.Youtube'a yüklerken görüntü bozulması yaşanıyormu bilmiyorum ama gayet iyi oldu.
FullHd izleyebilirsiniz.(Görüntü 360p olarak geliyor.Youtube ayarlar kısmından 760P'ye getiriniz)
Bölüm 1
http://www.xn--gztepe-wxa.com/haber/8298-futbol-direktörümüz-özgür-zengin-röportajımız-bölüm-1

Bölüm2
http://www.xn--gztepe-wxa.com/haber/8307-futbol-direktörümüz-özgür-zengin-röportajımız-bölüm-2

Hem cihazın mikrofonu hakkında da bilgi sahibi olabilirsiniz bu videolarla.
Sonuçta kamera ve mikrofon olarak HTC ONE M7'den başka birşey kullanılmasdı.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
s.a arkadaşlar htc one. için en sağıklı virüs koruma olarak. ne indirmeliyim. yada indirenler varsa sıkıntı çekiyormu. veya gerek yokmu. bilgilendirirmisiniz. tşk.

akgökhan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bende htc one almayı düşünüyom ama hala çok pahalı yılbaşında ucuzlar mı acaba şeyle 1500 e kadar düşermi yoksa daha da zamlanır mı ?
htc nin hoberlörü çok iyi ancak en son ses kullanırsak hoberlörlerin patlayacagını söyleyenler var ve patlayan kişilerde var
ve siz telefonu alırken almadan önce telefonu açıp kontrol etmenize izin verdilermi
çok teşekkürler hayırlı olsun bu arada

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
herkes ilk defa aldıgı telefonu sever över çünkü kapılmıştır yeni oldugu için objektif yorum yapılamaz , ;)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar benim m7 de kamera sorunum var fakat biraz garip kamerayı açtığım zaman kamera açılırken nereye bakıyorsa hemen o fotoğrafı çekip ekrana getiriyor sanki fotoğraf çekmişsinizde önizlemesine bakıyormuşsunuz gibi ve ilginç olan ekranda o sabit görüntü varken kamera yinede çalışıyor yani ekran o haldeyken fotoğraf çekme tuşuna bastığınızda fotoğrafı çekiyor ve daha sonra çektiğiniz fotoğrafı albümlerimden görebiliyorsunuz yani kamera sanki ekran donmuşta arka planda çalışan bir programmış gibi çalışıyor yardım ederseniz çok sevinirim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Öncelikle hayırlı olsun kardeşim ben şey soracaktım oyun performansı gerçekten iyi mi yani büyük oyunları iyi hiç kasmadan oynarmı örneğin Fifa injustıce gibi yardımcı olursanız sevinirim