Htc One ( M7 ) Sonunda Kavuştum..

9nh5k5

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selamün Aleyküm Allah'ın Rahmeti ve Bereketi üzerinize olsun ...

Sayın arkadaşlarım sonunda idealimdeki telefona kavuştum çok şükür rabbime...
Uzun süredir iphone kullanıcısıydım iphone ve ios hakkında oldukça kapsamlı bir bilgi birikimim var yani iphone ve ios üzerine yiyemiyeceğim nane yok.
Fakat bu öyle bir telefon ki android bir telefona bukadar mı yakışır yaa
Aslında beni mazur görün android ile yeni yeni haşır neşir oluyorum ve siz değerli arkadaşlarımın sayesinde az zamanda çok yol katedeceğime inanıyorum..

Değerli arkadaşlarım Htc One den kısaca bahsedersek ( gün boyu kullanımdan çıkardığım sonuçlar )
** Isınma problemi öyle abartıldığı gibi yok emin olun haa tabii kide ısınma oluyor her telefon gibi ama aşırı değil bu konuda müsterih olun...
** oyunlarda veya uygulamalarda asla kasılma yavaşlama gibi durumlar yok
** Kamera ve video performansı harika bunu tartışmam bile
** Ses özelliğini söylemeye gerek bile duymuyorum çünkü mükemmel ötesi

Uzun lafın kısası Htc One nam-ı diğer M7 tek geçerim.. Diğer üst seviye telefonlar ( xperia Z - Gal.S4 - iphone ) arasında gerçekten 1 numara..

Haa bu arada cihazı Vodafone mağazasından 1.900 tl aldım..

thekillingroad

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Hayırlı olsun, hevesini bozmayayım kızma ama, her One alan neden konu açıyor? :)

Yönetim bir el atabilir sanki, One kullanıcıları diye bir konuda birleştirilebilir tamamı?

Serhat Y

Asistan
Reaksiyon puanı
0
her htc one alan arkadasın dediği gibi konu açıyor ama hiç video paylaşmıyor arkadaşım senden ricam bi video çekip koyarmısın ne hakkında video çekeyim dersen sesi hakkında bi müzik aç ve müziğin sonuna kadar dinleyelim müzik son dönemin populer müziklerinden olursa çook sevinirim teşekürler

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
offf süper ya hayırlı olsun (maşallah diyimde nazar deymeysin:D)

7/24

Profesör
Reaksiyon puanı
51
Hayırlı olsun.
Resimlerinizi bekleriz.

C.A.

Asistan
Reaksiyon puanı
3
her htc one alan konu açıyor kardeş görmemeşin bir telefonu olmuş millet aç yiyecek rızkını bulamıyor sen 2bin tlye tel alıyor geliyor burada hava atıyorsun sonra da allahını peygamberi karıştırıyorsun bura islam forumumu biraz alçak gönüllü olun ey allahın kulları peygamberimiz evde yiyecek kaldığında o gece uyuyamazdı gider fakire fukaraya dağıtırdı sen 2bintlye cebinde telefonla nasıl geziyorsun pes.

İlhami Arslan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
her htc one alan konu açıyor kardeş görmemeşin bir telefonu olmuş millet aç yiyecek rızkını bulamıyor sen 2bin tlye tel alıyor geliyor burada hava atıyorsun sonra da allahını peygamberi karıştırıyorsun bura islam forumumu biraz alçak gönüllü olun ey allahın kulları peygamberimiz evde yiyecek kaldığında o gece uyuyamazdı gider fakire fukaraya dağıtırdı sen 2bintlye cebinde telefonla nasıl geziyorsun pes.

Karşıyakalı kardeşim niye böyle bi yazı yazdın anlamadım hayırlı olsun de geç adamın moralini bozmaya kıskançlık yapmaya gerek yok ama dediğin konuya katılıyorum bunu böyle belirtmemek lazım sadece...

CardinaLe

Doçent
Reaksiyon puanı
18

Arkadaşım her türlü konuyu neden dine alet ediyosunuz onu anlamış değilim. Bırak adam kendine telefon almış. Hayırlı uğurlu olsun de geç. Sen yap o zaman kendi dediklerini. Alma 2 bin liralık telefon, 500 liralık al geri kalanını aç ve ihtiyacı olana dağıt.

Ayrıca bu tip yazıları bilip bilmeden yazmakta bana göre günah. Adamı bilmeden etmeden yargılamak dinimizce caiz mi? Belki adam 2bin liralık telefon alıyor ama ayrıca yardımda ediyor. Bilmeden etmeden yargılamamak lazım!!!

T800

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Hayırlı olsun güle güle kullan :)

Kurşun Kalem

Profesör
Reaksiyon puanı
58
Bazı arkadaşlar, buranın ne forumu olduğunu bilmiyor sanırım. Burada bu tip konuların açılmasından doğal ne olabilir ki. Adam bir müslüman olarak selamını da vermiş ne güzel. Açlıktan falan dem vurulmuş. Peki o mantıkla bakacak olursan, senin internete verdiğin para, o internet için kullandığın bilgisayarının parası, kullandığın televizyon falan ne oluyor kardeşim. Madem öyle, kullanma bunları, git fakirleri doyur. Hem belki kardeşimizin durumu iyi, telefonunu alıyor, gidiyor fakir fukaraya da yardım ediyordur. Yapmadığını ne biliyorsun. Böyle bir yargı bir müslümana yakışıyor mu? Nerde senin hoşgörün? Biraz mantıklı olun lütfen.

Evet bu telefon için sabit bir başlık açılabilir. [MENTION=39818]Mai Nai[/MENTION]

olympuskiller

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
7
Beni de en çok düşündüren sözde ısınma problemi,ayrıca sizin de bahsettiğiniz bu ısınma her daim az da olsa mı var yoksa sadece ağır uygulamalar çalıştırırken mi (oyun,benchmark) oluyor?

9nh5k5

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

arkadaşım benim durumum da gelirimde gayet iyi
maksadım burada size hava atmak değil
ayrıca fakiri fukarayı da düşünen bi insanım
emin ol o telefona verdiğim para kadar fakir fukaralarada yardımlarımı esirgemiyorum
evet doğru ben kazanıyorum ve şükrediyorum ve rabbime şükrettikçe rabbim ziyadesiyle beni memnun ediyor..
evet belki hata yaptım hava atmak gibi algılandı
o zaman yönetimden rica ediyorum açtığım bu konu silinsin...
ben sadece mutluluğumu ve heyecanımı sizinle paylaşmak istedim okadar...

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
[MENTION=339399]C.A.[/MENTION]

http://www.kimseyokmu.org.tr/ Derdini burada anlat sn. arkadasim.

Burasi "teknoloji" forumu olduguna göre böyle bir konunun acilmasi gayet dogal. Yaptigin yorum yersiz, gereksiz, ve konuyla uzaktan yakindan hic alakasi yok.

Bu arada: Arkadasin vermis oldugu "selam" neden bu kadar zoruna gitti? Islam forumu olmayan sitelerde Allah'in selami yasak mi?

boxer39585

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Hayırlı olsun 2 hafta sonra güzel bi inceleme yazısı yazarsın artık :)

dadaş27

Profesör
Reaksiyon puanı
7
İnsanın hevesini kırmasanız olmuyor yani.
Hayırlı olsun, güle güle kullan, kalın kılıflardan almanı tavsiye ederim düşerse bayağı koruyor.

Toredo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle hayırlı olsun arkadaşım. Benim sormak istediğim bir soru var da daha çok istek tarzı. Eğer S4 kullanabilme imkanın varsa iki telefonu karşılaştırıp(ekran, oyun performansı, kamera, kasılma olup olmaması vb.) sonucunu söyleyebilir misin?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardeşş hayırlı olsun senin sevincine bende dahil oldum bak şimdi. geçen telefonu inceleme fırsatım oldu. gercekten yok böyle bir telefon. bizede almak nasip olur inşallah :)
bi kac sorum olucak telefonun hangi renk? bide şu kamera biraz düşündürüyo insanı kamera performansından memnun musun?

brainiac

Doçent
Reaksiyon puanı
2
KAmerası nasıl sıyahmı aldın beyaz mı

- - - Mesaj Güncellendi - - -

sen ne içtin be mubarek

Serhat Y

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşım sen kimin ne ye nekadar verdiği seni ilgilendirmez ve genel olarak diorum yüksek fiyata alınan herhangi alet,cihaz için adam alın teri döküyo ve o alın terinin karşılığı olarak para alıyo o para ile istediğini alır buna hiç kimse karışamaz ha din konusuna gelirsek o parayı ister fakiri doyurur ister kendi yer o o kişiye kalmış size kalmış bişe değil zamanı gelince herşeyin hesabı sorulacak dimi sonuçta sen buraya gelipte millet aç sen 2 bin tl bi telefona veriyosun fln demeye hakkın yok adamın sevincini mutluluğunu paylaşacaksan gel buyur ama böyle saçmalıklara gireceksen lütfen başka forumlara

vasooo

Doçent
Reaksiyon puanı
1
hayırlı olsun kardeşim güle güle kullanman dileğiyle kılıfsız olmaz ama kılıf almanı tavsiye ederim.

Rint

Profesör
Reaksiyon puanı
360
Pahalı almışın sanki güle güle kullan kardeşim :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
hayırlı ugurlu olsun kardeşim... bu arada nerden aldığını öğrenebilirmiyim ? iki gündür arıyorum ama hala bulamadım :(

9nh5k5

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardeşş hayırlı olsun senin sevincine bende dahil oldum bak şimdi. geçen telefonu inceleme fırsatım oldu. gercekten yok böyle bir telefon. bizede almak nasip olur inşallah :)
bi kac sorum olucak telefonun hangi renk? bide şu kamera biraz düşündürüyo insanı kamera performansından memnun musun?

kardeş allah razı olsun
telefon gümüş renkli
kamera performansı gerçekten çok süper gayet memnunum...

Toredo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bugün HTC One'ı ve Galaxy S4 ü inceleme fırsatı buldum. Ekran olarak S4 ün ekranı daha parlak ve canlı gibi geldi. Her iki telefonda da herhangi bir kasma donma görmedim. Ancak sese gelirsek o kadar kalabalığın içinde HTC One'dan çıkan müziği rahatlıkla duyabilirsiniz kalite mükemmel ama S4 için aynı şeyleri maalesef söyleyemeyeceğim. Duyabilmek için kulağımı yaklaştırmam gerekti. Kamera içinse One daha iyi ama S4 e ses kalitesinde olduğu kadar da fark atamıyor yani kameralar eşit denebilir. Bunlar dışında S4 teki temassız kontrol vb. özellikler de gayet iyi çalışıyor. HTC blinkfeed e bakamadım çünkü internet yoktu. Sonuç olarak her iki telefonda muhteşem olmuş. Alınılabilir ama tavsiyem 1-2 aya düşecek fiyatları o zaman alabilirsiniz tabi karar size kalmış.